הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון עוד דיון חופר על תוכנית אימונים SS

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך

Grobe

משתמש משקיע
3,792
1,255
נק' מוניטין:
2,946
3,792
1,255
זהו דיון שהתגובות שלו הוצאו מהאשכול: https://www.lbs.co.il/threads/66289/

@מרטין
@אניארשאלה
מה לגביי ההתקדמות בתוכנית SS? (אני מגיב במקומה, אני מדבר איתה בפייסבוק פשוט היא לא כלכך מבינה איך להתנהל באתר הזה).
אותו דבר כמו בנים? בגלל שבפורטל רשום גברים צריכים להעלות ככה וככה...
לא משנה.. קבלו ביטול חחח מצאתי את המשפט הבא:
"נשים יכולות להעלות במשקל כמו הגברים בדדליפט ובסקוואט, אבל פי 2 פחות מבפרס, פוורקלין ובנץ' פרס."

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה לא חייב להיות שחור או לבן. באופן אישי כמישהו שהגיע לקרוא את הספר לאחר ביקורות מחמאות בכל רחבי הרשת, נורא התאכזבתי לגלות שאני קורא עמוד אחד של אינפורמציה על כל 10 עמודים של פילוסופיה.

איפה בדיוק ראית פילוסופיה שם?

זה לא חייב להיות שחור או לבן. באופן אישי כמישהו שהגיע לקרוא את הספר לאחר ביקורות מחמאות בכל רחבי הרשת, נורא התאכזבתי לגלות שאני קורא עמוד אחד של אינפורמציה על כל 10 עמודים של פילוסופיה.
הספרים והמאמרים של ריפ הם הדבר הכי מעניין בתחום הזה. רוב הדברים שהוא אומר הם אמת טהורה ומרתקת, אבל לא כולם. יש לו שטויות, כמו לכולם.

פשוט, בפורום הזה זה או שחור או לבן. תקופה ארוכה סגדו לו כמו לאלוהים - ועכשיו נהיה טרנד לקטול אותו. דיון פשוט על SS בחיטוב, מגיע לזה שריפ הוא בור ומשעמם והתורה שלו היא נגע. אין באמצע.

מרטין כל מה שכתבת פה לא היה תופס לטעמך באותה המידה לפחות גם אם תחליפי את האותיות SS ב FBW אחר?
(שכולל את תרגילי הבסיס כמובן, אבל מינוס הפאניקה להתקדם/להתאושש כל אימון)
שמע לרוב ההתקדמות מלהיבה אנשים, לדעתי זה אחד הדברים שמכניסים אנשים לשגרת אימונים.. הרצון להתקדם קיים בכל תחום בחיים לכן אין סיבה שגם כאן לא.

אני גם האמנתי שלמתאמנים (לפחות הגברים שמתאמנים במכון שלי) לא באמת איכפת מהמשקלי עבודה אלא יותר מהמראה הפיזי... אבל אז פתאום שמתי לב שברגע שהגעתי למשקלים מרשימים על המוט הרבה מאוד מהם מסתכלים ומתרשמים (וחלק אפילו מנסים את אותו משקל)... משקל גבוה על המוט זה אגו בדיוק כמו גוף פגז... ואת שניהם המתאמן (לפחות הזכר הממוצע הבינלאומי) מחפש.

הנק' היא שהתכנית צריכה להתאים למטרת המתאמן, ליכולות ולמגבלות שלו.
SS היא תכנית ממוצעת שמצטיינת בפשטותה, למי שמעוניין בכח כללי.

בתכל'ס לא הייתי ממליץ אותה לפאוורליפטר, וויטליפטר או באדיבילדר כי היא לא מצטיינת באף אחד מהם, היא פשוט משהו באמצע שאפשר לזרוק בפרצוף ההמון מבלי להשקיע מאמץ מיוחד.

אין לי המלצה מיוחדת לפותח\ת האשכול, למרות הגרעון הקלורי והיותה אישה, כל רוטינה בסיסית תעשה את העבודה (newbie gainz), הדגש צריך להיות על התזונה - אם המטרה היא להתחטב.

בתכל'ס לא הייתי ממליץ אותה לפאוורליפטר, וויטליפטר או באדיבילדר כי היא לא מצטיינת באף אחד מהם, היא פשוט משהו באמצע שאפשר לזרוק בפרצוף ההמון מבלי להשקיע מאמץ מיוחד.

אין לי המלצה מיוחדת לפותח\ת האשכול, למרות הגרעון הקלורי והיותה אישה, כל רוטינה בסיסית תעשה את העבודה (newbie gainz), הדגש צריך להיות על התזונה - אם המטרה היא להתחטב.

איזו תוכנית היית ממליץ למישהו שבחיים לא הרים משקולת ושרוצה להתחיל בפווארליפטינג או וואיטליפטינג?

מה היית ממליץ לPL?

שמע לרוב ההתקדמות מלהיבה אנשים
נכון, השאלה היא התקדמות במה. עבור חלק גדול מהנערים התקדמות במשקלי עבודה היא מוטיבטור חשוב, לפחות בהתחלה, והם מוכנים לשלם את המחיר של כרס ומותניים מתוך המחשבה על הגוף שלהם בעתיד, אחרי החיטוב. אני חושב שעבור פותחת האשכול המקורי (בתאל) ההתקדמות שמעניינת אותה היא ירידה במשקל.

נערך לאחרונה:
לאנשים יש נטייה לקחת את SS ולהמציא כל מיני אגדות עליה.

SS אומנם לא הדרך היחידה, אבל בהחלט היא יכולה להתאים לכל מתאמן שיש לו את היכולת להתאושש.
אני לא מבין איך SS הפכה לתוכנית "גרועה".

מדהים מה שSS עושה לאנשים כאן . פה אני באמת מופתע .
בחורה רוצה להוריד קצת מותניים !! טיפה לחטב תרגליים ותחת .
תעשי SS !!! נהנתי לקרוא .

לאנשים יש נטייה לקחת את SS ולהמציא כל מיני אגדות עליה.

SS אומנם לא הדרך היחידה, אבל בהחלט היא יכולה להתאים לכל מתאמן שיש לו את היכולת להתאושש.
אני לא מבין איך SS הפכה לתוכנית "גרועה".

מה אתה לא מבין? כל מי שמנסה להתקדם מאימון לאימון בלי שהוא שותה גלון חלב ביום, נפצע ומת. אתה לא קורא חדשות?

אי-בו-לושן! דה סטרונגסט של סרווייב! 😁
וסטיבן מגווייר עף עכשיו מאליפות העולם בסנוקר. אינעל העולם. סטרונגסט עאלק. אולי אם היה הולך על GOMAD.

דעתי:
SS תכנית מעולה/הכי טובה לכל אוכלוסיה של newbies במכון, זה כולל ילדים, נשים וזקנים.
SS לא נגישה/פרקטית ל90% מהאוכלוסיה העממית שרק רוצה לבוא ולהתאמן עקב חוסר בציוד, ידע, רצון להתחייב וללמוד וביקורת נאותה/גוף סמכותי מבקר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית