ביקורת סקוואט

• פותח/ת השרשור
חייבת להודות, שיגעתם אותי חח

מה צריך לעשות כדי להפוך לאוטוריטה?
להראות כמו @SweetBamba אחרי חיטוב

אני חושב שהלינארית בעייתית במשקלים נמוכים יחסית, בדדליפט של 100% עם 100 קילו, סט של 90% נראה לי יותר בעייתי/קשה, בהשוואה ל 180 ביחס ל 200 (לא שניסיתי...)

אני חושב שהלינארית בעייתית במשקלים נמוכים יחסית, בדדליפט של 100% עם 100 קילו, סט של 90% נראה לי יותר בעייתי/קשה, בהשוואה ל 180 ביחס ל 200 (לא שניסיתי...)

לא באמת. אם כבר, האופציה השניה היא יותר קשה. כשמדובר בנשים זה עוד פחות משמעותי.

להראות כמו @SweetBamba אחרי חיטוב

זה אכן נשמע כך. אבל בגלל שההפרשים הם באחוזים מהמקסימום, הקושי די זהה. באופן אישי היחס בין 63 ל68 בפרס מרגיש לי מאוד דומה להפרש בין 140 ל160 בדדליפט.

מגניב, אפשר לשים את Jessica Biel בניהול?
אני בטוח שאם היא תסכים, אף אחד פה לא יתנגד. השאלה היחידה היא - Does she even...?

images

טוב,
הטרלנו לספיר את האשכול יותר מידיי 😃

חייבת להודות, שיגעתם אותי חח
התכנית הלינראית נועדה במקור כדי לחזק שחקי פוטבול בתקופת off-season. ברור לכולנו שכותב התכנית(ז"ל) לא התכוון שאותם שחקנים ישתמשו בתכנית בזמן דיאטה וגרעון קלורי במטרה לרדת במשקל ו"לחטב" את הגוף, כך שהגיוני שכדי להשתמש בתכנית במטרה שונה מכוונת המשורר נצטרך לעשות מעט שינויים כדי שיתאימו לנו. שינוי מרווחים בין סטים, הורדת נפח, שינוי תרגילי עזר, וכו' - הכל מתקבל. רק כדי לא לעצבן אנשים עקשנים(אשקרה), תגידי שאת עובדת בתוכנית המבוססת על הלינארית, ולא בלינארית המקורית.

אם אני לא מסכים זה לא אומר שזה מעצבן אותי.

Back
למעלה תחתית