הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שלום לכולן 😃

• פותח/ת השרשור lihi8t
  • פורסם בתאריך
זה מובן, את בגירעון קלורי ענק..בטח ש20 קילו יהיה לך כבד...אם תתחילי מסה ותהיי בפלוס קלורי תגיעי להרבה יותר.
תוך חודש וחצי-חודשיים הגעתי ממוט ריק לכמעט 60 קילו סקוואט, בגלל זה אני חושבת שכדאי לך להתחיל לחשוב על העלאה במסת השריר 😃

• פותח/ת השרשור
חח אני לא חושבת שאתה יודע מה זה קיבה של בחורה, זה לא כלכך קל לאכול הרבה. לי אישית זה עשה רע בקטע הנפשי, וגם פיזית זה לא כזה קל, חוץ מזה שהיא צמחונית, יהיה לה הרבה יותר קשה להגיע לערכים.

זה באמת קשה לקחתי לתשומת ליבי מה שכתבת לי היום
אכלתי כמה שיכלתי והגעתי שוב ל1200 קלוריות אבל ל80 גרם חלבונים ו30 גרם שומן 😳

ובקשר לסקוואט כן אני יודעת שיכלתי ממזמן להיות יותר חזקה אם הייתי עושה את זה נכון....זה ברור לי..הקטע הוא שאי אפשר באמת לדעת את כל זה אם אתה לא בודק וקורא וכותב בפורומים אם הסביבה שלך לא מתעסקת בזה או שיש לך רק חברות שרוצות להרזות וצמות
בסדר בינתיים אני על 17 🤭
אין כאן 1200 קלוריות. למען האמת בקושי יש כאן 1000.
הבעיה עם התפריט שלך היא שהוא רואה רק את השלם ולא את מרכיביו. לשורה התחתונה יש משמעות כשהכוונה היא הרזייה אני לא מצליחה להבין איך אפשר לתת לבחורה צעירה - מ א ו ד פעילה פיזית - תפריט עם 20 גר שומן ו40 גר חלבון?
מה זה בכלל כפית גבינה וכף אבוקדו?!?!
מה הקמצנות הזו על מה שבאמת בעל ערך תזונתי?
וממתי פרי=יוגורט=חטיף אנרגיה?

את חייבת לאכול יותר שומן - כף שמן זית או טחינה עם הסלט, שליש אבוקדו, שקדים ואגוזים. כל יום.
מומלץ שתצרכי יותר חלבון - לפחות גביע גבינה או קוטג', לכי על האופציה של יוגורט ועזבי את השניצל תירס לטובת משהו עשיר יותר בחלבון

קחי מחשבון קלוריות - http://www.netogreen.co.il/Calculators/Nutrition-Calories.aspx
תוסיפי את כל החלבון שאת אוכלת ותנסי להגיע ל80-90 גר לפחות
תוסיפי שומן בהתאם למה שהצעתי - כ-60 גר ביום
ואז תשלימי עם פחמימה - לחם, אורז וכד
עד לכמות הקלוריות הרצויה.

ואם נדבר על כמות הקלוריות הרצויה אז בואי נדבר על החיטוב שלך.
את יכולה להמשיך לרזות אבל חטובה יותר לא תהיי.
אין לך שום מצבורי שומן שאת צריכה להוריד ולדעתי הדבר היחידי שאת "מורידה" היא מסת השריר שלך.
מציעה לך לחשוב מחדש על המטרה שלך. לצאת לנייטרלי לתקופה מסויימת להתרכז באימוני כוח אמיתיים כדי לבנות מסת שריר אמיתית שבלעדיה אין מראה 'חטוב'.
תודה רבה לך
שאלה אחרונה וסורי על החפירה
ראיתי באתר את התפריט הזה...
במידה ובאמת אוריד מהאירובי מעט ואבצע 3 אימוני כוח (היום בחדר כושר המדריך גם בנה לי.....)
התפריט הזה מתאים לי?

ארוחה 1

• 2 פרוסות לחם קל 3 פרכיות אורז חטיף ניטצ'ר וואלי (90 קלורית) חצי כוס קורנפלקס 2 כפות גרנולה 2 בסקוטיים 2 פתית 20 יח' מקלות מלוחים דקים
• יוגורט 0% כוס חלב1% 2 כפות גדושות (100 גרם) קוטג' 3% 2 פרוסות גבינה צהובה 9% חצי טונה במים + 2 כפיות טחינה גולמית• 14 שקדים 4 אגוזי מלך כף שמן זית 4 כפיות חמאת בוטנים• ירקות

ארוחה 2

• פרי 2 ביסקוויט 20 יח' מקלות מלוחים דקים

ארוחה 3

• 4 פרוסות לחם קל 2 פרוסות לחם אחיד תפוח אדמה אפוי
• טבעול לייט 100 גרם חזה עוף או חזה הודו צלוי• כף מיונז כף טחינה גולמית 2 כפות חומוס 2 כפיות שמן זית• סלט ירקות

אחרי אימון
• כף דבש כף ריבה 2 כפות גרנולה3 פרכיות אורז
• 2 יוגורט 0% חצי גביע קוטג' 3%

ארוחה 4

• 2 פרוסות לחם קל 3 פרכיות אורז תפוח אדמה אפוי• טבעול לייט חצי גביע קוטג' 3% 2 פרוסות גבינה צהובה 9% יוגורט 1.5%• כף שמן זית 4 כפיות טחינה• סלט ירקות

ערכים:
קלוריות: 1200
חלבון: 78 גרם
פחמימה: 128 גרם
שומן: 40 גרם
• הירקות לא חושבו בתפריט
ואם כן-
מה אפשר לאכול במקום החזה עוף בצהריים (צמחונית)
או בארוחות ביניים במקום פירכיות?
ובצהריים במקום לחם פחמימה מלאה כמו כוסמת או אורז מלא זה סבבה?

זה באמת קשה לקחתי לתשומת ליבי מה שכתבת לי היום
אכלתי כמה שיכלתי והגעתי שוב ל1200 קלוריות אבל ל80 גרם חלבונים ו30 גרם שומן 😳

ובקשר לסקוואט כן אני יודעת שיכלתי ממזמן להיות יותר חזקה אם הייתי עושה את זה נכון....זה ברור לי..הקטע הוא שאי אפשר באמת לדעת את כל זה אם אתה לא בודק וקורא וכותב בפורומים אם הסביבה שלך לא מתעסקת בזה או שיש לך רק חברות שרוצות להרזות וצמות
בסדר בינתיים אני על 17 🤭

תודה רבה לך
שאלה אחרונה וסורי על החפירה
ראיתי באתר את התפריט הזה...
במידה ובאמת אוריד מהאירובי מעט ואבצע 3 אימוני כוח (היום בחדר כושר המדריך גם בנה לי.....)
התפריט הזה מתאים לי?

ארוחה 1

• 2 פרוסות לחם קל 3 פרכיות אורז חטיף ניטצ'ר וואלי (90 קלורית) חצי כוס קורנפלקס 2 כפות גרנולה 2 בסקוטיים 2 פתית 20 יח' מקלות מלוחים דקים
• יוגורט 0% כוס חלב1% 2 כפות גדושות (100 גרם) קוטג' 3% 2 פרוסות גבינה צהובה 9% חצי טונה במים + 2 כפיות טחינה גולמית• 14 שקדים 4 אגוזי מלך כף שמן זית 4 כפיות חמאת בוטנים• ירקות

ארוחה 2

• פרי 2 ביסקוויט 20 יח' מקלות מלוחים דקים

ארוחה 3

• 4 פרוסות לחם קל 2 פרוסות לחם אחיד תפוח אדמה אפוי
• טבעול לייט 100 גרם חזה עוף או חזה הודו צלוי• כף מיונז כף טחינה גולמית 2 כפות חומוס 2 כפיות שמן זית• סלט ירקות

אחרי אימון
• כף דבש כף ריבה 2 כפות גרנולה3 פרכיות אורז
• 2 יוגורט 0% חצי גביע קוטג' 3%

ארוחה 4

• 2 פרוסות לחם קל 3 פרכיות אורז תפוח אדמה אפוי• טבעול לייט חצי גביע קוטג' 3% 2 פרוסות גבינה צהובה 9% יוגורט 1.5%• כף שמן זית 4 כפיות טחינה• סלט ירקות

ערכים:
קלוריות: 1200
חלבון: 78 גרם
פחמימה: 128 גרם
שומן: 40 גרם
• הירקות לא חושבו בתפריט
ואם כן-
מה אפשר לאכול במקום החזה עוף בצהריים (צמחונית)
או בארוחות ביניים במקום פירכיות?
ובצהריים במקום לחם פחמימה מלאה כמו כוסמת או אורז מלא זה סבבה?

עדיין תצטרכי הרבה יותר מ1200, אפילו יותר מ1500.
במקום חזה עוף את יכולה לאכול קופסת קוטג׳/גבינה לבנה/כל גבינה אחרת רק שימי לב שאת מגיעה לערכים שאת צריכה, וכמובן שהגבינות מכילות בתוכן שומן אז תחשבי גם את זה.
ברור שכל דבר שמחליף לחם יהיה טוב יותר..אם קשה לך להגיע לקלוריות את יכולה להוסיף טיפה לחם בשביל הפחמימות, או פרי, ואת יכולה לחשוב על שייק חלבון, שלי אישית הוא עוזר להגיע לכמות חלבון היומית שלי לפעמים כשאני לא מספיקה או שאין לי כלכך תיאבון.
ואני מסכימה איתך שנורא קשה להיכנס לזה כשאף אחד מסביבך לא מבין ואת גם לא ממש, הייתי שם..

הייתי מציעה להעלות את כמות החלבון והשומן בתפריט. את לא צריכה לאכול מוצרי חלב דלי שומן. יוגורט 1.5 זה בהחלט דל מספיק.
בכלל אני נזהרת ממוצרים עם 0% שומן שכן צריך להוסיף להם הרבה יותר מידי חומרים לייצוב.

בנוסף אני מזכירה לך שאין בנייה של מסת שריר כשאת בגרעון קלורי. את צריכה לחשוב מה המטרה שלך ובהתאם יקבע התפריט ותכנית האימונים.

אני מצרפת לך קישור לטבעוני הכי רציני בפורום @אניארשאלה
https://www.lbs.co.il/threads/61674/

קראתי ברפרוף, אז אם יש כבר תשובה לשאלות שאשאל, אני מתנצל מראש.

ראשית, את לא שמנה, בהגדרה. אבל בגלל עודף האירובי ומיעוט עבודת כוח (שכוללת גם מנוחה ותזונה וזה לא פחות חשוב), את לא מוצקה כמו שאת רוצה להיות. מצב די רגיל אצל נשים.
שנית, כתבת שאת צמחונית, וראיתי שיש טונה בתפריט, פרטי מה את כן אוכלת ומה לא, כדי שנוכל לעזור יותר בקלות.
שלישית, מוצרי סויה טובים רק אם הם non gmo, בכל מקרה אחר, עדיף לא לגעת.

• פותח/ת השרשור
העתקתי את התפריט,0 אחוז זה גם לא טעים אז מראש הייתי בוחרת ב1.5:P:

אניארשאלה- אני אוכלת דגים וגבינות.
ניסיתי טבעונות והיה לי מאוד קשה הבדיקות דם שלי היו לא טובות אני אנמית כרונית מלידה וזה עוד יותר החמיר לי את האנמיה. אז אני גם צריכה הרבה ברזל בתפריט

חוסר ברזל זו תופעה נפוצה אצל נשים.
נובעת בחלקה מהמחזור החודשי שלכן ובחלקה מתזונה. תוסיפי טחינה גולמית, עדשים ואגוזים.ותורידי מזןן מעובד למינימום הדרוש, כנל לגבי משקאות דיאט..

הייתי עובר לשלושה אימוני כח בשבוע, דוגמאת אס אס, מוריד אירובי לחודשיים, משמר רק את ההליכות עם הכלב.

• פותח/ת השרשור
יש לי גם טלסמיה:🤦‍♂️:
לקחתי את כל העצות,תודה רבה

,עצה אחרונה, זרקי את המשקל, ממילא לא חשוב לך המספר. חשוב לך איך את נראית.
קחי סרט מדידה ותמדדי הקפים, חשוב יותר.

Back
למעלה תחתית