היי לכם!
אני מנסה כבר תקופה לרדת במשקל אבל לא יורדת ואפילו אם היה מדובר בעליית במסת השריר - לא רואה שינוי בהיקפים.
משקל - 70.5
גובה - 1.55
קלוריות לניטרלי - 1700 (עד כמה שאני זוכרת לפי איזו נוסחה שפרסמו)
1. לגבי האימונים(7 חודשים) - (A/B עצים שעה + חצי שעה אירובי) * 4 פעמים בשבוע
2. לגבי התזונה - דלת פחמימות ברובה
א. בוקר - יוגורט עיזים עם ציה, פשתן ועמילן תפו"א, חופן של אגוזי מלך ושקדים לא קלויים (לפעמים בתוספת חלב קוקוס)
ב. ביניים- לא רעבה אז זה בדר"כ נשנוש ירקות\כוס פירות יער\קצת אגוזים/שוקולד מריר 85%
ג. צהריים - מנה גדולה של בשר\דג (150 גר בערך) וסלט ירקות ענק (בתוספת שמן זית ולימון בלבד)
ד. ביניים - בדר"כ חצי קופסת קוטג 5% עם מעט פירות יער
ה. ערב- מנה גדולה של בשר\דג (150 גר בערך) וסלט ירקות ענק, או לחילופין - מנת בטטה מבושלת עם בשר/דג וירקות או לחילופין - חביתה מ2 ביצים עם ירקות וקוטג
גילוי נאות - יוצא לי לנשנש פעם-פעמיים בשבוע (בין אם זה לצאת למסעדה או לחטוא בפרוסת עוגה)
בחישוב ממוצע מכמה ימים שונים:
קלוריות - 1500+ -
חלבונים 100-110 גר
שומנים 50-60 גר (מתוכם רווי - 12-17)
אשמח לחוות דעת 😃
אני מנסה כבר תקופה לרדת במשקל אבל לא יורדת ואפילו אם היה מדובר בעליית במסת השריר - לא רואה שינוי בהיקפים.
משקל - 70.5
גובה - 1.55
קלוריות לניטרלי - 1700 (עד כמה שאני זוכרת לפי איזו נוסחה שפרסמו)
1. לגבי האימונים(7 חודשים) - (A/B עצים שעה + חצי שעה אירובי) * 4 פעמים בשבוע
2. לגבי התזונה - דלת פחמימות ברובה
א. בוקר - יוגורט עיזים עם ציה, פשתן ועמילן תפו"א, חופן של אגוזי מלך ושקדים לא קלויים (לפעמים בתוספת חלב קוקוס)
ב. ביניים- לא רעבה אז זה בדר"כ נשנוש ירקות\כוס פירות יער\קצת אגוזים/שוקולד מריר 85%
ג. צהריים - מנה גדולה של בשר\דג (150 גר בערך) וסלט ירקות ענק (בתוספת שמן זית ולימון בלבד)
ד. ביניים - בדר"כ חצי קופסת קוטג 5% עם מעט פירות יער
ה. ערב- מנה גדולה של בשר\דג (150 גר בערך) וסלט ירקות ענק, או לחילופין - מנת בטטה מבושלת עם בשר/דג וירקות או לחילופין - חביתה מ2 ביצים עם ירקות וקוטג
גילוי נאות - יוצא לי לנשנש פעם-פעמיים בשבוע (בין אם זה לצאת למסעדה או לחטוא בפרוסת עוגה)
בחישוב ממוצע מכמה ימים שונים:
קלוריות - 1500+ -
חלבונים 100-110 גר
שומנים 50-60 גר (מתוכם רווי - 12-17)
אשמח לחוות דעת 😃