הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון האם לפי דעתכם אפשר לפתח פלג גוף עליון ראוי בעזרת

• פותח/ת השרשור ronere
  • פורסם בתאריך

ronere

משתמש מתחיל
14
1
נק' מוניטין:
1
14
1
אהלן רציתי לדעת האם אתם חושבים שאפשר לפתח פלג גוף עליון ( אני ספורטאי ככה שאני עובד רגליים וליבה (בטן) פעם - פעמיים בשבוע בלי קשר ) ראוי וגדול בעזרת התרגילים האלו בלבד. הכוונה לגב רחב , ידיים גדולות וחזה גדול

מתח 10*4 ( עושה מלאים ויפים עד כשל ואת השאר משלים בעזרת קפיצה וירידה איטית )
חתירה בtrx 3*10
לחיצת חזה 6*4
שכיבות סמיכה 3*10

פעמיים בשבוע^

ופעם בשבוע קצת מקבילים ועוד שכיבות סמיכה

כמובן שזה לא אופטימלי, אבל בהחלט כן. מומלץ להוסיף גם לחיצת כתפיים, אפילו ברוטציה עם לחיצת החזה. במתח כדאי להוסיף משקל בין אימון לאימון כדי לא להתקע על 10 חזרות ללא סיבה.
שכיבות סמיכה מיותר לדעתי.

לא רואה שום סיבה שזה לא יספיק, כל עוד תדאג להגביר את ההתנגדות מעת לעת זה בהחלט יספיק לך לתקופה לא קצרה.

במידה וכל אימון תוסיף משקל בכל תרגיל + תאכל נכון, כן, תוכל לגדול משמעותית.

אהלן רציתי לדעת האם אתם חושבים שאפשר לפתח פלג גוף עליון ( אני ספורטאי ככה שאני עובד רגליים וליבה (בטן) פעם - פעמיים בשבוע בלי קשר ) ראוי וגדול בעזרת התרגילים האלו בלבד. הכוונה לגב רחב , ידיים גדולות וחזה גדול

מתח 10*4 ( עושה מלאים ויפים עד כשל ואת השאר משלים בעזרת קפיצה וירידה איטית )
חתירה בtrx 3*10
לחיצת חזה 6*4
שכיבות סמיכה 3*10

פעמיים בשבוע^

ופעם בשבוע קצת מקבילים ועוד שכיבות סמיכה
הייתי מחליף את החתירה ב-trx ואת השכיבות סמיכה בתרגילים אחרים. אבל כן, אפשר להתפתח עם התרגילים האלה. (במתח רצוי להוסיף משקל)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית