הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מעורר מחלוקת בנושא שאהוב עליי במיוחד

המחשבה שאנשים הולכים ללמוד באוניברסיטאות על מנת להוציא תואר ראשון ושני ולאחר מכן לנסות למצוא עבודה עבור 5500 בחודש כי ככה כולם עושים מייאשת אותי. זה ניהיה מנהג. צבא -> תאילנד -> 4 שנים תואר והמשך מחיה אצל ההורים.

לעניינינו:

image.jpg

כסף יגרום למימוש עצמי.
בא לך לזיין תזמין זונה בא לך להיות חזק תתחיל סייקלים תקנה ציוד טוב

המחשבה שאנשים הולכים ללמוד באוניברסיטאות על מנת להוציא תואר ראשון ושני ולאחר מכן לנסות למצוא עבודה עבור 5500 בחודש כי ככה כולם עושים מייאשת אותי. זה ניהיה מנהג. צבא -> תאילנד -> 4 שנים תואר והמשך מחיה אצל ההורים.

לעניינינו:

צפה בקובץ המצורף 25563
לימודים אקדמיים הם בחלק מהמקרים הדרך היחידה להתקבל למקצועות מסוימים וחלקם פחות אבל לעיתים גורמים לסיפוק.
אני מאוד מסכים שכדאי לכל אחד לשקול מה הוא רוצה/אוהב לעשות והאם לימודים אקדמיים משרתים את זה או לא

לימודים אקדמיים הם בחלק מהמקרים הדרך היחידה להתקבל למקצועות מסוימים וחלקם פחות אבל לעיתים גורמים לסיפוק.
אני מאוד מסכים שכדאי לכל אחד לשקול מה הוא רוצה/אוהב לעשות והאם לימודים אקדמיים משרתים את זה או לא

כשזה לא קשור למחשבים/ מקצועות ריאליים מאד ספציפיים אתה בבעיה.
ברוב המקרים תואר לא פותר כלום).

מסכים ולא מסכים, מאוד מעריך אנשים שמשקיעים מעצמם לטובת מקצוע שהם רואים פה פוטנציאל עתידי.

מאוד לא מסמפט אנשים שלומדים תארים קלים בשביל לנופף בהם ביד לאחר מכן, או כלכלה ומנהל עסקים כי כל החבר׳ה לומדים זאת.

בסופו של יום, מי שלמד תואר שלא מדגדג לו את קצה האונה השמאלית של המח מבחינת סיפוק ועשייה שיעזוב וילך ללמוד מיזוג אוויר או חשמל.

כשזה לא קשור למחשבים/ מקצועות ריאליים מאד ספציפיים אתה בבעיה.
ברוב המקרים תואר לא פותר כלום).
אתה מקצין, עורכי דין, רופאים, רו'ח, עובדים סוציאלים, פסיכולוגים, דיאטנים ועוד עשרות מקצועות דורשים לימודים אקדמיים.
לא כל המקצועות רווחיים באותה מידה, מצד שני סיכויי ההשתכרות של אדם ללא תואר קטנים יותר.
לא כל אחד מתאים לעבודה כעצמאי, בעל עסק.

לעניינינו:

צפה בקובץ המצורף 25563

קל לך להגיד, אבל בארץ אין יותר מידי אפשרויות. יוצא מן הכלל אם נולדת למשפחה בעלת עסק ו/או קשרים.

אתה מקצין, עורכי דין, רופאים, רו'ח, עובדים סוציאלים, פסיכולוגים, דיאטנים ועוד עשרות מקצועות דורשים לימודים אקדמיים.
לא כל המקצועות רווחיים באותה מידה, מצד שני סיכויי ההשתכרות של אדם ללא תואר קטנים יותר.
לא כל אחד מתאים לעבודה כעצמאי, בעל עסק.

יותר אנשים מתאימים ללימודי תעודה/עובדים עצמאיים מאשר ללמוד מספיק שנים בשביל להיות רופא/פסיכולוג.
שנית, ידוע שהארץ יש הרבה מאד עורכי דין באופן יחסי מה שיוצר בעיה שאין צורך אפילו להסביר.
עובד סוציאלי מתחיל מרוויח פחות ממלצר במקום טוב.
תואר זאת מחשבה מקובעת, אם אין עניין אמיתי בחומר הלימודי עדיף למצוא אלטרנטיבה כי זה לא ממש משתלם אלא אם יש לך מספיק שכל+ כסף+ סבלנות ללמוד לתואר שהוא קונקרטי שיניב עבודה פרקטית.

• פותח/ת השרשור

לעניינינו:

צפה בקובץ המצורף 25563
בדיוק בגלל זה עושים כסף ושמים זין על האקדמיה... את האקדמיה עושים תוך כדי ולא במקום להרוויח ארגזים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית