זה בדיוק מה שצריך...- 6 אימונים עצימים בשבוע + אירובי ברבאק וגירעון קלורי ואתם על הגל
מי העז לאיים על מנהל בכיר בפורום בכיר ?הפסקתי להגיב להם אחרי שהטיפש החליט לאיים עליי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה בדיוק מה שצריך...- 6 אימונים עצימים בשבוע + אירובי ברבאק וגירעון קלורי ואתם על הגל
מי העז לאיים על מנהל בכיר בפורום בכיר ?הפסקתי להגיב להם אחרי שהטיפש החליט לאיים עליי.
מה אתה מבין בכלל?זה בדיוק מה שצריך...
הוא אחד המאמנים למתאמנים המתחילים.אני ממש לא ריפטואיסט..
למרות שאני חושב שהוא אחד המאמנים הטובים לדורותיו.
אבל זה לא העניין כאן.
להיות ריפטואיסט נהיה דבר רע? מתי? למה לא עדכנו אותי?אני ממש לא ריפטואיסט..
למרות שאני חושב שהוא אחד המאמנים הטובים לדורותיו.
אבל זה לא העניין כאן.
מה הוא יכול לאיים עליך? שיזיין אותך? עם כל מה שהוא לקח, אין מצב שהוא מסוגל לזיין שום דבר יותר.הפסקתי להגיב להם אחרי שהטיפש החליט לאיים עליי.
אין כאן אידיאל.להגיד ש-3 פעמים בשבוע זה האידיאל, זה פשוט לא נכון.
יש דברים שאני מסכים איתו, ויש דברים שלא.. (רמז: ליטר חלב ביום 🤡)להיות ריפטואיסט נהיה דבר רע? מתי? למה לא עדכנו אותי?
איחל לי לא להיתקל בו בטעות. ☝️מה הוא יכול לאיים עליך? שיזיין אותך? עם כל מה שהוא לקח, אין מצב שהוא מסוגל לזיין שום דבר יותר.
למה לא? מתאמן שקרוב למיצוי שלב המתאמן הבינוני יחטב עם 5/3/1, או הבולגרית. אני שפפתי 120X3X5 ב-HB כשחיטבתי עם 4 פעמים בשבוע (או 110 פרונט ל-1 ששבר לי את היד).אין כאן אידיאל.
יש את מה שיתאים לרוב, לממוצע.
המתאמן הממוצע יחטב עם הבולגרית? עם ה -5-3-1 ?
לדעתי לא.
🫤מי זה המתאמן הממוצע?
לא מתלהם, אני רק רוצה לדעת, אם כבר לא איני וקולי להיות ריפטואיסט אז אני מיד מתכחש לו.יש דברים שאני מסכים איתו, ויש דברים שלא.. (רמז: ליטר חלב ביום 🤡)
ומה אתה מתלהם? לא אמרתי כלום על ביל סטאר.. 😛
לא התנסיתי בבולגרית או ב 5/3/1 בזמן חיטוב אז לא אתווכח עליהם, אצטרך להתנסות כדי לדון בהם לעומק יותר.למה לא? מתאמן שקרוב למיצוי שלב המתאמן הבינוני יחטב עם 5/3/1, או הבולגרית. אני שפפתי 120X3X5 ב-HB כשחיטבתי עם 4 פעמים בשבוע (או 110 פרונט ל-1 ששבר לי את היד).
אבל מה,קח 5 דק' להניח תפיליןיש 24 שעות ביום, חבל להתבטל בהן.
להתנסות זה מצויין, זאת בדיוק הבעיה: אלו שענו שם לא מכירים מעבר ל ABCDEFGH/ מה שהמאמן האכיל אותם
אני אמור להתנסות בכל סוגי התוכניות על מנת לייעץ על תוכנית טובה לחיטוב או כדי לשלול אימרה מבזה כמו אימון עצים של 5-6 פעמים בשבוע על גירעון קלורי + אירובי בנפח גבוה למתאמן טבעי ?אז למה התחלת את כל הדיון הזה בלי להתנסות?
אני אמור להתנסות בכל סוגי התוכניות על מנת לייעץ על תוכנית טובה לחיטוב או כדי לשלול אימרה מבזה כמו אימון עצים של 5-6 פעמים בשבוע על גירעון קלורי + אירובי בנפח גבוה למתאמן טבעי ?
ומי בכלל התחיל את הדיון? לא אני.
רק הגבתי שם על איך אני מחטב, כששאלו איך אתם מתאמנים בזמן חיטוב והמלצתי על כך + הסבר למה.
סתם מאשים.. 😭
אנשים שם כתבו שהם מתאמנים 6 אימונים עצימים בשבוע + אירובי בכמות זהה וכל זה על גירעון וטענו שלמשקלי עבודה אין פונקציה בחיטוב ושאני לא אבלבל את השכל.למה לזלזל בדעות של אחרים? מכולם אפשר ללמוד, גם ממתאמנים מתחילים.