הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נפלתם קורבנות לאבקת חלבון וניל?

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך

x7haim

משתמש משקיע
5,774
1,758
נק' מוניטין:
5,763
5,774
1,758
Volcan gym
מאז שטעמתי את האבקה אני אוכל יותר חזה עוף/קציצות טונה וכו׳. אבל כשאין ברירה אני שותה כמה לגימות כל פעם ואז בסוף אוכל משהו טעים..

אם פעם היתה לי דעה חיובית כלפייך, היא נמחקה כלא הייתה ושום דבר שתעשה לא יגרום לי לשנות את דעתי לגבייך.
אני לא מאמין שהייתה לך דעה חיובית לגבי! עכשיו אני מרגיש טוב עם עצמי כי זה הישג מרשים 😁

אל תקנה אופטימום המחיר יקר מדי ולא מצדיק את עצמו לא משנה מאיפה אתה מביא אותו. לך על חברות כמו סייטק/דיימטייז/סאן/סינטה 6 החלבונים איכותיים ואפשר להשיג במחיר טוב גם בארץ.
אתה מדבר על מחיר יקר ואז מעלה את סינטה 6?🤩

למי ששאל פה על הקפה מוקה של דיימטייז יש לי אותו עכשיו טעם בן זונה ממש ממש אהבתי טעים עם מים וממש טעים עם חלב
יש לי גם אופטימום דאבל ריץ׳ שוקולד והאמת לא התלהבתי ממנו..
שוקל בקרוב לקנות את החלבון של אקסטרים נוטרישן הישראלי בטעם שוקולד לבן.. יש המלצות עליו?

סינטה 6 עולה 6 דולר פחות מדיימטייז ו8 דולר פחות מאופטימום.
אני חושב שהוא מדבר על המחירים של האבקה הספציפית הזאת בארץ. כי למרות שדיימטייז עולה כמו אופטימום בחו"ל פה בארץ ההבדל הוא כמעט 100 שקל במחיר.

איזה מגזימים כולכם. טעמתי רק וניל אחד אומנם של syntrax matrix והוא פשוט מצויין. לעומת זאת השוקולד שלהם די פח. הכל תלוי בחברה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית