כמה פעמים אתם מתאמנים בשבוע בחיטוב? (פייסבוק)

אז רגע, השיטה הבולגרית לא טובה לחיטוב? לפי מה שאני זוכר @MasterSplitter חיטב איתה וראה התקדמות, גם במשקלים של 5 פלטות סקוואט.
אתה יודע שכשוויטליפטרים מורידים משקל לפני התחרות, הם ממשיכים להתאמן 2-3 פעמים ביום?
כשחיטבתי פעם קודמת, משה המליץ לי על תוכנית של 4 פעמים בשבוע עם נפח נמוך ועצימות גבוהה.
לוחמי MMA קצת יותר רציניים ומתקדמים מילדים בני 12 שהולכים לחוג, מחטבים עם 1-2 אימונים ביום (אם לא יותר).
הרבה חיטבו עם 5/3/1 וראו תוצאות מעולות. 5/3/1 היא 4 פעמים בשבוע.
להגיד ש-3 פעמים בשבוע זה האידיאל, זה פשוט לא נכון.

אני ממש לא ריפטואיסט..
למרות שאני חושב שהוא אחד המאמנים הטובים לדורותיו.

אבל זה לא העניין כאן.
להיות ריפטואיסט נהיה דבר רע? מתי? למה לא עדכנו אותי?
הפסקתי להגיב להם אחרי שהטיפש החליט לאיים עליי.
מה הוא יכול לאיים עליך? שיזיין אותך? עם כל מה שהוא לקח, אין מצב שהוא מסוגל לזיין שום דבר יותר.

• פותח/ת השרשור
להגיד ש-3 פעמים בשבוע זה האידיאל, זה פשוט לא נכון.
אין כאן אידיאל.
יש את מה שיתאים לרוב, לממוצע.

המתאמן הממוצע יחטב עם הבולגרית? עם ה -5-3-1 ?
לדעתי לא.

• פותח/ת השרשור
להיות ריפטואיסט נהיה דבר רע? מתי? למה לא עדכנו אותי?
יש דברים שאני מסכים איתו, ויש דברים שלא.. (רמז: ליטר חלב ביום 🤡)
ומה אתה מתלהם? לא אמרתי כלום על ביל סטאר.. 😛

מה הוא יכול לאיים עליך? שיזיין אותך? עם כל מה שהוא לקח, אין מצב שהוא מסוגל לזיין שום דבר יותר.
איחל לי לא להיתקל בו בטעות. ☝️

אין כאן אידיאל.
יש את מה שיתאים לרוב, לממוצע.

המתאמן הממוצע יחטב עם הבולגרית? עם ה -5-3-1 ?
לדעתי לא.
למה לא? מתאמן שקרוב למיצוי שלב המתאמן הבינוני יחטב עם 5/3/1, או הבולגרית. אני שפפתי 120X3X5 ב-HB כשחיטבתי עם 4 פעמים בשבוע (או 110 פרונט ל-1 ששבר לי את היד).

יש דברים שאני מסכים איתו, ויש דברים שלא.. (רמז: ליטר חלב ביום 🤡)
ומה אתה מתלהם? לא אמרתי כלום על ביל סטאר.. 😛
לא מתלהם, אני רק רוצה לדעת, אם כבר לא איני וקולי להיות ריפטואיסט אז אני מיד מתכחש לו.

חוץ מזה, מה אתה מתנצל? שיחטבו עם הבולגרית, הרומנית, האפריקאית. למה רק 6 פעמים בשבוע? יש 24 שעות ביום, חבל להתבטל בהן.

• פותח/ת השרשור
למה לא? מתאמן שקרוב למיצוי שלב המתאמן הבינוני יחטב עם 5/3/1, או הבולגרית. אני שפפתי 120X3X5 ב-HB כשחיטבתי עם 4 פעמים בשבוע (או 110 פרונט ל-1 ששבר לי את היד).
לא התנסיתי בבולגרית או ב 5/3/1 בזמן חיטוב אז לא אתווכח עליהם, אצטרך להתנסות כדי לדון בהם לעומק יותר.

לא יכול להכנס לפייסבוק, אבל למי מה שהעתקת - אתה טוען שאסור יותר מ 3 פעמים בשבוע?

אני אישית מתאמן 6 פעמים בשבוע, לא מבין איפה הבעיה?

פשוט מתמקדים בשריר אחד ומוסיפים ארובי.

עם תזונה נכונה ושינה טובה אין סיבה להפגע.

למה לזלזל בדעות של אחרים? מכולם אפשר ללמוד, גם ממתאמנים מתחילים.

להתנסות זה מצויין, זאת בדיוק הבעיה: אלו שענו שם לא מכירים מעבר ל ABCDEFGH/ מה שהמאמן האכיל אותם

• פותח/ת השרשור
אז למה התחלת את כל הדיון הזה בלי להתנסות?
אני אמור להתנסות בכל סוגי התוכניות על מנת לייעץ על תוכנית טובה לחיטוב או כדי לשלול אימרה מבזה כמו אימון עצים של 5-6 פעמים בשבוע על גירעון קלורי + אירובי בנפח גבוה למתאמן טבעי ?

ומי בכלל התחיל את הדיון? לא אני.
רק הגבתי שם על איך אני מחטב, כששאלו איך אתם מתאמנים בזמן חיטוב והמלצתי על כך + הסבר למה.

סתם מאשים.. 😭

אני אמור להתנסות בכל סוגי התוכניות על מנת לייעץ על תוכנית טובה לחיטוב או כדי לשלול אימרה מבזה כמו אימון עצים של 5-6 פעמים בשבוע על גירעון קלורי + אירובי בנפח גבוה למתאמן טבעי ?

ומי בכלל התחיל את הדיון? לא אני.
רק הגבתי שם על איך אני מחטב, כששאלו איך אתם מתאמנים בזמן חיטוב והמלצתי על כך + הסבר למה.

סתם מאשים.. 😭

איזה ניסיון יש לך בחיים שאתה יכול לזלזל בזה ?

אתה מאמן כושר? יש לך תעודה ? אתה התחרת פעם ? יש לך גוף כמו של מייקל לואיס?

נראה לי שהכותרת שלך שם למעלה - "מנהל פורום אימונים" קצת הכניסה אותך לאופריה.

דעתי האישית שהידע שלך בתזונה ואימונים הוא כמו הידע שלי בתנ"ך.

דרך אגב, למי הייתה תיבה ? לדוד המלך ?

• פותח/ת השרשור
למה לזלזל בדעות של אחרים? מכולם אפשר ללמוד, גם ממתאמנים מתחילים.
אנשים שם כתבו שהם מתאמנים 6 אימונים עצימים בשבוע + אירובי בכמות זהה וכל זה על גירעון וטענו שלמשקלי עבודה אין פונקציה בחיטוב ושאני לא אבלבל את השכל.
אנשים גם טענו (!) שהם מתאמנים 12 (!!!!) אימונים בשבוע ושזה יותר טוב, ושמי שמתאמן 3 אימונים עצימים גם בטח נראה ככה..

כתבתי שם, שהתוכנית שהצעתי תיהיה יעילה לרוב המתאמנים, במיוחד למתאמני כח ובפרט לאלה הטבעיים (מבלי להעליב את מי שלא!).

איפה זלזלתי?
למה סתם לחפש שזילזלתי?
ההיפך, עניתי שם בסבלנות וברוגע אל האנשים האלה שהחליטו לתקוף אותי.. עם סבלנות של ברזל עניתי.

לא מבין את הקטע של סתם לחפש..
כנס לשם, תראה את השיחה. ואז אשמח לתגובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית