הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מעורר מחלוקת בנושא שאהוב עליי במיוחד

כפי שאמרתי, גם לאונן - זה יותר זול.

ועכשיו ברצינות.. תיהיה רציני עם השאלה שלך חבר.. שטח יותר גדול - יותר אנשים - יותר אנשים - יותר אופציות. פתאום אתה מגלה שאותה העבודה שמכניסה לך בארץ 4500 ש״ח מכניסה לך כאן 8500 ש״ח, אתה פחות בלחץ ועובד פחות. שבת ראשון חופש, מתחיל את השבוע ביום ב׳ וכבר השבוע עף. מתדלק ב-110 שקלים ולא ב-370 שקלים. זה מהדברים ״הקטנים״, כן - מכאן זה מתחיל.

נכון אבל תחשוב על זה ככה, בנאדם שאין לו קשרים מיוחדים או קרובים שם.
הבחור נוחת בארה''ב, למה שישימו עליו ? בטח האנגלית שלו לא זורמת כמו השאר... ובטח בטח שצריך להשיג ויזה.

נכון אבל תחשוב על זה ככה, בנאדם שאין לו קשרים מיוחדים או קרובים שם.
הבחור נוחת בארה''ב, למה שישימו עליו ? בטח האנגלית שלו לא זורמת כמו השאר... ובטח בטח שצריך להשיג ויזה.

ויזה זה סיפור אחר, הסיכוי שתקבל ויזה בתור חייל משוחרר הוא מאוד נמוך. (מנסיון). אבל האמן לי, יש כל כך הרבה ישראלים שבאו לפה והצליחו, וגם המון שבאו לכאן, קרסו וברכו. תלוי איך אתה מגיע לכאן.

ויזה זה סיפור אחר, הסיכוי שתקבל ויזה בתור חייל משוחרר הוא מאוד נמוך. (מנסיון). אבל האמן לי, יש כל כך הרבה ישראלים שבאו לפה והצליחו, וגם המון שבאו לכאן, קרסו וברכו. תלוי איך אתה מגיע לכאן.

אז אפשר טיפים ?

אז אפשר טיפים ?

הסיפור שלי הוא כל כך ארוך שאפילו לא אתחיל, תנסה להוציא ויזה, תגיע לכאן תכנס לעבוד במלצרות או כל דבר אחר שיקבלו אותך ללא ניירות עד שתתרגל את השפה ותשמע כמו בן אדם ולא כמו שלוך, ולאחר מכאן תתקדם הלאה. כל עוד יש לך חשיבה פוזיטיב אתה תגיע רחוק ותתקדם. כל דבר יגיע בזמן שלו.

הפח אשפה של ישראל, דירות שלא שוות 50 אלף שקלים נמכרות במליונים. מזעזע.

בכל אופן שיהיה בהצלחה, מקווה שתצליח להדביק את הפערים שמתרחבים בכל שנה.
אני רוצה לקנות דירה למטרת השקעה בדיוק בגלל שהמחירים עולים, את הדירה שלי אני אקבל בירושה.
התלוש שכר הכי נמוך שלי מנובמבר היה 10 אלף נטו ואני עובד במכירות @Eyal

אני רוצה לקנות דירה למטרת השקעה בדיוק בגלל שהמחירים עולים, את הדירה שלי אני אקבל בירושה.
התלוש שכר הכי נמוך שלי מנובמבר היה 10 אלף נטו ואני עובד במכירות @Eyal
אתה תקבל תשואה רבה הרבה יותר אם תקנה דירה בבאר שבע ליד האוניברסיטה.
מה גם שכמעט ולא מוכרים דירות בתל אביב

אתה תקבל תשואה רבה הרבה יותר אם תקנה דירה בבאר שבע ליד האוניברסיטה.
מה גם שכמעט ולא מוכרים דירות בתל אביב
לא צריך לקנות במרכז תל אביב כי זה נכס שלא מוכרים באמת, ההחזר הכספי לאורך השנים משכ"ד שרק עולה ועולה זה משהו שלא כדאי למכור לעולם אלא להחזיק אצל המשפחה ולמכור רק במקרה של מעבר לחו"ל.

הכוונה היא לקנות באיזורים הפחות חזקים בתל אביב בתקווה שהבניה מסביב לעיר תהפוך אותם למרכזיים, ובגלל שהנכס תמיד מחזיק מערכו ונדיר שמוריד ממנו ויש החזר על המשכנתא מהשוכרים אז זה הופך להשקעה מאוד משתלמת ב10 שנים האחרונות.

לבאר שבע אני לא אתקרב כי למי יש זין לסוע לשם ולבדוק מה המצב של הנכס כל כמה זמן, אבל אולי אולי בעתיד כשלא יהיו דאגות אחרות על הראש.

לא צריך לקנות במרכז תל אביב כי זה נכס שלא מוכרים באמת, ההחזר הכספי לאורך השנים משכ"ד שרק עולה ועולה זה משהו שלא כדאי למכור לעולם אלא להחזיק אצל המשפחה ולמכור רק במקרה של מעבר לחו"ל.

הכוונה היא לקנות באיזורים הפחות חזקים בתל אביב בתקווה שהבניה מסביב לעיר תהפוך אותם למרכזיים, ובגלל שהנכס תמיד מחזיק מערכו ונדיר שמוריד ממנו ויש החזר על המשכנתא מהשוכרים אז זה הופך להשקעה מאוד משתלמת ב10 שנים האחרונות.

לבאר שבע אני לא אתקרב כי למי יש זין לסוע לשם ולבדוק מה המצב של הנכס כל כמה זמן, אבל אולי אולי בעתיד כשלא יהיו דאגות אחרות על הראש.
בכסף שתקנה דירה אחת בתל אביב(גם במקום נחות) תוכל לקנות 4 בבאר שבע(לפי דעתי נסיעה במקרה הזה שווה את זה)
גם הרבה יותר קל למצוא שוכרים

בכסף שתקנה דירה אחת בתל אביב(גם במקום נחות) תוכל לקנות 4 בבאר שבע(לפי דעתי נסיעה במקרה הזה שווה את זה)
גם הרבה יותר קל למצוא שוכרים
אבל השכ"ד נמוך, בכל מקרה אני אבדוק זה מעניין...

השכ"ד קרוב ל2000 לדירה(אם היא נראית טוב אפשר גם להביא ל2500)

אז אתה מתעסק עם 4 גירות כשהשכד בתא הוא 6 בממוצע.. זה לא נשמע כדאי
אני אישית הייתי מעדיף סטודנטים בתור דיירים,פחות רעש.
חוץ מזה שבתל אביב במיוחד באיזורים הנחותים,הסיכוי לפריצות גבוה יחסית.

אתה מבין אבל שהרעיון הוא למכור את הנכס תוך פחות מ4 שנים ברווח... והשכד זה משהו שמחזיר את המשכנתא...?

רווח יהיה תמיד בכלכלה של היום,כל עוד יהיו אנשים שצריכים דירה,ורה"מ לא יאשר בניה מאסיבית של דירות,המחיר שלהן רק יעלה.
ככה שזה לא באמת משנה איפה אתה תקנה היום דירה(גם בירוחם כבר תופס).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית