הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גם אני נפלתי במלתעות SS

6.10
עוד אימון מאכזב.. למרות שניסיתי לישון כמה שיותר ובמיוחד לאכול כמה שיותר.. עדיין הגעתי עייף לאימון.
סקוואט 85 ק"ג 5-5-5 טכניקה יותר טובה.. מספקת. אבל המשקל הרגיש כמו טון. אני עדיין אעלה ל90 אימון הבא ואשקול אולי לקצץ במשקלי עליה. נראה.
פרס - 47.5 ק"ג 5-5 - נאלצתי לוותר על הסט השלישי עקב כאבים לא נורמליים בפרקים של היד.
מתח - סוג של פאמפ לגב חח הייתי די מת אז עשיתי עם 20 ק"ג ל5 חזרות. ועוד 2 סטים עם משקל גוף עד לכשל.
האנג פאוור קלין (טכניקה) עם 25 ק"ג.. הרגיש די טוב. ב2 סטים הראשונים הרגשתי שלא ממש השקעתי מאמץ בקפיצה.. אז זה לא היה טוב כל כך.. בסט השלישי נתתי קפיצות חזקות אז הסט הלך ממש חלק וטוב. חוצמזה יש לי בעיה (שנראה לי גם זאת הסיבה שאני סובל מכאבי מפרקים בפרס) שזה להרים את המרפקים למעלה.. לא מצליח להניח את זה על הכתף.. היד שלי ארוכה מדי אני חונק את עצמי עם המוט אם אני אפילו מנסה.. נראה איך נפתור את זה חחח

08.10
סקוואט 90 ק"ג 5-5-5 - הסט הראשון הלך די סבבה. השני גיהנום. השלישי 3 חזרות ראשונות חשבתי אני מת ועמדתי להפסיק. אבל שיכנעתי את עצמי לעשות 2 חזרות אחרונות והרבה יותר לאט כדי שאני לא אעשה איזה גודמורנינג מפגר וזה. וה2 חזרות האלה הלכו ממש טוב כאילו לא היה קשה מדי. אז הסקתי 2 מסקנות : 1- אני יורד מהר מדי כנראה. 2- אני מתחיל להשתולל עם טכניקה מפגרת כשהמשקלים קופצים- הגיע הזמן לקיצוץ. 2.5 ק"ג עליה עכשיו לכל אימון.
בנצ' 85 ק"ג 5-5-5 - ממש טוב. הרבה יותר טוב מאימון קודם סיימתי הכל לבד. קדימה ל87.5 😃
דדליפט 120 ק"ג 5 - לא היה קל כבר 😃 החזרה האחרונה אימצה ממש את כולי אבל לא הייתי קרוב לכשל.

הגיע הזמן להתחיל לאכול יותר :| המשקל מתחיל לעשות לי קונצים. אוכל.. קדימה אוכל ✌️

הבנץ' והסקווט שלך קרובים
אם אתה נתקע תוסיף עוד אוכל
הסקווט הכי חשוב

אני יודע שכולם מהללים ומשבחים את הסקוואט O: יש איזה סיבה שאתם נותנים לו כזה חשיבות? כי אני אישית.. עדיין בראש של האימון שלי זה כל עוד הצלחתי את הדדליפט והתקדמתי מבחינתי זה אימון מוצלח. חחח

12.11
סקוואט 90 ק"ג 5-5-5 מתבייש להגיד שהיה.. קליל 😃 ירדתי הפעם לאט לאט לא יצאתי עם טכניקה מחורבנת והסטים הלכו פצצה! רק שימשיך ככה 😃
פרס 50 ק"ג 4-3-2 המוט לא רצה לעלות מעל הראש שלי 😲. היה מנוחה מספיקה בין הסטים אז אני מניח שאני מגיע לזמן הקרוב לריסט.. נראה נמשוך את המשקל עוד אימון 2 נראה מה יצא מזה 😃
מתח 20 ק"ג 5-5-5 סטים יחסית קלילים לא לגמור את עצמי שאני אוכל לעשות טיפה טכניקה לPC.

עשיתי 2 סטים של האנג PC ו2 סטים של PC.
חייב להודות שבהאנג בסט הראשון הרגשתי כאבים בכתפיים כנראה בגלל שלא משכתי מספיק עם הטרפזים+לא קפצתי חזק.
ב2 סטים של הPC היה אחלה. מהאימון הבא אני חושב שחבר שלי חוזר להתאמן אז יבואו גם סרטונים, אני חושב שהחל מהאימון הבא אני מכניס PC לעבודה רציפה, ומתח אולי בתור תרגיל עזר טיפה 😃

שקילה עדכנית: 70 ק"ג! ✌️ יא בייבי החלפתי קידומת!
ציפיתי שזה יהיה איפהשהוא בפסח. אם ככה הגיע הזמן לעדכן את המטרה - 75 ק"ג עד פסח 😃 אפשרי מאוד.
אוכל קדימה אוכל...

15.11
חרא חרא אימון פשוט חרא.
סווקאט 92.5 ק"ג 5- הסרטתי את עצמי ראיתי שאני לא שובר מקביל. תיקנתי את הכלוב והורדתי ל85 ק"ג ועשיתי 5 חזרות. סיימתי מישהו בא אליי - התחרפנת?! אתה שובר את הגב וזה ופה ושם. אתה מתכופף יותר מדי. וידעתי כבר מלא זמן שיש לי בעיה שאני עושה גוד מורנינג באמצע הסט וזה היה נשמע לי ממש הגיוני מה שהוא אמר שאני מתכופף יותר מדי. זרמתי איתו ועם השיטה שלו. הוא הדגים לי את זה בHB וירד יחסית עם הגב די ישר.
אבל לא יודע בהסתכלות שניה על הסרטון שלי אני רואה את המוט הברך והכפות רגליים +- מקבילים.. כמו בציור של SS. לא יודע.
בנצ' 82.5 ק"ג 4-3-2 - על הפנים על הפנים. זה עוד ירידה ב2.5 מהאימון הקודם שהצלחתי!. אני חושב שהגעתי לאימון רעב וUnder אוכל. נקווה לאימון הבא זה יפתר.
דדליפט 125 ק"ג 5 -היה קשה, ואישית התנועה הרגישה לי די חלקה.
ועוד פעם בא לי מישהו (הפעם מישהו אחר) שראיתי אותו עושה דדליפט. והוא עשה במקום זה איזה משהו שדומה לסקוואט משהו הזוי לגמרי. הוא היה אנך לחלוטין עם הפלג גוף עליון ביחס לרצפה והרים את המוט. והמוט בדרך למטה התגלגל לו מאמצע הקוודס עד למטה משהו הזוי ומפגר לגמרי. והוא עושה לי תשמע אתה עושה לא טוב לא פה לא שם, הטריף לי את השכל אמרתי לו מה אתה רציני. השכמות שלך אפילו לא עוברות את המוט באופקי והוא אומר לי טוב אחי אז אני ועוד 20 בודי בילדרים טועים. קיצור הרג אותי אין דברים כאלה.

סרטונים יגיעו מחר מהפלאפון של חבר שלי, מקווה מאוד שאני לא זה שיצא מפגר בקשר לדדליפט לפחות.

סרטונים:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?p=96430#post96430

נערך לאחרונה:
19.11
טוב. אז את מרבית הצהריים-אחה"צ ביליתי בקריאה של הפרק של הסקוואט בSS והבנתי שאני אהבל מוחלט, והגיע הזמן אחת ולתמיד שאני אעשה את הסקוואט כמו שצריך.
אז קראתי המון, והבנתי שמה שעשיתי רצה להיות לואו בר, אבל הוא לא היה באמת חח והיפ דרייב לא היה לי, ולא שברתי מקביל. ועוד הרבה ירקות כאלה. אז איפסתי את הסקוואט לחלוטין בתקווה בפעם השלישית להצליח כמו שצריך.
סקואט 50 ק"ג 5-5-5 (אחרי הרבה חימום ותרגול טכניקה - חייב להודות שהגמישות שלי בכתפיים שואפת ל0 וזה מקשה עליי לעשות לואו באר בטירוף, ושההמסטרינג שרף לי אחרי ה3 סטים האלה בטירוף)
פרס 50 ק"ג (מצחיק, אותו משקל של הסקוואט חחחח) 5-4-3 - רר, הפעם הצלחתי את הסט הראשון, אימון הבא אני מצליח את כל ה3 ל5 אחרת ריסט.
PC 25 ק"ג 5-5-5 - לא היה קשה, הסט השני היה מחורבן ברמות שקשה להסביר, פספסתי את הנקודת קפיצה פעמיים ולא נכנסתי מתחת למוט ועוד הרבה דברים מפגרים שלא ראוי לציין אותם (אבל השאר הלכו טוב), מתח 8-8

אז כן אין האימון סרטונים כי הלכתי לבד, מקווה פעם הבאה באימון הזה שאני אוכל לצלם את הPC לראות אם באמת אני עושה טוב, כנ"ל על הסקוואט.

תיאורתית, אני יודע שקשה לראות את זה בלי סרטון, אבל בפרס ב2 אימונים האחרונים נהייתה לי בעיה מציקה של סוג של נמלול בקיפול של יד שמאל, ממש כאילו שמים לי שם חוסם עורקים, וזה מציק במהלך הסט (ולא רק בתחתית, שם זה מורגש הכי הרבה אבל), למישהו זה קרה פעם? יש מושג מה זה?

22.11
ביומיים האחרונים, על אף שאכלתי כמו שצריך ישנתי מצטבר איזה 10 שעות :(.. וזה השפיע על האימון בטירוף.. ולמרות הכאב ראש הלכתי.
סקוואט 60 ק"ג 5-5-5 - עדיין הרבה טכניקה, מתחיל להרגיש את העניין של היפ דרייב ושות'.
בנצ' 77.5 ק"ג (ריסט) 5-5-5 - היה לא קל בכלל, הכתפיים שלי מתחילות לגמגם לי. יחד עם העייפות והכל היה לא פשוט בכלל.
דדליפט 110 ק"ג - 5 - יכלתי אני מאמין להגיע ל130 באיזה דרך נס ולגמור את עצמי אבל לא רציתי נתתי לעצמי עוד יום לחיות.

ושוב, ספגתי מהמאמן שטויות על זה שאני צריך לחלק את קבוצות השרירים ושאני לא אראה שום תוצאות בצורת עבודה כזאת.
והבחור שהעיר לי על הדדליפט פעם קודמת רצה ללמוד היום ממישהו אחר PC (והמישהו הזה.. דווקא הייתה לו טכניקת סקוואט ודדליפט לא רעה בכלל.. הנחתי שיש לו טיפה ידע) וזה היה הביצוע הכי מזעזע שראיתי בחיים שלי 😆 אין נקודת קפיצה לא כלום, זה כמו כפיפת מרפק משופרת 😆

נקודה חיובית. המשקל אמנם מדשדש באיטיות למעלה, אבל הוא לא יורד!
live to fight another day.

25.11
אחרי הרבה מנוחה והרבה אוכל חזרתי להתאמן והייתי עם הרגשה טובה סוףסוף חחח
אבל אם הייתי יכול לתת לאימון הזה שם הייתי קורא לו נקמת הפציעות =/
סקוואט 65 ק"ג 5-5-5 קליל ביותר.. ואני חושב שהלך די טוב.. הגב מתחיל להיות ממש מקובע במקומו.. אבל זה הציק לי טיפה במפשעות =/ בפציעה הישנה והמציקה הזאת.
פרס 50 ק"ג 5-3 אחרי הסט השני התחילו כאבים לא נורמליים בכתף. נחתי טיפה וזה נרגע והחלטתי שאין דבר כזה לוותר אז הורדתי ל40 ק"ג ועשיתי עוד 5 חזרות לא קשות מדי אבל הכאבים אחר כך חזרו.
שוב חיכיתי שירגע ועברתי לPC, ועוד בחימום הכתף אמרה לי עזוב זה לא ילך בינינו היום.
אז עשיתי מתח קליל.. 10-10
והחלטתי שזה נורא מעצבן אותי שבקושי התאמנתי על הגב היום אז עשיתי טיפה BOR עם 50 ק"ג ל8 חזרות בערך.. עשה לי פאמפ בזין לרוב אבל בסדר ><" סתם להרגיע את עצמי.

משקל נוכחי: 71.5 ק"ג

לאימונים הבאים: ריסט בפרס, אחרי 3 אימונים שאני תקוע באותו משקל הגיע הזמן.

רק בריאות =/

29.11
סקוואט 70 ק"ג 5-5 - קשה בגלל דומס עצבני מאוד במקרבים מאז האימון הקודם =/ זה ממש דפק לי את הסקוואט.. היה לי קשה לרדת עמוק והיה מחורבן בכל אופן, את הסט האחרון לא עשיתי עקב כאבים.
בנצ' 80 ק"ג 5-5-5 (יותר גבוה מהסקוואט.. כמה עצוב ><") - סבבה לגמרי. הסט השני הרגיש קליל כזה, אני בדרך לעקוף את השיא 😃 עוד 3 אימונים!!
דדליפט 125 ק"ג 5 - העדפתי להשאר באותו משקל בגלל ששבועיים לא עשיתי דדליפט, יום חמישי (מקווה) ממשיכים בעליה 😃 (וכן, היה קשה XD)

אימון לא רע בסה"כ, חוץ מהכאבים במפשעה.. לא יודע אם לשייך את זה לפציעה ישנה שלי במקרבים אבל שיהיה.. מקווה שזה יעבור מהר אני צריך להתחיל להתקדם כבר בסקוואט זה עצוב שהוא יותר נמוך מהבנצ'! :(

4.12
עקב כאבי מפשעה החלטתי לא להמשיך עם האימון לחכות להחלמה שאני אוכל לעשות סקוואט - אבל הגיע היום ואני עדיין לא 100% אז החלטתי לעשות אימון בלי סקוואט =/ יצטרך לחכות לראשון\שני
פרס 45 (ריסט) - 5-5-5 קליל למדי.
PC 27.5 ק"ג 5-5-5 - מתחיל לתפוס את התנועה.. עדיין מנסה למצוא ג'אמפינג פוינט נכון.. מאמין שעוד כמה אימונים יסתדר.
מתח 8 חזרות בלי משקל, 6 חזרות עם 10 ק"ג ו5 חזרות עם 15 ק"ג (נערף לא משהו מוסבר.. סתם תרגיל עזר)
ועוד שאר פאמפים כי האימון היה קל מדי 😆

עד לפעם הבאה 😃

8.12
הלכתי לאימון בלי כאבים ואמרתי היום זה הזמן לחזור לסקוואט סוף סוף (אני בשוק אבל התגעגעתי טיפה..)
עם זאת.. אפילו עם מוט ריק כשחזרתי כאב.. אז לקחתי את הסטים לאט לאט.. הגעתי ל50 ק"ג והחלטתי להפסיק.. הכאבים אמנם פחתו עם כל סט אבל עדיין זה היה התגרות.. נמשיך באימונים הבאים לדחוף 😃
בנצ' - 82.5 ק"ג 5-5-5 - לא קשה עוד.. עוד מכוון ל87.5 😃 קדימה לPR.
דדליפט 130 ק"ג 2 חזרות וכשל... הרגיש כמו טון... =/

בכל אופן.. למרות שאין לי סיבה להוריד בעומסי הסקוואט חשבתי לנסות לשנות טיפה את התוכנית ולעבור למתכונת של פעם ב5 אימונים דדליפט, אבל בגלל שאני לא צריך עוד הורדת עומס בסקוואט חשבתי לשים פשוט באימון במקום הדדליפט rack pulls .... עד כמה זה יעיל?😣

אוקיי... דילואד מ130 ק"ג (שנכשלתי) ל115 ק"ג נשמע בסדר? או שעדיף 120?
בכל אופן
10.12
סקואט 60 ק"ג 5-5-5 - הרחבתי טיפה את העמידה באמצע החימום וזה ממש עזר לכאבים.. גמישות אל נראה לי הבעיה כי מרוב כל המתיחות שאני עושה כבר נהייתי יחסית גמיש ועוד בתנוחה בלי בעיה (ובדקתי יציבות ברכיים.. הן לא ממש זזות) נמשיך ככה בעלייה של 5 ק"ג לאימון אין מה לעשות חחח עד שנסתדר.
פרס 47.5 ק"ג 5-5-5 - סוף הריסט, אימון הבא צריך לשבור שיא 😃 היה סבבה.. בוא נגיד שאם זה היה ה50 שם לא יודע אם הייתי סוגר.. אבל לאימון הבא נאכל הרבה נישן טוב ונתן בראש 😃
PC 30 ק"ג 5-5-5 טכניקה לא נקייה במיוחד.. סט ראשון לא הקפדתי על מרפקים למעלה.. ולפי דעתי לא משכתי מספיק עם הגב. נשקול אולי אימון הבא להשאר באותו משקל.. לא כי קשה.. אלא בשביל יותר לסגור טכניקה טובה.

ועוד שאר פאמפים וזה (מתח וכו').

עד לאימון הבא.. 😃

באמת?? חשבתי שהדילואד המומלץ היה 10% מהמשקל המקורי.. למה כזה נמוך? O: כדי להבטיח את העליה?

13.12
סקוואט 65 ק"ג 5-5-5 - עדיין מרגיש כאבים.. אבל זה נעלם יחד עם החימום.. קטע מוזר כזה עוד לא ראיתי. בכל אופן לא רוהצ לקפוץ מעל הפופיק.. נשאר עם העליה של ה5 קילו ונרחיק פציעה. לא משנה עד כמה קל 😃
בנצ' 85 ק"ג 5-5-5 - יא! סגרתי את זה מושלם והסט הראשון היה לא קשה מדי. אימון הבא PR!
דדליפט 105 ק"ג 5 - לקחתי את המלצת משה וירדתי ל105..

משקל עדכני: 72.5 ק"ג ^^ יא בייבי.

15.12
סקוואט 70 ק"ג - כאבים מינימליים ביותר. הרגיש טוב מאוד! (סוף סוף)
פרס 50 ק"ג 5-5-5 PR FOR SETS!! - סוף סוף. אימון הבא 52.5 נעשה PR אמיתי :D
PC 32.5 ק"ג 5-5-5 הרגיש סבבה
ומתח לכשל.. 😃

היום הבנתי אחת ולתמיד כמה הכושר שלי ברצפה.
הPC כמה שהמשקל נמוך בו הטיס לי את הדופק כאילו רצתי קילומטר (כן, בשבילי זה המון) זה לא נורמלי 😲

טנקס :D

סקוואט 75 ק"ג 5-5-5 - מרגיש כאילו מעולם לא עשיתי סקוואט. איזה קושי ><" מה נסגר
בנצ' 87.5 ק"ג 4-3-3 - אחחחחחחחחחחח כזה קרובבבב אימון הבא זה עולה ל5!
דדליפט 110 ק"ג 5 - משעמם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית