הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מעורר מחלוקת בנושא שאהוב עליי במיוחד

התלוש שכר הכי נמוך שלי מנובמבר היה 10 אלף נטו ואני עובד במכירות @Eyal

Sorry that i'm writing to you in English. i Just finished to Re-install My laptop since 2013. anyways i would like to wish you Good luck. And i really hope for you that one day You will have Your own Property. i Know how hard to impossible it is. and this is was one of my main reason's of moving back to the US.

Sorry that i'm writing to you in English. i Just finished to Re-install My laptop since 2013. anyways i would like to wish you Good luck. And i really hope for you that one day You will have Your own Property. i Know how hard to impossible it is. and this is was one of my main reason's of moving back to the US.
אני מקווה לעבור למדינה אחרת ביום מן הימים. השנה אם לא אעשה עוד איזו תאונה שתדחה לי את סיום התואר יהיה לי גם תואר בקו"ח שיעזור למעבר.

עף מפה כמה שיותר מהר,בדקתי כבר כל כיוון לאזרחות אחרת מצד המשפחה ועכשיו צריך להתחיל לפעול עבור זה(יש אזרחות טובה:rolleyes-71:)

אני מקווה לעבור למדינה אחרת ביום מן הימים. השנה אם לא אעשה עוד איזו תאונה שתדחה לי את סיום התואר יהיה לי גם תואר בקו"ח שיעזור למעבר.

שום דבר לא יעזור לך לעבור פרט לאתה בלבד.

לאן אתה מכוון? יש דרכון זר בנוסף לישראלי? ויזה?

אני רק רוצה להביע את דעתי בנושא נכון אני בן 17 ועוד לא הגעתי למצב של לפרנס את עצמי וכדומה אבל עם כל הקשיים אני מרגיש שייך לפה אפילו שדופקים אותנו הכי חזק שאפשר מכל הבחינות[כלכלית בעיקר]ועם כל הקושי לחיות את החודש בכבוד,אני מעדיף להישאר פה כי לא סתם המדינה קמה.

אני רק רוצה להביע את דעתי בנושא נכון אני בן 17 ועוד לא הגעתי למצב של לפרנס את עצמי וכדומה אבל עם כל הקשיים אני מרגיש שייך לפה אפילו שדופקים אותנו הכי חזק שאפשר מכל הבחינות[כלכלית בעיקר]ועם כל הקושי לחיות את החודש בכבוד,אני מעדיף להישאר פה כי לא סתם המדינה קמה.

חח תסלח לי שאני צוחק, באמת שכתבת את זה מאוד יפה ונסחת את עצמך מאוד יפה. אבל כשתשתחרר מהצבא תכתוב לי הודעה פרטית. אני שומר את ההודעה שלך. אתה כרגע חי על חשבון ההורים, אין לך דאגות בחיים. תלמיד בבית הספר.

חח תסלח לי שאני צוחק, באמת שכתבת את זה מאוד יפה ונסחת את עצמך מאוד יפה. אבל כשתשתחרר מהצבא תכתוב לי הודעה פרטית. אני שומר את ההודעה שלך. אתה כרגע חי על חשבון ההורים, אין לך דאגות בחיים. תלמיד בבית הספר.

אייל חח 😃
הרגת אותי !

@FuriousLift החשיבה שלך עוד תשתנה הרבה, ובלבד אחרי שתשתחרר מהצבא.

אייל , לגבי חו"ל... איך אפשר לעבוד בעגלות בארה''ב ? זה דורש גרין קארד :(

אייל חח 😃
הרגת אותי !

@FuriousLift החשיבה שלך עוד תשתנה הרבה, ובלבד אחרי שתשתחרר מהצבא.

אייל , לגבי חו"ל... איך אפשר לעבוד בעגלות בארה''ב ? זה דורש גרין קארד 😭

עבודה בעגלות לא דורשת גרין קארד, אחד מתוך 100 עובדים הוא חוקי והוא עובד בכדי להעביר את הזמן.

עבודה מזעזעת, אנשים מזעזים, בכלל - ממליץ להתרחק מהישראלים. הגעתי לכאן לא בכדי להיות סביבם כל הזמן. ברגע שאתה סביבם אתה לא מתקדם לשום מקום.

עבודה בעגלות לא דורשת גרין קארד, אחד מתוך 100 עובדים הוא חוקי והוא עובד בכדי להעביר את הזמן.

עבודה מזעזעת, אנשים מזעזים, בכלל - ממליץ להתרחק מהישראלים. הגעתי לכאן לא בכדי להיות סביבם כל הזמן. ברגע שאתה סביבם אתה לא מתקדם לשום מקום.

אם תופסים אותך בלי ?

חחח אתה ממש סולד מהארץ הא? מה עשו לך ?

לא תופסים אותך בלי, הרשויות שם יודעות שעבודה לא חוקית, לא מעניין אותם כל כך

ואין קשר לסלידה מישראל, פשוט הישראלים שעובדים במכירות בחו"ל (ובפרט עגלות באמריקה) הם מזן נחות ביותר

אין לי דרכון זר אני סומך על כסף והשקעות, כסף לא קונה אזרחות אבל הוא קונה אשרת עבודה והקמת עסק מקנה אזרחות.

אני חושב על מיאמי, ניו ג'רזי או ויקטוריה בקנדה

אין לי דרכון זר אני סומך על כסף והשקעות, כסף לא קונה אזרחות אבל הוא קונה אשרת עבודה והקמת עסק מקנה אזרחות.

אני חושב על מיאמי, ניו ג'רזי או ויקטוריה בקנדה

כסף קונה אזרחות.

כן יש מקומות שכן.
מימוש עצמי קונה אזרחות?

נשמע כאילו אתה חושב שאתה בא לכבוש את כדור הארץ.

תעזוב שטויות ללכת לעשות כסף ולבזבז את הזמן. זה הזמן לעבור, לא בעוד כמה שנים. אל תבזבז זמן יקר ערך.

למה אתה כל כך בטוח? יש הרבה מאוד אנשים שממשיכים לחשוב ככה אחרי הצבא.
חוץ מזה שכל העניין יצא לגמרי מפרופורציה, בן אדם שמשקיע ומתנהל כמו שצריך יכול לחיות פה בצורה הגונה, גם אם הוא יגור כמה שנים בבית של ההורים.

למה אתה כל כך בטוח? יש הרבה מאוד אנשים שממשיכים לחשוב ככה אחרי הצבא.
חוץ מזה שכל העניין יצא לגמרי מפרופורציה, בן אדם שמשקיע ומתנהל כמו שצריך יכול לחיות פה בצורה הגונה, גם אם הוא יגור כמה שנים בבית של ההורים.

נשמע לי כמו שכנוע עצמי שעבדת עליו המון שנים אשר נבע מתסכול ומיאוש.

הכל תלוי בחיים, בסטטוס שלך. גם כאן ששואלים אותך שאלה כללית אתה עונה Its Depends, כיוון שאין תגובה ברורה.

לא יודע מה כרגע הפוזישן שלך בארץ, אבל גם במידה ואהיה מיליונר בעתיד, אף על פי כך שאלו אינם השאיפות שלי בחיים לא הייתי מחזיר את משפחתי ואותי חזרה ארצה. אם לא הבנת, או אתם לא הבנתם - יוקר המחיה הוא רק חלק קטן מהבעיה במדינה. הבעיה במדינה זה הדור שהולך ומתגלגל, הדור הישן והנעים הולך לו ובמקומו מוחלף דור עצבני, אגרסיבי, זאב אחד לשני - כולם לחוצים, כולם בטירוף - לא מנומסים ולא מכבדים את עצמם. וזה רק על קצה המזלג, תסלח לי שאני מתבטא כמו שאני אתבטא עכשיו אבל אל תבלבל לי את המח. בצורה נעימה אומר זאת. תשאיר את הציונות בצד, ואת הגישה הזו שזוהי מדינת היהודים, וזה המקום הבטוח ביותר ליהודים. (מה שאינני כלל מסכים) בעיקר מסיבות בטחוניות. אני מאמין שלכל בן אדם שהייתה נפתחת דלת בפניו להגשים מימוש עצמי כמו שהוריו לא זכו לו, לדוגמא להגר לארצות-הברית בצורה חוקית ולא היה עושה זאת.

אני אישית מאוד הייתי רוצה לגור בארץ, ויש לי את האפשרות - אני בא ממקום יציב בעל משפחה בריאה ורחבה. אבל מה שאתה מקבל מסביב, אומר; Sorry, I can't take it.

בנימה אופטימית זאת, מקווה שטוב לך בארץ.

חזרתי לפה לאחר שכבר סיימתי להגיב, ובמקרה אני מרפרף בפייסבוק לפני השינה ובדיוק אני נתקל באחת הדוגמאות שהבאתי לך להלן.

image.jpg

נערך לאחרונה:
אבל גם במידה ואהיה מיליונר בעתיד, אף על פי כך שאלו אינם השאיפות שלי בחיים לא הייתי מחזיר את משפחתי ואותי חזרה ארצה.

צר לי לשמוע את דבריך .

מעט יותר מבוגר ממך עם הרבה מאוד חברים (8) ,שיצאו מהארץ לפני למעלה מ-20 שנה, חוץ מחבר אחד שנישאר בארה"ב כולם חזרו .
הסיבה לחזרה נובעת בעיקר מהבדידות . מאוד קשה לגייס חברים אמיתיים או בכלל חברה כמו ,שאתה בטח מכיר בארץ .
דרך אגב חלק לא מבוטל מהם אף הצילחו מבחינה כלכלית ואפשר לתייג אותם כאמידים עד אמידים מאוד.
אני מאחל לך ליצור חיי חברה פוריים ,בחו"ל ושתגשים את חלומך הן מבחינה כלכלית והן מבחינה חברתית.

במקומו מוחלף דור עצבני, אגרסיבי, זאב אחד לשני - כולם לחוצים, כולם בטירוף - לא מנומסים ולא מכבדים את עצמם.

בכל המדינות יש נטיה ברורה לקיצוניות/ הסלמה בקרב בני הנוער ,ולציין שהתופעה הינה יחודית לארצנו זה מעט יומרני.

אני מאמין שלכל בן אדם שהייתה נפתחת דלת בפניו להגשים מימוש עצמי כמו שהוריו לא זכו לה, לדוגמא להגר לארצות-הברית בצורה חוקית ולא היה עושה זאת.

אין חשוב יותר מהגשמה עצמית .זו המתכונת לאושר ולרוב גם עושר.
אני יכול להבין אותך, אם כי נוטה להאמין שביום כזה או אחר אתה תחזור מרוצה או מרוצה יותר.

בהצלחה לך בדרך החדשה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
צר לי לשמוע את דבריך .

מעט יותר מבוגר ממך עם הרבה מאוד חברים (8) ,שיצאו מהארץ לפני למעלה מ-20 שנה, חוץ מחבר אחד שנישאר בארה"ב כולם חזרו .
הסיבה לחזרה נובעת בעיקר מהבדידות . מאוד קשה לגייס חברים אמיתיים או בכלל חברה כמו ,שאתה בטח מכיר בארץ .
דרך אגב חלק לא מבוטל מהם אף הצילחו מבחינה כלכלית ואפשר לתייג אותם כאמידים עד אמידים מאוד.
אני מאחל לך ליצור חיי חברה פוריים ,בחו"ל ושתגשים את חלומך הן מבחינה כלכלית והן מבחינה חברתית.

בכל המדינות יש נטיה ברורה לקיצוניות/ הסלמה בקרב בני הנוער ,ולציין שהתופעה הינה יחודית לארצנו זה מעט יומרני.

אין חשוב יותר מהגשמה עצמית .זו המתקונת לאושר ולרוב גם עושר.
אני יכול להבין אותך, אם כי נוטה להאמין שביום כזה או אחר אתה תחזור מרוצה או מרוצה יותר.

בהצלחה לך בדרך החדשה.

מאוד מעריך אותך על כך שהשקעת מזמנך, אני אדם מאוד ראליסטי, אף על פי שזה פוגע באנשים ציוניים לפעמים. אני מאוד אוהב את המדינה והאווירה גם כן בתור תייר, אנחנו ילדי 89 שמיל - בילדות שלכם זו הייתה ארץ ישראל. היום זה משהו שמנותק מהמציאות, משהו לא הגיוני.

תנסה קצת לרדת לגובה העיניים של הנוער החדש, ותבין, שזה כמעט ובלתי אפשר לחיות חיים מאושרים. בטח שלא מעושרים. אלו הן מקרים בודדים בהם צעירים בגלאים שלנו פרצו קדימה והתמזל מזלם.

לולא הייתי בארץ היום לדעתי במצב של היום הייתי נמצא באותה המדרגה, לעומת זאת, כאן - אני מתגורר לבד עם אישתי ומצפה לילד בכור באוקטובר הקרוב. צר לי שאני מרוחק ממשפחה כל כך גדולה, אך הגיע הזמן שלי להקים את המשפחה שלי.

בילדות שלכם זו הייתה ארץ ישראל. היום זה משהו שמנותק מהמציאות, משהו לא הגיוני.

תנסה קצת לרדת לגובה העיניים של הנוער החדש, ותבין, שזה כמעט ובלתי אפשר לחיות חיים מאושרים. בטח שלא מעושרים. אלו הן מקרים בודדים בהם צעירים בגלאים שלנו פרצו קדימה והתמזל מזלם.

כל כך נכון.
מסכים..

שיהיה המון בהצלחה אייל, מאמין שתצליח להגשים את עצמך שם.

נשמע לי כמו שכנוע עצמי שעבדת עליו המון שנים אשר נבע מתסכול ומיאוש.

הכל תלוי בחיים, בסטטוס שלך. גם כאן ששואלים אותך שאלה כללית אתה עונה Its Depends, כיוון שאין תגובה ברורה.

לא יודע מה כרגע הפוזישן שלך בארץ, אבל גם במידה ואהיה מיליונר בעתיד, אף על פי כך שאלו אינם השאיפות שלי בחיים לא הייתי מחזיר את משפחתי ואותי חזרה ארצה. אם לא הבנת, או אתם לא הבנתם - יוקר המחיה הוא רק חלק קטן מהבעיה במדינה. הבעיה במדינה זה הדור שהולך ומתגלגל, הדור הישן והנעים הולך לו ובמקומו מוחלף דור עצבני, אגרסיבי, זאב אחד לשני - כולם לחוצים, כולם בטירוף - לא מנומסים ולא מכבדים את עצמם. וזה רק על קצה המזלג, תסלח לי שאני מתבטא כמו שאני אתבטא עכשיו אבל אל תבלבל לי את המח. בצורה נעימה אומר זאת. תשאיר את הציונות בצד, ואת הגישה הזו שזוהי מדינת היהודים, וזה המקום הבטוח ביותר ליהודים. (מה שאינני כלל מסכים) בעיקר מסיבות בטחוניות. אני מאמין שלכל בן אדם שהייתה נפתחת דלת בפניו להגשים מימוש עצמי כמו שהוריו לא זכו לו, לדוגמא להגר לארצות-הברית בצורה חוקית ולא היה עושה זאת.

אני אישית מאוד הייתי רוצה לגור בארץ, ויש לי את האפשרות - אני בא ממקום יציב בעל משפחה בריאה ורחבה. אבל מה שאתה מקבל מסביב, אומר; Sorry, I can't take it.

בנימה אופטימית זאת, מקווה שטוב לך בארץ.

חזרתי לפה לאחר שכבר סיימתי להגיב, ובמקרה אני מרפרף בפייסבוק לפני השינה ובדיוק אני נתקל באחת הדוגמאות שהבאתי לך להלן.

צפה בקובץ המצורף 25622

אני לא סובל את המונח המטומטם הזה ישראלי מכוער,כי רבאק כן יש אנשים חסרי שכל\נימוסים\מודעות בסיסית אבל להכליל את זה תחת "ישראלי מכוער" זה פשוט בולשיט,בוא אני אגלה לך סוד,אם כולם היו "ישראלים מכוערים" לא היו פותחים קבוצה בשם הזה,כי זה לא היה מעניין לראות את אותו הדבר שכבר ראית,בגלל הסיבה שלעיתים נדירות רואים התנהגות כזאת מצד בני אדם(בכללי,לא ישראלים בפרט) אז מפרסמים את זה בפייסבוק.

איפה היה ה"ישראלי המכוער" לפני שעלה למטוס ודרש שוקולד?אה נו ברור,בחירות וזה,בוא נציג את המזרחי הבבון מנשק המזוזות שמצביע לביבי בתור הישראלי המכוער(מי מאיתנו רוצה להכלל בקבוצה כזאת?) ואת האשכנזי הנאור שיודע מה טוב לנו יותר מעצמנו בתור ה"ישראלי היפה" ויאללה בוז'י לשלטון.
קנו אותך?סביר להניח שכן,שילמו לא מעט כסף בשביל הקמפיין בחירות הזה.

הסיבה שאין קבוצה בשם ה"ישראלי היפה" זה כי אף אחד לא יקבל על זה יותר מדי שיתופים ולייקים,לדוגמא:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית