הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גם אני נפלתי במלתעות SS

תודה רבה 😃
וכן.. הסקוואט הזה ימך שמו. כזה בזיון /= מת כבר להגיע למשקל שאני אוכל לקרוא לו סביר חחחח

31.01
לצערי הרב.. שבוע שעבר לא סיימתי אימון שלישי. חמישי אמרתי טוב נו אני עייף היום, מחר אני אהיה ותר טוב.
ביום שישי נכנס לי משהו לעין לא יכלתי לראות כלום וזה שרף רצח.. נכנסתי לישון.. קמתי היה כבר מאוחר מדי.. החדר כושר כבר כמעט נסגר. לא נורא.
נכנסתי עכשיו לתוכנית המתקדמת של SS.
סקוואט 100 ק"ג 5-5-5 PR - פאקינג קשה X: מנוול.
בנצ' 82.5 (ריסט) 5-5-5 - לא קל כמו שאמור להיות חחח
פאוואר קלין 55 ק"ג 5X3.

ה75 ק"ג ממשמש ובא :] עד סוף השבוע

נופ. היה סרט מה95.
בקטע של הסרטונים אני נתון לחסדיו של החבר הליצן שלי.. זה מה יש
חייב להודות אבל שה2 סטים הראשונים לא היו מהטכניקות הטובות ביותר. טיפה קשה להחזיק גב ולא להכנס עמוק מדי (לפחות ככה זה מרגיש.)

3.2
אימון שני של הגירסא המתקדמת:
סקוואט 80 ק"ג 5-5
פרס 47.5 ק"ג (ריסט) 5-5-5
דדליפט 130 ק"ג - נשארתי באותו משקל למען הטכניקה, והפעם חייב להודות שהלך די בסדר. אימון הבא 135 😃

5.2
האימון עד היום שהגעתי אליו הכי אנרגטי בעולם:
סקוואט 105 ק"ג 5-5 PR - לצערי רק 2 סטים, כי בשניהם בחזרה השלישית הבאתי חתיכת גלישה קדימה עם הברכיים, ובסוף הסט השני הרגשתי כאבים בברך שמאל, אז הורדתי ל80 ועשיתי עוד סט חמישיה.. טיפה תרגול לטכניקה. אימון הבא נשאר עם אותו משקל - ונצליח עם טכניקה טובה יותר.
בנצ' 85 ק"ג 5-5-5 - קל, מפחיד כמה שהיה קל.
פאוואר קלין עם 57.5 ק"ג -> 2 סטים ראשונים לשלושה, עוד 2 סטים כשל בשלישי, ולאחרון הבנתי כבר מה קורה.. הורדתי ל50 ועשיתי עם טכניקה יותר סבירה.

עדכון משקל גוף: 75 ק"ג 🤘 PR!
הבטחתי שאני אצלם ב75 אז אני אצלם.. והגיע הזמן סוף סוף להוציא את האבק מהמצלמה הביתית ואני אתחיל להביא אותה לאימונים ונצלם את הPC כי נשבר לי כבר, אני בטוח שאני לא קופץ ו"מתפוצץ" מספיק וזה מטריף אותי, (וכמובן הכי חשוב - לצלם את הסקוואט)

תודה רבה, נראה עד כמה זה יבוא לידי ביטוי בתמונות :]

7.2
אימון ליצנות לשמו. על הטמטום שלי אכלתי חרא היום חחח
סקוואט 105 ק"ג 5-5-5 PRלסטים - 2 סטים מצולמים, קישור למטה.. בסט השלישי בחזרה השניה כבר היה בראש שלי לוותר, אבל אכלתי את המאמץ עד לסיום הסט. גאה בעצמי שלא יצאתי פוסי.
בנצ' 87.5 - 5 חזרות. יצאתי נעל רצח.. שכחתי שעשיתי בנצ' ביום שישי עד שהרגשתי אחרי הסט את החזה שלי עומד להתפוצץ ואז נזכרתי למה. אז עשיתי 2 סטים של לחיצה בישיבה עם דאמבלים של 25 ק"ג. ועכשיו אני מת מכאבי כתפיים. כל הכבוד לי על הטמטום חח
פאוואר קלין 50 ק"ג 5X3 - הורדתי משקל בשביל טכניקה. הסרטתי 2 מתוך.

קיצור יצאתי טמבל ואכלתי אותה על זה.. ועכשיו כואב /=.. לא נורא. אני שוקל אם להתאמן שלישי או רביעי בשביל לתת לכתף לנוח. נראה איך ירגיש ולפי זה נקבע אם יהיה פרס או בנצ'. גם ככה דפקתי את הסדר ><"

http://www.lbs.co.il/showthread.php?p=120529#post120529

נערך לאחרונה:
10.2
בהחלט האימון הכי מתיש בחיים שלי.. שכנעתי את חבר שלי לעשות SS, עכשיו אני מלמד אותו את הטכניקה.. להוציא משקלים ופה ושם לא קל חחחחחח
סקוואט 85 ק"ג 5-5 - בדקתי נעליים שהיו לי, אומנם הן שטוחות יותר אבל משמעותית נמוכות יותר.. לא טובות.
לחיצת כתף 50 ק"ג 5-5-5 - קליל.
דדליפט 135 ק"ג 5 PR - נשאר באימון הבא באותו משקל ואולי אפילו יורד יותר נמוך. אני צריך לצלם טכניקה. משהו מרגיש לי שאני לא כל כך בסדר.

רבתי עם המדריכה על הדדליפט כי אני לא בדיוק זורק אותו, אבל גם לא מניח אותו. היא עושה לי אתה לא עושה טוב!!!!!! אמרתי לה אוקיי. תעשי דדליפט אני רוצה הדגמה. היא אמרה לי לאלא אני לא עושה דדליפט.
אמרתי לה אז מה את רוצה חחח... כלום כלום אתה פשוט לא עושה טוב כי אתה זורק, אתה אמור להניח את זה לאט לאט, המשקל לא מתאים לך. אמרתי לה שתתמודד עם זה חחחחח חוצפנים המדריכים האלה.. מתלוננים ולא מוכנים לגבות את זה

לא ממש לא.. סקוואט קל אמצע שבוע 😃 זה הגירסא המתקדמת (שים לב הפרס והדדליפט באותו אימון 😛)

12.2
סקוואט 110 ק"ג 5-4PR!! - וואו. אחרי הסט הראשון הרגשתי חייייי אין דברים כאלה זה היה אחד הקשים. סיימתי אחרי הסט השני כי הברך טיפה כאבה לי, הנסיון עם הנעליים ביום רביעי טיפה השאיר אותי עם כאבים. לא נורא. שני נסגור את זה ונצלם ;)
בנצ' 87.5 ק"ג 5-5-5 - אימון הבא נקווה לסגור PR 😛
פאוואר קלין 52.5 ק"ג 5X3

החדר כושר נסגר.. לא הספקתי לעשות טיפה מתח. לא נורא גם ככה הייתי גמור 😛

נופ. היה סרט מה95.
בקטע של הסרטונים אני נתון לחסדיו של החבר הליצן שלי.. זה מה יש
חייב להודות אבל שה2 סטים הראשונים לא היו מהטכניקות הטובות ביותר. טיפה קשה להחזיק גב ולא להכנס עמוק מדי (לפחות ככה זה מרגיש.)

החבר הליצן שלי.. החבר הליצן שלך פעם הבאה ישאיר אותך לבד עם הבנצ'.

סקוואט מכובד מזל טוב!
תודה רבה... :120ag:

15.2
אימון מלחמה.. ממש
מתחילת האימון לא יודע מה נסגר בחדר כושר.. אבל כל המוטות האולימפיים היו תפוסים (ואחד מהם בשביל להחזיק מראה מזורגגת 😣)
אז חימום היה עם מוט נשים (10 ק"ג) ואחר כך כשהתפנה האולימפי היה מקום לעבוד חחח
סקוואט 110 ק"ג PR5-5-5 - יא. וולי. על הסט האחרון נלחמתי כמו שבחיים שלי לא נלחמתי. פאקינג כבד.
פרס 52.5 ק"ג 5-5-5 - קליל יחסית. אימון הבא PR ויהי מה.
מתח סופיניציה 20 ק"ג 5-5-5 - הבנתי שPC פעמיים בשבוע עושה לי טיפה לחץ על הכתפיים, העדפתי להרגיע. המתח יהיה בתחילת שבוע, דדליפט אמצע וPC סופ"ש.

מצאתי שיש חגורה בחדר כושר.. והחור האחרון יושב עליי בול צמוד וטוב, אני מניח שהוא יהיה טוב אך ורק לפרס לסקוואט ולדדליפט לא? והאם כדאי להשתמש בו באימון הבא נגיד דדליפט (כי הסקוואט קל) על משקל מקסימום?

מלחמההההה 🤪 אימון הבא צילום לסקוואט 😃

17.2
סקוואט 87.5 ק"ג 5-5 - כאב טיפה.. תפוס עוד מה110
בנצ' 90 ק"ג 5-4-4PR - גם כן PR, שיפור בחזרה אחת חחח, הטכניקה לפי דעתי הייתה לקויה טיפה. אימון הבא סוגר את זה!
דדליפט 135 ק"ג - עשיתי עם החגורה של החד"כ. משהו בי אומר לי שלא עושים דדליפט עם חגורה אז אולי יצאתי טיפה ליצני חחח, בכל מקרה יש סרטון - מחכה ש chen2cohen יעלה אותו.

דדליפט:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=9884

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית