הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת על התוכנית

Chestbrah

משתמש מתחיל
64
1
נק' מוניטין:
1
64
1
שלום לכולם,
רציתי לדעת את הדעה שלכם על התכניות הזאת:
A- בייספס + כתפיים
B- גב + טרפזים
C- רגליים + יד אחורית
D- חזה (דגש)
X
(כתפיים אימון A כן ואימון לא)

או

A- גב + טרפזים
B- כתפיים + יד אחורית
C- בייספ + רגליים
D- חזה (דגש)
X
*גם פה כתפיים אחת ל2 אימונים.
*רגליים אצלי לא בפיגור לכם אני מצרף אליהם עוד קבוצת שריר.
*שני התכניות 6 פעמים בשבוע.

מה שרשמת זה בכלל לא תכניות, אלא אפשרויות פיצול, שאני מוכן לחתום שאתה בכלל לא צריך. מה משקלי העבודה שלך בתרגילי הבסיס (אם אתה עושה אותם) - סקוואט, לחיצת חזה, פרס, דדליפט?

• פותח/ת השרשור
מה שרשמת זה בכלל לא תכניות, אלא אפשרויות פיצול, שאני מוכן לחתום שאתה בכלל לא צריך. מה משקלי העבודה שלך בתרגילי הבסיס (אם אתה עושה אותם) - סקוואט, לחיצת חזה, פרס, דדליפט?
סקוואט בשיא הגעתי ל120 ל8 חזרות
דדליפט 110 ל8
לחיצת חזה 70 ל8 (חזה בפיגור)
מיליטרי 27.5 כל יד

מה אתה אומרת על הפיצול? יש מספיק מנוחה לכל שריר?

הפיצול מיותר. תכנית כוח או FBW יניבו תוצאות יותר טובות.

• פותח/ת השרשור
הפיצול מיותר. תכנית כוח או FBW יניבו תוצאות יותר טובות.
ניסיתי את שניהם, אני לא מתחבר כלכך לFBW, אני נהנה הרבה יותר מתכניות ABCD..
השאלה שלי היא כמישהו שמבין , אתה חושב שיש מספיק מנוחה לכל קבוצת שריר בתכנית הראשונה
ובתכנית השניה?
תודה רבה

בתכנית כזו אף פעם לא תמצא פיצול שיתן מנוחה אידיאלית.
בתכנית הראשונה:
הכתף האחורית והבייספס עובדים חזק ברוב התרגילים שתבצע לרחב-גבי, ולכן לא יתאוששו בין אימון A ל-B.
הראש הארוך של היד האחורית עובד ביחד עם הרחב גבי ברוב התנועות, אבל זה זניח לדעתי.
היד האחורית עובדת חזק באימון החזה, ולכן יעילות אימון D תפגע.

בשניה יש התנגשויות פחות משמעותיות, אבל כך או כך התכנית לא יעילה, מדובר בהמון זמן מנוחה לקבוצת שריר, והמון נפח מיותר.

• פותח/ת השרשור
בתכנית הראשונה:
הכתף האחורית והבייספס עובדים חזק ברוב התרגילים שתבצע לרחב-גבי, ולכן לא יתאוששו בין אימון A ל-B.
הראש הארוך של היד האחורית עובד ביחד עם הרחב גבי ברוב התנועות, אבל זה זניח לדעתי.

בשניה יש התנגשויות פחות משמעותיות, אבל כך או כך התכנית לא יעילה, מדובר בהמון זמן מנוחה לקבוצת שריר, והמון נפח מיותר.
אז מה אתה מציע ?
ותודה על המענה
בתכנית הראשונה:

מה דעתך על זה:
  • Day 1 - chest, abs
  • Day 2 - back, biceps, abs
  • Day 3 - rest
  • Day 4 - legs, abs
  • Day 5 - deltoids, triceps, abs
  • Day 6 - rest
  • Day 7 - rest

זה בסדר אם אתה מעוניין לעבוד על קבוצת שריר ולתת לה לנוח שבוע שלם לאחר מכן, זה אידיאלי בעיקר למצב של שימור ולא כדי ליצור מגמת התקדמות. אני אומר לך מניסיון אישי של שנתיים בABCD, מדובר בתכניות מטופשות ולא יעילות. ברגע שזנחתי אותן, הקפצתי תוך שבועות ספורים את הRMים שלי ביותר מ10%, ואני ממשיך במגמת עליה, ללא שום שינוי בשגרה או בתזונה.
ממליץ בחום להתנסות בתכניות כוח שונות או לעבור לFBW קלאסי. אם אתה ממש נגד הרעיון - תסתפק בAB ולא פיצול רחב יותר.

• פותח/ת השרשור
זה בסדר אם אתה מעוניין לעבוד על קבוצת שריר ולתת לה לנוח שבוע שלם לאחר מכן, זה אידיאלי בעיקר למצב של שימור ולא כדי ליצור מגמת התקדמות. אני אומר לך מניסיון אישי של שנתיים בABCD, מדובר בתכניות מטופשות ולא יעילות. ברגע שזנחתי אותן, הקפצתי תוך שבועות ספורים את הRMים שלי ביותר מ10%, ואני ממשיך במגמת עליה, ללא שום שינוי בשגרה או בתזונה.
ממליץ בחום להתנסות בתכניות כוח שונות או לעבור לFBW קלאסי. אם אתה ממש נגד הרעיון - תסתפק בAB ולא פיצול רחב יותר.
אתה יכול לתת לי דוגמה לתכנית כמו שלי בערך? אני פשוט לא מסתדר עם FBW..
אם תוכל לתת לי דוגמה ל abc טובה

התכנית שהיא נהניתי בה היא חלוקת abc הזו:
A: Chest + Back
B: Shoulders + Arms
C: Legs

אני שוב מזכיר שהחלוקה לא אידיאלית מבחינת עומסים והתאוששות, אבל אם אתה ממש עקשן אפשר להתקדם בעזרתה והפאמפ ממכר.

כמו שנאמר בנעוץ:

5. ש:המאמן האישי שלי נתן לי תוכנית אימונים לעשות, האם היא טובה?
ת: התוכנית שלך גרועה ואתה יודע את זה, תתחיל לקרוא.

6.ש: בניתי תוכנית חדשה, מה דעתכם?
ת: התוכנית שלך גרועה.

• פותח/ת השרשור
כמו שנאמר בנעוץ:

5. ש:המאמן האישי שלי נתן לי תוכנית אימונים לעשות, האם היא טובה?
ת: התוכנית שלך גרועה ואתה יודע את זה, תתחיל לקרוא.

6.ש: בניתי תוכנית חדשה, מה דעתכם?
ת: התוכנית שלך גרועה.

זאת תכנית שפורסמה גם בבודיבילדינג קום אז מי אתה לקבוע חחח

זאת תכנית שפורסמה גם בבודיבילדינג קום אז מי אתה לקבוע *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
לא הייתי סומך יותר מדי, אם בכלל, על התכניות שמפורסמות שם. ואני מסכים עם מה שאמרו למעלה, אני גם חושב שמיותר לך פיצול כזה, אם אתה ממש לא מתחבר ל FBW אז תעשה תכנית כוח או AB, למשל A: חזה כתפיים יד אחורית, B: רגליים גב יד קדמית. יש תכניות מוכנות בפורטל, זה יתן לך תוצאות יותר טובות מ ABCD. אתה יכול להמשיך בפיצול שהצעת ולהנות ממנו, אבל תדע שאתה מתקדם הרבה פחות ממה שאתה יכול בצורת אימון אחרת

Back
למעלה תחתית