עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אמרתי בתור התחלה! בתכלס פחות מ30 עם תארים כמו שלך זה ביזיון. ואז תקנה לי המבורגר על זה שייעצתי לך כל כך טוב.למה שאני אלך למקום עם 20 אלף בחודש? מה אני ילד?
מי ניצח בסוף?
עשיר ממשרד נסיעות O: ?אני במקום הראשון בהפרש של 22 נקודות
ועל המקום השני מתחרים יניב ריז, שלד הלילה והעשיר ההוא ממשרד נסיעות.
היכולת/סיכוי להתעשר בכוחות עצמך (שווי של כ 20 מיליון שקל) הוא כ'כ נמוך שעדיף לחשוב על מימוש עצמי אחרהמימוש העצמי שלי זה להיות מליונר
המימוש העצמי שלי זה להיות מליונר
אל תדאג אחרי שאני אהיה עשיר אני אזמין אותך לבירה כדי שתקנא„
היכולת/סיכוי להתעשר בכוחות עצמך (שווי של כ 20 מיליון שקל) הוא כ'כ נמוך שעדיף לחשוב על מימוש עצמי אחר
„
היכולת/סיכוי להתעשר בכוחות עצמך (שווי של כ 20 מיליון שקל) הוא כ'כ נמוך שעדיף לחשוב על מימוש עצמי אחר
זה לא מה שאמרתי, אבל לפני שאתה מגדיר לעצמך מטרה צריך לבדוק שהיא ריאלית.אז אתה בעצם אומר שעדיף לבחור מימוש עצמי שקל להשיג מאשר אחד קשה שיגרום לך לעבוד קשה ולהשקיע?
הפר הזקן.מי ניצח בסוף?
מי זה?הפר הזקן.
מעבודה כשכיר לא תתעשר חביבי, אבל כנראה שאתה יודע את זה והמטרה שלך לא להתעשר.זה לא מה שאמרתי, אבל לפני שאתה מגדיר לעצמך מטרה צריך לבדוק שהיא ריאלית.
ברמת ההשקעה שלי בעבודה אני מרוויח יותר מחלק ופחות מאחרים אבל רמת ההשקעה כדי להתעשר גדולה בהרבה וכאמור עם סיכויי הצלחה נמוכים
הוא חתם קבעולכן...
🙌🙌🙌איסתרא בלגינא קיש קיש קריא אחי! איסתרא ! בלגינא! קיש קיש ק1ש בלב1ש!
אתה צריך לקפוץ למכון וייצמן ,אתה תופתע לגלות שהרבה מיליונרים שעשו את ה"מכה" עדיין עובדים שם וחוקרים את מה שהם אוהבים כמו שהם עשו לפני המכה (עדי שמיר עולה לי עכשיו לראש ויש עוד) ושיש שם הבה פרופסורים שמעדיפים לעבוד שם במקום לעבוד במשרות של מיליונים בחברות בחו"ל. גם לא מעט עשירים התחילו כשכירים וקיבלו מהעבודה את היכולות והידע שאפשרו להם להתעשר.מעבודה כשכיר לא תתעשר חביבי, אבל כנראה שאתה יודע את זה והמטרה שלך לא להתעשר.
בלבזור יודע שמעבודה כשכיר הוא לא יתעשר ולכן...