הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה בייספס וטרייספס (איכות על הפניייים)

אני לא מבין מה הבעיה להיצטלם בעמידה בצורה נורמלית ולא לצלם מזויות מוזרות שבדרך כלל מגדילות אותך!

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין מה הבעיה להיצטלם בעמידה בצורה נורמלית ולא לצלם מזויות מוזרות שבדרך כלל מגדילות אותך!

בקרוב תחזור אלי המצלמה ואני אוחל לצלם פוזות כמו שצריך, וסמוך עלי שהזוויות האלו לא מגדילות חחחח ההפך עם כל האיכות הגרועה הזאת+תאורה זה רק עושה עבל סמוך עלי.

תצטלם ממצלמה רגילה.. ואל תצמיד את היידים..

אי אפשר להגיב על התמונות האלה, מצטער.

נ.ב
ברגע שהתאורה חרא, והאיכות על הפנים, אפשר לקחת שחיף, ולעשות אותו "סוס" 😣

• פותח/ת השרשור
תצטלם ממצלמה רגילה.. ואל תצמיד את היידים..

אי אפשר להגיב על התמונות האלה, מצטער.

נ.ב
ברגע שהתאורה חרא, והאיכות על הפנים, אפשר לקחת שחיף, ולעשות אותו "סוס" 😣

ההפך שהתאורה חרא וכל זה זה דופק את האמא של התמונה ורק עושה עבל (אחד כמוך צריך לדעת שבתמונות יוצאים שחיפים), כל מי שראה אותי במציאות אומר לי שהתמונות האלו עושות עבל ויצאתי שחיף שם, ולא הייתה שום הצמדה, אם כבר בטרייספס שאולי זה קצת נגע בגוף אבל בשום פנים ואופן לא מרחתי את היד על הגוף.

באמת הצמדת אחושילינג או שזאת רק הזווית. כי היד שלך בתמונות נראת פי 10 יורת גדולה מהרגל של deus ex, וכמובן שבמציאות זה לא ככה

• פותח/ת השרשור
באמת הצמדת אחושילינג או שזאת רק הזווית. כי היד שלך בתמונות נראת פי 10 יורת גדולה מהרגל של deus ex, וכמובן שבמציאות זה לא ככה

חחח טוב שלא הגזמת deus ex וזה באמת הזווית, אבל בוא נגיד שכל מי שמכיר אותי שראה את התמונות טען שהן עושות לי עבל, ולא חושב שיש להם סיבה ככה סתם לשקר.

קיצר תעלה תמונות חדשות אם אתה רוצה לקבל ביקורת אמיתית

זה סתם תמונה בעוונטה, אין איזה תגובה שקשורה לאשכול? 🙄

אין.
אי אפשר להגיב על תמונה באיכות כזאת ובפוזה כזאת.
אתה הרי יודע שהתמונה על הפנים וציינת את זה, אז למה לפרסם אותה? בכיף כאילו אין לי בעיה עם זה, אבל וואלה אחי אי אפשר להביא ביקורת כמו שצריך על תמונה כזאת..

אל תצמיד, זה נותן תחושה של "גודל" ו"מאסיביות"
תצטלם בפוזות הקלאסיות ואז נוכל להעריך אותך...

על כמה אחוז שומן אתה כעת?

ההפך שהתאורה חרא וכל זה זה דופק את האמא של התמונה ורק עושה עבל (אחד כמוך צריך לדעת שבתמונות יוצאים שחיפים), כל מי שראה אותי במציאות אומר לי שהתמונות האלו עושות עבל ויצאתי שחיף שם, ולא הייתה שום הצמדה, אם כבר בטרייספס שאולי זה קצת נגע בגוף אבל בשום פנים ואופן לא מרחתי את היד על הגוף.
דווקא פה התאורה מצוינת למצטלם התאורה טובה לך ונותנת אשליה של גודל...

• פותח/ת השרשור
עזבו... בכל מקרה בקרוב אני יקבל בחזרה את המצלמה הדיגיטלית אני יעשה תמונות כמו שצריך עם פוזינג כמו שצריך, חג שמח לכולם.

דווקא אני צדקתי, ואתה ממשיך לטעות, ולנסות לשכנע אותי שאני טועה.

בקצרה ראה את תגובתו של בלה בלה, .. ✌️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית