נק' מוניטין:
-37
- 387
- 0
**עריכה**
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לירון יא טנק. מאסיבי בטירוף. אחלה כיסא ✌️
למה אתה מצלם בפוזה הזאת?ֿ
אני לא מבין מה הבעיה להיצטלם בעמידה בצורה נורמלית ולא לצלם מזויות מוזרות שבדרך כלל מגדילות אותך!
תצטלם ממצלמה רגילה.. ואל תצמיד את היידים..
אי אפשר להגיב על התמונות האלה, מצטער.
נ.ב
ברגע שהתאורה חרא, והאיכות על הפנים, אפשר לקחת שחיף, ולעשות אותו "סוס" 😣
באמת הצמדת אחושילינג או שזאת רק הזווית. כי היד שלך בתמונות נראת פי 10 יורת גדולה מהרגל של deus ex, וכמובן שבמציאות זה לא ככה
זה סתם תמונה בעוונטה, אין איזה תגובה שקשורה לאשכול? 🙄
דווקא פה התאורה מצוינת למצטלם התאורה טובה לך ונותנת אשליה של גודל...ההפך שהתאורה חרא וכל זה זה דופק את האמא של התמונה ורק עושה עבל (אחד כמוך צריך לדעת שבתמונות יוצאים שחיפים), כל מי שראה אותי במציאות אומר לי שהתמונות האלו עושות עבל ויצאתי שחיף שם, ולא הייתה שום הצמדה, אם כבר בטרייספס שאולי זה קצת נגע בגוף אבל בשום פנים ואופן לא מרחתי את היד על הגוף.
דווקא אני צדקתי, ואתה ממשיך לטעות, ולנסות לשכנע אותי שאני טועה.ההפך שהתאורה חרא וכל זה זה דופק את האמא של התמונה ורק עושה עבל (אחד כמוך צריך לדעת שבתמונות יוצאים שחיפים), כל מי שראה אותי במציאות אומר לי שהתמונות האלו עושות עבל ויצאתי שחיף שם, ולא הייתה שום הצמדה, אם כבר בטרייספס שאולי זה קצת נגע בגוף אבל בשום פנים ואופן לא מרחתי את היד על הגוף.