שמתם לב שזה פורום נשים?מכולן, דווקא אותה?
אני מציע את Megan Fox
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שמתם לב שזה פורום נשים?מכולן, דווקא אותה?
אני מציע את Megan Fox
אתה לא מסכים עם מה שכתבתי? (מלבד מה שכתבתי בהקשר אליך)אם אני לא מסכים זה לא אומר שזה מעצבן אותי.
אתה לא מסכים עם מה שכתבתי? (מלבד מה שכתבתי בהקשר אליך)
ביל סטאר כתב הרבה תוכניות לאימו שחקני פוטבול, זה לא אומר הרבה. כמו שאמרתי כבר מספר פעמים, התוכנית שאתה יכול לעשות תלויה בהרבה מאוד פרמטרים וחיטוב זה רק אחד מהם. באופן כללי, אני חושב שזו טעות להנמיך ציפיות מראש רק בגלל שאתה בחיטוב. אפשר לדחוף את עצמך גם בגרעון קלורי ולהתאים את התוכנית בהמשך כשזה לא הולך. עשיתי תוכניות עם נפח כפול ותדירות כפולה ממה שמתואר כאן בזמן חיטוב ואני עדיין חי.
דבר ראשון, אני לא מאמין שאי פעם עשית חיטוב (לצום בין ארוחות לא נחשב).ביל סטאר כתב הרבה תוכניות לאימו שחקני פוטבול, זה לא אומר הרבה. כמו שאמרתי כבר מספר פעמים, התוכנית שאתה יכול לעשות תלויה בהרבה מאוד פרמטרים וחיטוב זה רק אחד מהם. באופן כללי, אני חושב שזו טעות להנמיך ציפיות מראש רק בגלל שאתה בחיטוב. אפשר לדחוף את עצמך גם בגרעון קלורי ולהתאים את התוכנית בהמשך כשזה לא הולך. עשיתי תוכניות עם נפח כפול ותדירות כפולה ממה שמתואר כאן בזמן חיטוב ואני עדיין חי.
דבר ראשון, אני לא מאמין שאי פעם עשית חיטוב (לצום בין ארוחות לא נחשב).
דבר שני - מה המטרות שלך בחיטוב? לשמור על מסת שריר. מה יתן לך שמירה על מסת שריר? נפח מינימלי בעצימות גבוהה. עזוב עכשיו יהרוג לא יהרוג, עזוב לוותר לעצמך או להנמיך ציפיות. מה יתן לך ה-back off set? מה תתן לך ההתעקשות על אחוזים מדויקים בסטים שלפני האחרון? מה יעזור לך שתדחף את עצמך ותגביה ציפיות? הרי לא תבנה מסת שריר. אז בשביל מה.
איכשהוא פספסתי את התגובה שלך אתמול.המטרה שלי היא תמיד אותה מטרה - להרים יותר משקל. ועשיתי את זה גם בחיטוב (אם לא נוח לך עם המחשבה שעשיתי חיטוב, אז פשוט תקרא לזה ירידה של 13 קילו). אי אפשר באמת לשמור על משקלים או על המסה ברמה קבועה. אתה מתקדם או הולך אחורה, ואם אתה תעשה את המינימום שנראה לך, אתה תלך אחורה.
איכשהוא פספסתי את התגובה שלך אתמול.
אם נסכים שבחיטוב אתה לא עולה במסת שריר, נסיק שהעליה שלך במשקלי העבודה נובעת משיפור בגיוס יחידות מוטוריות. עכשיו השאלה היא אם זה שווה את זה. יהיו לא מעט אנשים שייפצעו אחרי שידחפו את עצמם, כמו שאמרת, בזמן שהגוף רעב ובקושי מצליח להתאושש מאימונים, ואצל הרבה אחרים החיטוב מאד יתעכב כי תהליכים בגוף יואטו. אני כבר לא מדבר על כמה רע הם ירגישו כשיגיעו לאימון מותשים לגמרי ויצטרכו לשבור שיאים - וגם ככה חיטוב זה תקופה רעה, רעבה ומתישה.
לי לא נראה ששיפור של כמה קילוגרמים שווה את הסיכון, מה גם שהשיפור בטח יהיה קטן מאד (גם אם יש לך כמה דוגמאות נגדיות).
מאותה סיבה שאנחנו אומרים לכולם - נתקעת? תדחף עוד קלוריות. בלי קלוריות אין התאוששות.שווה את זה זה עניין אישי. למה אתה חושב שהמצב יהיה רע כל כך?
אני לא בטוח שאלה שתי האפשרויות היחידות.אם נסכים שבחיטוב אתה לא עולה במסת שריר, נסיק שהעליה שלך במשקלי העבודה נובעת משיפור בגיוס יחידות מוטוריות.
זה לא ממש משנה לנושא הספציפי, אבל אתה יכול להרחיב אם בא לך. כי לשנות אורך ויחס של מנופים אין לך אפשרות.אני לא בטוח שאלה שתי האפשרויות היחידות.
מאותה סיבה שאנחנו אומרים לכולם - נתקעת? תדחף עוד קלוריות. בלי קלוריות אין התאוששות.
לפחות בתיאוריה אפשר להעלות את חוזק השריר גם בלי לגייס יותר יחידות מוטוריות ובלי שינוי במסה (או ליתר דיוק שטח החתך): שינוי במספר הסרקומרים, שינוי ריכוז האקטין והמיוזין בסרקומר, שינוי מספר הגרעינים בתא, ריבוי מיטוכונדריה ובטח עוד כהנה וכהנה אפשרויות. אם משהו מכל זה אכן קורה, ועד כמה זה משמעותי, אני לא יודע, ולכן ההסתייגות "אני לא בטוח...".אתה יכול להרחיב אם בא לך
הם יודעים לאכול כמה שצריך, ולא מעבר. הגוף שלהם הרבה יותר מאומן, ומבחינה גנטית הם צוברים הרבה פחות שומן (ולכן הקלוריות הולכות לאן שצריך).מה אתה חושב שאנשים ששומרים על קטגוריית משקל עושים?
הם יודעים לאכול כמה שצריך, ולא מעבר. הגוף שלהם הרבה יותר מאומן, ומבחינה גנטית הם צוברים הרבה פחות שומן (ולכן הקלוריות הולכות לאן שצריך).
ולכן, כמו שאמרתי, זה תלוי בהרבה מאוד פרמטרים. אפשר לדחוף את עצמך בתכנון נכון גם בלי הרבה אוכל.
אז בפעם הבאה שאני אגיד את זה אתם לא תזיינו את השכל עם המאמר של "אין הבדל בין שריר לשומן"? 😛
לפחות בתיאוריה אפשר להעלות את חוזק השריר גם בלי לגייס יותר יחידות מוטוריות ובלי שינוי במסה (או ליתר דיוק שטח החתך): שינוי במספר הסרקומרים, שינוי ריכוז האקטין והמיוזין בסרקומר, שינוי מספר הגרעינים בתא, ריבוי מיטוכונדריה ובטח עוד כהנה וכהנה אפשרויות. אם משהו מכל זה אכן קורה, ועד כמה זה משמעותי, אני לא יודע, ולכן ההסתייגות "אני לא בטוח...".