הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרס, בנץ' ויד אחורית

LiftInsanity

משתמש מתחיל
74
3
נק' מוניטין:
6
74
3
אהלן..
בזמן האחרון התחלתי להרגיש כאבים בכתף שמאלית במהלך בנץ' ולכן החלפתי לאחיזה קצת יותר צרה ומרפקים כמעט הכי בפנים שאני יכול ומאז אני לא מרגיש את הכאבים שהיו אבל ירדתי ב2.5 קילו במשקל ושוקל להוריד אפילו עוד.. את ההתחלה של החזרה אני מצליח בקלות עד שאני מגיע לשליש האחרון של החזרה בערך ואז נהיה לי קשה, אז רק רציתי לוודות שזה באמת בגלל היד אחורית שהעברתי אליה עומס מהכתף או שזה החזה שנחלש? (זה קורה לי בעיקר בצד שמאל שכנראה היד אחורית שלי בצד שמאל חלשה יותר?)

דבר שני, אותו קושי מתחיל אצלי בשליש האחרון של הפרס כנראה גם בגלל יד אחורית חלשה?

ודבר אחרון, רציתי לדעת איזה תרגילים טובים לחיזוק היד אחורית כדי להתגבר על הפערים האלה שמעכבים אותי גם בפרס וגם בבנץ'? עד עכשיו המבודד היחיד שלי לאחורית היה אקסטנשנס עם החבל בכבלים שתי סטים 12 חזרות.. כנראה שזה לא מספיק? מה כדאי לעשות או להוסיף? כי אני מתבאס רצח שאני מתעכב בתרגילים רק בגלל השריר הקטן הזה(כמובן שזה מה שאני מעריך בגלל זה אני שואל פה אם זה באמת נכון או שאני סתם מדמיין ונחלשתי?)

אתה לא צריך לבודד את היד האחורית, אתה צריך להתחזק בתנועות הגדולות ולהתמקד בהן, אם יש לך מקום תוסיף מקבילים באחיזה צרה(עם או בלי משקל, לפי היכולת שלך) ותראה התקדמות משמעותית ככל שתתקדם בתרגיל.

בקשר ללחיצות ליד האחורית יש חלק מאוד משמעותי בהן, אבל תעלה גם סרטונים כדי שנראה שהטכניקה שלך סבירה

• פותח/ת השרשור
תודה רבה עזרת לי מאוד, אני אשתדל לצלם יום אחד את הבנץ' והפרס כדי לקבל ביקורת פה. בעיקרון אני עובד לפי הסרטונים של ריפטו וההסברים שלו. פרס מרפקים מקדימה מוט נשען על החזה בתור פלטפורמה עולה בקו ישר בטן מכווצת וכו'..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית