הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון squat every day

יש את השיטה הבולגרית שבה עובדים 5 או 6 ימים בשבוע ומשתפרים כל הזמן, השיטה במקור היא בשביל משקולנים אולימפיים, ככה שזה לא משהו יוצא דופן שמשקולנים מרימים כמעט כל יום ומשתפרים.
בכל מקרה כאן זה לא 5 ולא 6, זה 7 פעמים בשבוע לעשות סקוואט, ואני לא עשיתי לא קלין ולא סנאץ' אף פעם אבל אני בטוח שכל משקולן יכול להרים יותר משקל בבק סקוואט מאשר בקלין אנד ג'רק או בסנאץ'.

נכון. השותף שלי מרים בסקוואט 40-50 קילו יותר מאשר בתרגילי ההרמות האולימפיות

נכון. השותף שלי מרים בסקוואט 40-50 קילו יותר מאשר בתרגילי ההרמות האולימפיות
יפה, אז אם הוא היה עושה את התכנית שהוא עושה אבל לסקוואט יש מצב שהוא לא היה מתקדם כי הוא היה מרים משקל גבוה יותר שדורש יותר התאוששות. ושוב, כאן זה לא 5 אלא 7 פעמים בשבוע כלומר בלי ימי מנוחה בכלל

יפה, אז אם הוא היה עושה את התכנית שהוא עושה אבל לסקוואט יש מצב שהוא לא היה מתקדם כי הוא היה מרים משקל גבוה יותר שדורש יותר התאוששות. ושוב, כאן זה לא 5 אלא 7 פעמים בשבוע כלומר בלי ימי מנוחה בכלל

עד שמישהו כאן לא ינסה את התוכנית הזאת אי אפשר לדעת בוודאות. אלא אם כן יש מדע מוצק שאומר שהתוכנית הזאת היא בלתי אפשרית/לא בריאה... אני אומר מדע מוצק כי הידע שלי בתחום האימונים שואף לאפס... זה למה אני בפורום הזה חיחי

עד שמישהו כאן לא ינסה את התוכנית הזאת אי אפשר לדעת בוודאות. אלא אם כן יש מדע מוצק שאומר שהתוכנית הזאת היא בלתי אפשרית/לא בריאה... אני אומר מדע מוצק כי הידע שלי בתחום האימונים שואף לאפס... זה למה אני בפורום הזה חיחי
תראה לא הייתי מגזים ואומר שהיא בלתי אפשרית. אני גם חושב שאולי אפשר לעשות אותה, אבל אחרי חודש, שזה משך התכנית, חייב להפסיק, לא לעשות סקוואט בכלל כמה זמן ואז לבדוק אם התחזקת ויש סיכוי שכן תתחזק. אבל נראה לי שיש גם סיכוי גבוה להיפצע מתכנית כזאת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית