עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם תעלה סרטון נוכל לראות האם הטכניקה מספיק טובה ולשלול את זה קודם כל.כל פעם לאחר תרגיל דד ליפט המסטרינג נתפס קשה ללכת, והכאב חזק.
מה אפשר לעשות לפני ואחרי התרגיל הקשה הזה? למניעת הכאבים והיתפסות השריר.
יכולים להווצר כאבים בהאמס אם אתה עומד רחב מידירמת מתחיל, לא עשיתי מתיחות לפני התרגיל וגם לא אחרי, האם זאת הסיבה? או שאולי לא עושה נכון את התרגיל?
לא חובה לבצע מתיחות מעבר לחימום של כמה סטים עם משקל קל. תעלה סרטון טכניקה רוב הסיכויים שזאת הבעיההכאב דרך אגב הגיע על לימי מחלה מהרופא, והגיע לצליעה, האם זה בגלל העדר החימום והמתיחות לפני ואחרי?
אם כן, אודה על המלצה לתרגילי חימום
איך החימום שלך?רמת מתחיל, לא עשיתי מתיחות לפני התרגיל וגם לא אחרי, האם זאת הסיבה? או שאולי לא עושה נכון את התרגיל?
אתה חייב לעשות חימום נורמלי לפני כניסה לסט עבודה בדדליפט.לא עשיתי חימום
כנראה שלא קוראים לזה דד ליפט על רגל אחת. זה גם פועל חזק על ההמסטרינג, עמדתי על רגל אחת הרגל השניה ישר לאחור באוויר, התכופפתי קדימה כמעט עד למטה עם משקולות בידיים וחזרתי אחורה. איך קוראים לתרגיל הזה?
תקרא קצת ותשכיל, לגדל שרירים הכל טוב ויפה אבל אם זה היה כל כך פשוט לכל אחד היה.. תתאמן נכון תאכל נכון ותישן וזה יגיע.. אל תצפה שאם תעשה שתי סטים דדליפט בלי חימום וטכניקה זוועה יצא מזה משהו ..אם יש לך תוכנית לפיתוח שרירים ברגליים, אודה לך אם תרשום לי.
ובשביל זה תצטרך לפרסם סרטון שלך עושה דדליפט.. אחרת אף אחד לא יוכל לנחש מה הטעות שלך.קודם כל לא אמרתי שזה פשוט, להפך זה קשה ומייגע, שאלתי רק מה אני עושה עם כל הכאבים והצליעה שיש לי אחרי דד ליפטים. והנחתי שכנראה אני עושה משהו לא נכון, ושאלתי פה מי יכול לייעץ.