הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יד אחורית בפיגור

• פותח/ת השרשור tom320
  • פורסם בתאריך

tom320

משתמש מתחיל
242
56
נק' מוניטין:
106
242
56
אהלן,היד האחורית השמאלית שלי בפיגור.
אני כרגע בAB,והתרגילים שאני עושה ליד אחורית הם פשיטת מרפקים כנגד מוט V בכבלים,פשיטת מרפקים כנגד משקולת בשכיבה ופשיטת מרפקים מעל הראש בחבל כנגד קרוס.
במידה ואני רוצה לבודד כל יד בנפרד,איזה תרגילים לעשות? (מלבד מקבילים)

אם המצב קיצוני בין הידיים, כל תרגיל עם משקולות יד יהיה טוב למצב הזה, תתחיל ביד החלשה כמה חזרות שהיא עושה תבצע גם ביד החזקה,
אם המצב לא כל כך קיצוני תמשיך לעבוד עם מוט חופשי זה לאט לאט יסתדר

אני מאמין שעבודה ספציפית על השריר עם משקולות בודדות תוכל לעזור לך, או כמו שהמשתמש שמעליי רשם להמשיך לעבוד עם מוט חופשי וזה יסתדר.

• פותח/ת השרשור
אם המצב קיצוני בין הידיים, כל תרגיל עם משקולות יד יהיה טוב למצב הזה, תתחיל ביד החלשה כמה חזרות שהיא עושה תבצע גם ביד החזקה,
אם המצב לא כל כך קיצוני תמשיך לעבוד עם מוט חופשי זה לאט לאט יסתדר
אני מאמין שעבודה ספציפית על השריר עם משקולות בודדות תוכל לעזור לך, או כמו שהמשתמש שמעליי רשם להמשיך לעבוד עם מוט חופשי וזה יסתדר.
עשיתי היום אימון ראשון בבידוד של כל יד (לחיצה צרפתית בדאמבלים) חייב לציין שאחרי כל סט של התרגיל הזה אני מרגיש שהיד האחורית השמאלית גמורה,הימנית יחסית מסתדרת עם המשקל. להמשיך לעשות את התרגיל הזה? הוא אפקטיבי כמו פשיטת מרפקים במשקולת על ספסל?
דא תודה רבה על התשובה

עשיתי היום אימון ראשון בבידוד של כל יד (לחיצה צרפתית בדאמבלים) חייב לציין שאחרי כל סט של התרגיל הזה אני מרגיש שהיד האחורית השמאלית גמורה,הימנית יחסית מסתדרת עם המשקל. להמשיך לעשות את התרגיל הזה? הוא אפקטיבי כמו פשיטת מרפקים במשקולת על ספסל?
דא תודה רבה על התשובה

רוץ עם זה לעוד כמה אימונים, אני מאמין שזה יעבוד הכי טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית