אני לא סובל את המונח המטומטם הזה ישראלי מכוער,כי רבאק כן יש אנשים חסרי שכל\נימוסים\מודעות בסיסית אבל להכליל את זה תחת "ישראלי מכוער" זה פשוט בולשיט,בוא אני אגלה לך סוד,אם כולם היו "ישראלים מכוערים" לא היו פותחים קבוצה בשם הזה,כי זה לא היה מעניין לראות את אותו הדבר שכבר ראית,בגלל הסיבה שלעיתים נדירות רואים התנהגות כזאת מצד בני אדם(בכללי,לא ישראלים בפרט) אז מפרסמים את זה בפייסבוק.
איפה היה ה"ישראלי המכוער" לפני שעלה למטוס ודרש שוקולד?אה נו ברור,בחירות וזה,בוא נציג את המזרחי הבבון מנשק המזוזות שמצביע לביבי בתור הישראלי המכוער(מי מאיתנו רוצה להכלל בקבוצה כזאת?) ואת האשכנזי הנאור שיודע מה טוב לנו יותר מעצמנו בתור ה"ישראלי היפה" ויאללה בוז'י לשלטון.
קנו אותך?סביר להניח שכן,שילמו לא מעט כסף בשביל הקמפיין בחירות הזה.
הסיבה שאין קבוצה בשם ה"ישראלי היפה" זה כי אף אחד לא יקבל על זה יותר מדי שיתופים ולייקים,לדוגמא:
הסרטון שהעלאת למעשה נלחם כנגד הציטוט שלי ״אינני מסכים שישראל זה המקום הבטוח ביותר לי ליהודים״. תשמע, ישראל זו מדינה קטנה ואין ספק שרוב האנשים עוזרים אחד לשני.
אם לרגע טעית אינני גר באפריקה, אני גר בפלורידה. באזור שבתי כנסת סובבים אותי, סופרים כשרים עם מאכלים ישראלים כמעט בכל 2 מייל ודתיים שמסתובבים ברחובות.
כוונתי הייתה, גם אם אתה הישראלי היפה, לטענתך יש רבים כאלו ואני מסכים - אתה עדין תחיה ותסבול את המתח הנפשי הזה. את הזיהום אוויר, את המשטרה המיקימאוסית, את הממשלה המושחטת וכדומה וכדומה. לדברייך בנוגע לקמפיין, הם לא קנו אותי - ישראלים בעלי תעודת זהות ישראלית אינם זכאים להצביע לראשות הממשלה כל עוד הם אינם תחת גבולות ישראל. כך שצפיתי בכל המתרחש מרחוק.
אין סיבה שבעולם שגברים בגילאים 30 יגורו אצל ההורים, רובם בסוף נשברים ומתפשרים על יחידת דיור ״נפרדת״ בשטחם של ההורים.
אינני מעודד ירידה מהארץ, זו הארץ שלנו - ואם כולם יעשו זאת, אינני יודע מה תיהינה גורלה של המדינה. אך למי שנפתחת בפניו הדלת, שילך. שיתנסה.
המדינה הזו מנותקת מהמציאות, כואב לי. כאב עמוק. כי אני חלק מהמדינה ונתתי את חלקי. אך לצערי, הנורה האדומה נדלקה אצלי מזמן, ואינני יכול להשאר אדיש לנוכח המצב ולסבול בשקט. אי אפשר לתקן את העולם.
ולמקרה שחשבת אחרת, מעולם לא ראיתי בארצות הברית כאופציה, נפתחה בפניי הדלת כשהכרתי את האישה שמלווה אותי בכל יום. ואני מודה לה על כך. כי אם לא הייתה נפתחת הדלת בפני, כנראה שהייתי עוד נער משנות ה-89 שרואה עתיד מאוד מטושטש ולא ברור.
מקווה שהנקודה ברורה.
אני רוצה לצרף את @StarDust לדיון, ולשמוע את דעתו.