הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון deus ex machina squats 190kg 5 reps

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
ק

קפטן קקי

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0

😲:O:O

ספוטרים : אני (קרוב) סת' (רחוק)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני אתחיל:

הרגל שלך ב29.3 מעלות בצד שמאל ו29.1 בצד ימין, זה סקוואט לא טוב!!!!

סתם יא מלך מתי יפסיקו לשים לך אנדרול בסלט

כרגע אני עדיין בלינארית .
יש כל מיני שינויים , ולפעמים אני מתאמן רק פעמיים בשבוע בגלל הפוטבול .

כבוד עצום... mad props משקל מטורף... הכי הרבה שראיתי מישהו מרים. (חוץ מכל האלה אתם יודעים)

טוב, כל אחד יכול להרים משקלים כאלה אם קורן הטמבלול עומד לידו וצועק שטויות. רק מהעצבים זה מוסיף לך 50 קילו 😃

respect!!

וואי אני שונא להשמע ככה. אבל אני לא מבין מה כל כך מתלהבים נכון משקל יפה כל הכבוד אבל למה לא לרדת דיפ עד למטה? סקוואט זה דיפ לא 60 ולא 90 מעלות זה עולם אחר לרדת עד למטה אבל בכל מקרה משקל יפה מאוד

וואי אני שונא להשמע ככה. אבל אני לא מבין מה כל כך מתלהבים נכון משקל יפה כל הכבוד אבל למה לא לרדת דיפ עד למטה? סקוואט זה דיפ לא 60 ולא 90 מעלות זה עולם אחר לרדת עד למטה אבל בכל מקרה משקל יפה מאוד

?????????????????????😣

יש הגדרות זה לא עניין של דעה , שאנשים מוסיפים על כל דבר לדעתי .
וכך מנסים להתחמק מלנמק את הדעה הזאת זה מצחיק .

נערך לאחרונה:

תן לי לנחש, שמעת את המושג הזה בוינגייט. עומק של סקוואט לא נמדד בזוויות. יש סקוואט מלא, ויש סקוואט לא מלא. במקרה הזה, רואים בבירור שזה סקוואט מלא ועמוק. מי שלא רואה, צריך בדיקת ראיה.

ואני עוד לא ראיתי סרטונים שלך עושה סקוואט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית