הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נפלתם קורבנות לאבקת חלבון וניל?

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך

x7haim

משתמש משקיע
5,774
1,758
נק' מוניטין:
5,763
5,774
1,758
Volcan gym
מאז שטעמתי את האבקה אני אוכל יותר חזה עוף/קציצות טונה וכו׳. אבל כשאין ברירה אני שותה כמה לגימות כל פעם ואז בסוף אוכל משהו טעים..

לי יש ונילה קייק אולי זה טעם שונה אבל זה יותר טוב מהסופר אפקט המגעיל הזה שטעמתי עד עכשיו
(עד היום הייתי בתול אופטמיום ודיימנז 🙁)

קבצים מצורפים

• וניל.jpg
    וניל.jpg
    KB 34.1 · צפיות: 146
וואלה? שמעתי מעוד אנשים שהוא טוב, אולי אני אנסה
אל תקנה אופטימום המחיר יקר מדי ולא מצדיק את עצמו לא משנה מאיפה אתה מביא אותו. לך על חברות כמו סייטק/דיימטייז/סאן/סינטה 6 החלבונים איכותיים ואפשר להשיג במחיר טוב גם בארץ.

• פותח/ת השרשור
אל תקנה אופטימום המחיר יקר מדי ולא מצדיק את עצמו לא משנה מאיפה אתה מביא אותו. לך על חברות כמו סייטק/דיימטייז/סאן/סינטה 6 החלבונים איכותיים ואפשר להשיג במחיר טוב גם בארץ.
אבל אף אחד לא עונה לי איזה חברה וטעם 🤬

אבל אף אחד לא עונה לי איזה חברה וטעם 🤬
לכל אחד יש טעם אחר. תגוון. אני בחיים לא קונה את אותה האבקה ואותו הטעם יותר מפעם אחת רצוף כל פעם אני מזמין משהו אחר עד שאני אטעם הכל (בגבול הטעם הטוב).

• פותח/ת השרשור
לכל אחד יש טעם אחר. תגוון. אני בחיים לא קונה את אותה האבקה ואותו הטעם יותר מפעם אחת רצוף כל פעם אני מזמין משהו אחר עד שאני אטעם הכל (בגבול הטעם הטוב).
אבל אין לי כיוון, היה לי רק וניל וזהו

זה לא להאמין שבשום מקום אף אחד לא מטיל ספק בכך שוניל זה פשוט מזעזע ו עדיין ממשיכים לייצר את החרא הזה.

אוי שתיתי את המטה פורס וניל שקדים.. עושה לי צמרמורת לחשוב על זה 🤢
הטרמיסו של סייטק וגם האופטימום ריץ צוקולט קטלני לדעתי..
אבל השוקו של myprotein היה פשוט מדהים לדעתי.. (במיוחד אחרי הוניל 🤢) ממליץ במיוחד אם מישהו מבקר בחול.. מזכיר ממש שוקו מושקע כזה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית