הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ דד ליפט

willfulur

משתמש מתחיל
33
2
נק' מוניטין:
10
33
2
כל פעם לאחר תרגיל דד ליפט המסטרינג נתפס קשה ללכת, והכאב חזק.
מה אפשר לעשות לפני ואחרי התרגיל הקשה הזה? למניעת הכאבים והיתפסות השריר.

כל פעם לאחר תרגיל דד ליפט המסטרינג נתפס קשה ללכת, והכאב חזק.
מה אפשר לעשות לפני ואחרי התרגיל הקשה הזה? למניעת הכאבים והיתפסות השריר.
אם תעלה סרטון נוכל לראות האם הטכניקה מספיק טובה ולשלול את זה קודם כל.
אתה עושה סקוואט? HB / LB ?

יש תרגילים לחיזוק ההמסטרינגס, לא בטוח שאתה צריך אותם.

מהי רמתך הנוכחית?

• פותח/ת השרשור
רמת מתחיל, לא עשיתי מתיחות לפני התרגיל וגם לא אחרי, האם זאת הסיבה? או שאולי לא עושה נכון את התרגיל?

• פותח/ת השרשור
הכאב דרך אגב הגיע על לימי מחלה מהרופא, והגיע לצליעה, האם זה בגלל העדר החימום והמתיחות לפני ואחרי?
אם כן, אודה על המלצה לתרגילי חימום

הכאב דרך אגב הגיע על לימי מחלה מהרופא, והגיע לצליעה, האם זה בגלל העדר החימום והמתיחות לפני ואחרי?
אם כן, אודה על המלצה לתרגילי חימום
לא חובה לבצע מתיחות מעבר לחימום של כמה סטים עם משקל קל. תעלה סרטון טכניקה רוב הסיכויים שזאת הבעיה

• פותח/ת השרשור
לא עמדתי רחב מדיי
התחלתי ישר עם המשקל הגבוה בלי חימום של סטים, בלי חימום כללי ובלי מתיחות.
ועבדתי עם שני תרגילים עם אותו משקל גבוה בלי חימום, כלומר אחד דד ליפט רגיל, ואחד דד ליפט על רגל אחת.
העמסתי מדיי?
בשניהם ישר עם המשקל הגבוה, מחוסר זמן

• פותח/ת השרשור
לא עשיתי חימום
כנראה שלא קוראים לזה דד ליפט על רגל אחת. זה גם פועל חזק על ההמסטרינג, עמדתי על רגל אחת הרגל השניה ישר לאחור באוויר, התכופפתי קדימה כמעט עד למטה עם משקולות בידיים וחזרתי אחורה. איך קוראים לתרגיל הזה?

לא עשיתי חימום
כנראה שלא קוראים לזה דד ליפט על רגל אחת. זה גם פועל חזק על ההמסטרינג, עמדתי על רגל אחת הרגל השניה ישר לאחור באוויר, התכופפתי קדימה כמעט עד למטה עם משקולות בידיים וחזרתי אחורה. איך קוראים לתרגיל הזה?
אתה חייב לעשות חימום נורמלי לפני כניסה לסט עבודה בדדליפט.
חימום מבחינת סטים של חימום ולא מתיחות.

אתה ב SS או איזו תוכנית?

• פותח/ת השרשור
מתיחות לפני ואחרי לא צריך?
ומבחינת הסטים להתחיל בחצי מהמשקל הגבוה?
אני לא בתוכנית, רק רוצה לפתח שרירים.
וזה בסדר שעשיתי שני תרגילים חזקים שפועלים על אותו שריר אחד אחרי השני?

,
אם יש לך תוכנית לפיתוח שרירים ברגליים, אודה לך אם תרשום לי.
תקרא קצת ותשכיל, לגדל שרירים הכל טוב ויפה אבל אם זה היה כל כך פשוט לכל אחד היה.. תתאמן נכון תאכל נכון ותישן וזה יגיע.. אל תצפה שאם תעשה שתי סטים דדליפט בלי חימום וטכניקה זוועה יצא מזה משהו ..

• פותח/ת השרשור
קודם כל לא אמרתי שזה פשוט, להפך זה קשה ומייגע, שאלתי רק מה אני עושה עם כל הכאבים והצליעה שיש לי אחרי דד ליפטים. והנחתי שכנראה אני עושה משהו לא נכון, ושאלתי פה מי יכול לייעץ.
אגב, חשבתי שאולי תייעץ לי על כמה תרגילים, ומאיפה לך שהטכניקה שלי לא טובה, ושזאת הסיבה?

קודם כל לא אמרתי שזה פשוט, להפך זה קשה ומייגע, שאלתי רק מה אני עושה עם כל הכאבים והצליעה שיש לי אחרי דד ליפטים. והנחתי שכנראה אני עושה משהו לא נכון, ושאלתי פה מי יכול לייעץ.
ובשביל זה תצטרך לפרסם סרטון שלך עושה דדליפט.. אחרת אף אחד לא יוכל לנחש מה הטעות שלך.

• פותח/ת השרשור
חשבתי שאולי זה קשור לזה שאני לא עושה חימום ומתיחות לא לפני ולא אחרי וישר מרים את המשקל הכי גבוה, ועושה 2 תרגילים קשים על אותו שריר אחד אחרי השני, אבל אף אחד לא אמר לי פה אם יכול זאת שזאת הטעות, לפני שאני מאשים את הטכניקה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית