עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תפסיק אם כל הממבו ג'מבו הזה הוא יכול לרדת יותר נקודה הוא לא יורד על למטה ועל זה אין ויכוח מעבר לזה המשקל הוא משקל יפה אני הייתי מוריד 10-15 קילו ויורד יותר עמוק ואל תנסה להסטלבט עלי עם כל הקישקושים האלה של וינגייט תאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר
תפסיק אם כל הממבו ג'מבו הזה הוא יכול לרדת יותר נקודה הוא לא יורד על למטה ועל זה אין ויכוח מעבר לזה המשקל הוא משקל יפה אני הייתי מוריד 10-15 קילו ויורד יותר עמוק ואל תנסה להסטלבט עלי עם כל הקישקושים האלה של וינגייט תאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר
The weight on the bar, however, does matter. If you are deep enough to elicit a stretch reflex in all the posterior chain muscles -- and this happens for everybody just below parallel -- then you are getting the job done. If you then add to that so much additional depth that you reduce the amount of weight you can handle, you're compromising your ability to get stronger. By this I mean that giving up a hundred pounds off your below-parallel squat to get ATG, even with a good lumbar position, leaves a lot of things untrained that would benefit from the higher weight. There are people who are so extensible that they have to learn how to make the bounce happen above their natural bottom in order to become more efficient squatters, but most people are loosening up to get ATG. This is perhaps the problem with learning to front squat before the back squat is mastered -- you get comfortable being loose in the posterior chain at the bottom, and that is not productive if you want to lift more weight. But at any rate, more weight on the bar requires the production of more force to lift it, and that's why we're here.
זה משנה אחי..חחח עזבו אתכם מהשטויות high bar low bar תעשו סקוואטים למי אכפת מבילבולי שכל האלה low או high
(לא יודע אולי אני פשוט old school) אבל מה זה משנה בכלל
המטרה להתחזק
אם אתה יורד שובר מקביל זה מספיק מבחינת הטווח
ככל שאתה שם יותר משקל על המוט אתה מתחזק יותק
עכשיו אם תרד יותר נמוך זה יבוא על חשבון משקל על המוט
לכן הכי יעיל לרדת עד הנק' שבה אתה שובר מקביל ושם הכי הרבה משקל על המוט
אחרת איזו עוד סיבה יש כדי לרדת יותר נמוך משובר מקביל ?