עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כןהאם בנט אובר רואו יוכל לשמש תרגיל חלופי?
תעבור למתח.אהלן,יש אצלי בתוכנית כבר המון זמן באימון גב משיכת פולי עליון באחיזה רחבה. התרגיל החל להימאס עליי מאוד.
האם בנט אובר רואו יוכל לשמש תרגיל חלופי?
תודה רבה לעוזרים.
מתח בתוספת משקל
פותח הפוסט לא ציין איזה תרגילי גב הוא עושה, הוא בסך הכל שאל עם בנטאובר רואו יכול לשמש כתחליף לפולי עליון, אני מניח שהוא כבר עושה מתחתעבור למתח.
פולי עליון הוא אחד התרגילים הכי טובים שיש לגב והוא עדיף על מתחמלכתחילה זה לא תרגיל שבהכרח צריך להיות חלק מתכנית. אז כן, לא חסרים תרגילים יעילים יותר.
מסכים.פולי עליון הוא אחד התרגילים הכי טובים שיש לגב והוא עדיף על מתח
לאפולי עליון הוא אחד התרגילים הכי טובים שיש לגב והוא עדיף על מתח
אתה בכוח מנסה להיות הדבילדר הרשמי של הפורום?פולי עליון הוא אחד התרגילים הכי טובים שיש לגב והוא עדיף על מתח
כן, למרות שלא הייתי מבסס עליו את התוכנית אימון. אישית לגב אני מעדיף תרגילי משיכה (למשך מתח) מאשר חתירה בגלל הטווח תנועה.אהלן,יש אצלי בתוכנית כבר המון זמן באימון גב משיכת פולי עליון באחיזה רחבה. התרגיל החל להימאס עליי מאוד.
האם בנט אובר רואו יוכל לשמש תרגיל חלופי?
תודה רבה לעוזרים.
אתה בכוח מנסה להיות הדבילדר הרשמי של הפורום?
עזבו שכחתי שהפורום הזה לא אוהב לקבל דעות אחרותמסכים.
רק אתמול גם עשיתי לחיצת רגליים ולחיצת חזה במכונה, הרבה יותר טוב
הוא לא חרא של תרגיל.למה באמת משיכת פולי עליון (אותה תנועה כמו במתח רק שבנוסף יש התנגדות של המשקל לכל אורך התנועה) נחשב כחרא תרגיל?
יש תרגילים טובים יותר ויעילים יותר. בנט אובר רואו, דאמבל רואו, מתח, T-Bar.למה באמת משיכת פולי עליון (אותה תנועה כמו במתח רק שבנוסף יש התנגדות של המשקל לכל אורך התנועה) נחשב כחרא תרגיל?
למען ההגינות,גם במתח ובבנט אובר רואו קל מאוד לרמותבלי קשר לתועלת של פולי עליון, יש 3 בעיות עקרוניות.
1. הכניסה לפוזיציה בעייתית, קשה לשמור על האחיזה ולהתיישב בצורה טובה. בעיקר לאנשים נמוכים ובמשקלי עבודה גבוהים
2. התלות בפלטות של המכשיר בעייתית מבחינת התקדמות במשקלי
3. פוטנציאל הצ'יטינג בתרגיל מאוד גבוה
במתח אם אתה מספיק מרוכז אתה יכול לשים לב אם אתה מרמה או לא. ב BOR קצת קשה יותר לרמות לדעתי.למען ההגינות,גם במתח ובבנט אובר רואו קל מאוד לרמות