הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר קריאטין

• פותח/ת השרשור ornonfx
  • פורסם בתאריך
באמת כל הכבוד לך שלא רשמת "מים" אחרי ה-3 ליטר חשבתי שאתה טרול והבאתי לך מוניטין שלילי ורק אחרי זה קלטתי שלא באת להטריל והתכוונת למים...
וזה תלוי בגוף שלך. אם אתה שוקל 60 קילו ואם אתה שוקל 110 קילו ההמלצות לכמות מים תהיה שונות. בד"כ 3 ליטר יהיה מספיק אבל תשתה לפי הרגשה מקסימום הגוף שלך יאותת לך להוסיף כמויות.

תגזים עם המים תשתה כמו שיותר רק לא יותר מידי מים בפעם אחת ותן הפרשי זמן גדולים בין שתייה לשתייה.
ניסתי לתת מוניטין חיובי כדי לאזן והבאתי בטעות שלילי 😭

תגזים עם המים תשתה כמו שיותר רק לא יותר מידי מים בפעם אחת ותן הפרשי זמן גדולים בין שתייה לשתייה.
ניסתי לתת מוניטין חיובי כדי לאזן והבאתי בטעות שלילי 😭
הבנאדם לא נועד לדרוך על אדמת LBS עם מוניטין חיובי!

• פותח/ת השרשור
כמובן שהתכוונתי למים
אז בסהכ לשתות 3 ליטר ולחלק את זה במשך כל היום נכון?
אגב אני שוקל 75

באמת כל הכבוד לך שלא רשמת "מים" אחרי ה-3 ליטר חשבתי שאתה טרול והבאתי לך מוניטין שלילי ורק אחרי זה קלטתי שלא באת להטריל והתכוונת למים...
למה עוד הוא יכול להתכוון? לא הבנתי ממש את כל מה שהלך פה
אה ואיזנתי

אני אישית יש לי בקבוק צמוד של ליטר וחצי אני ממלא אותו 2-3 פעמיים ביום ועוד חצי ליטר שאני שותה עם הקריאטין במיוחד שאתה שותה תקריאטין צריך נוזלים שיספגו בשריר אז אל תחשוש לשתות הרבה מים

• פותח/ת השרשור
עד שהשתן שקוף, זה די אינבידואלי... שלוש צריך להספיק בכל אופן
כן שמתי לב שמאז שאני לוקח קריאטין השתן שקוף לאורך כל היום(כמובן בגלל צריכת המים)
אגב קריטי מתי לקחת?(בוקר,לילה) למרות שזה פועל לטווח הארוך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית