גם אני נפלתי במלתעות SS

19.2
סקוואט 115 ק"ג 3-5PR - סט ראשון כשל כי השתמשתי בחגורה שלא הייתה מתאימה לי (טמבל מגיע לי). לא המשכתי לסט שלישי עקב כאבים מציקים בברך שמאל
פרס 55 ק"ג 5-4-3 - לא הצלחתי לשבור PR אחרי הריסט. =/
פאוואר קלין 3X3 ואחר כך 2-2 - הסט הרביעי היה כשל טכני, נקודת קפיצה גבוה מדי, סט חמישי כשל מחוסר כח חח.

בכל אופן החלטתי לקחת את השבוע הבא בתור שבוע סקוואט קל, טיפה לשפץ יותר את הטכניקה, להרגיע טיפה את הברך שמציקה לי זמן מה, ולחזור למסלול ✌️

22.2
סקוואט 115 ק"ג 5-5-5 PR! - סט ראשון היה די בזיוני, הגעתי עד מקביל, 2 הסטים האחרונים הלכו הרבה יותר טוב (קל יותר) ועמוקים יותר. בחזרה האחרונה בסט האחרון ירדתי עמוק מדי, המוט נדפק בsafety bars ואיבדתי את הבאונס ועליתי בראבק ולא ויתרתי ✌️ סרטונים בקרוב מאוד
בנצ' 90 ק"ג 5-5-4 - סעמעמעמעמעמעק עוד אימון עם המשקל המקולל הזה! אומנם הטכניקת בנצ' שלי השתפרה פלאים, תודות לסרטון שפירסם אזולאי, קיבלתי הבנה עמוקה יותר על הבנצ'.
מתח סופיניציה 22.5 ק"ג 5-5-3

אני דואג. לא ירדתי במשקל והקוביות מבצבצות להן יותר מבעבר. מה נסגר?

סרטונים:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?p=127618

נערך לאחרונה:
24.2
העייפות חוגגת. מתעורר איזה 5 פעמים בלילה בגלל שהידיים שלי נרדמות.
סקוואט 95 ק"ג 5-5 - טיפה כאבים בברך שמאל. לא מבין כבר מה נסגר עם זה.
פרס 55 ק"ג 5-5-5PR - סוף סוף סגרתי את המשקל..
דדליפט 135 ק"ג 3F - מוזר. כבר 3 אימונים סגרתי את זה לחמישיות, בכל מקרה יש סרטון ל2 חזרות הראשונות לראות אם שיפרתי טכניקה, עוד מעט יעלה.

משקל עדכני: 76 ק"ג.

26.2
טוב. חרבנה.
סקוואט 120 ק"ג 4-2 - מת. החזרות 3-4 היו כל כך מכוערות.
בנצ' 90 ק"ג 3X3 - אע?! כבר סגרתי 5-5-4. העייפות משתלטת (זה רק השינה, כי אני עדיין עולה במשקל)
מתח 22.5 ק"ג 5-4-3
גוד מורנינג 20,30,40- הכל בק"ג ל8 חזרות, תרגיל חדש אז בדקתי משקלים ואיך זה עובד. די טוב.

הגוף מרגיש מפורק, אני פותח בזאת את שבוע 80%, כל השבוע 80% מאמץ. נראה עד כמה זה יעבוד, במקרה הכי גרוע בזבזתי שבוע - לא נורא 😃

תולה בין הרגליים...

1.03
בזאת נפתח שבוע 80%:
סקוואט 95 ק"ג 3X5
פרס 45 ק"ג 3X5
פאוואר קלין 50 ק"ג 5X3

לא היה קשה כלום.. אבל הייתי עייף.. ולא היה מזגן. אז היה מעייף 😃

3.03
שבוע 80% ממשיך.
סקוואט 95 ק"ג 3X5
בנצ' 75 ק"ג 3X5
דדליפט 110 ק"ג 1X5

טיפה כאבים בברך שמאל. אני חושב שכשאני עולה אני סוג של נשען על ברך שמאל. משהו דפוק לגמרי. צריך עוד לעבוד על זה.

5.03
סוף שבוע 80%
סקוואט 95 ק"ג 2X5
פרס 45 ק"ג 3X5
מתח עם 17.5 ק"ג 3X5
בוקר טוב 42.5 ק"ג 2X8

היה כל כך קל שהיה מפחיד..
בכל מקרה סופ"ש הרבה שינה והרבה אוכל. יום ראשון אימון PRים אמור להיות.
(סקוואט 120, בנצ' 90, PC 57.5)
שיהיה לי בהצלחה 😃🤡

7.03
הבטחתי וקיימתי.
סקוואט 120 ק"ג PR3X5 - סט שני היה פיקשוש קל כי הייתי עסוק בלראות אם הספוטר התערב, טיפה איבדתי שיווי משקל אבל חזרתי לעצמי.
בנצ' 90 ק"ג 5-5-4 PR - אומנם כבר עשיתי דבר כזה. אבל פעם קודמת בסט השלישי המוט בחזרה החמישית לא עלה בכלל, הפעם היה חסר לי שפיץ בשביל לנעול.
פאוואר קלין 57.5 ק"ג 5X3 PR

יום טוב היה 😃 השבוע מנוחה עזר פלאים.
החל מאימון הבא הקפיצות בסקוואט יהיו ב2.5 ק"ג

שאלות אם מישהו יוכל לספק תשובות:
הבנצ' היה כל כך קרוב לנעילה, זה כבר אימון שלישי שאני מתאבק עם המשקל הזה, וממש קרוב להצלחה. האם יש טעם לעוד אימון נסיון \ ריסט? או שאפשר להמשיך ל92.5 ופשוט להלחם איתו?

שאלה שניה, האם אפשר להוריד את הנפח של הPC ל3X3, ב2 סטים האחרונים אני כבר מרגיש לחץ די גדול על הכתפיים, אחרי בנצ' כבד\פרס, מרגיש שזה ממש מעמיס =/ האם ניתן להפחית בעומס?

סרטונים:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?p=133950#post133950

נערך לאחרונה:
כבוד על הסקוואט, היום נמחצתי מאותו משקל.
עד עכשיו התקדמת 5 קילו לאימון בסקוואט? זה מטורף.

כבוד על הסקוואט, היום נמחצתי מאותו משקל.
עד עכשיו התקדמת 5 קילו לאימון בסקוואט? זה מטורף.
בינינו. עשיתי 2 ריסטים ב90 ק"ג בגלל טכניקה.
אני מאמין שזה היה די הגורם ללמה ההתקדמות נמשכה ככה. שיהיה אני לא מתלונן 😘

9.3
סקוואט 95 ק"ג 2X5
פרס 57.5 ק"ג 3X5PR - הרגיש כל כך קל בהשוואה ל55. תודות לזה כנראה שאני נכנס יותר מתחת למוט 😃
דדליפט 120 ק"ג 5 - ביצוע מחורבן אני חושב, סרטון בקרוב.

11.03
מענישים טיפשים על הטמטום שלהם.
סקוואט 122.5 ק"ג 4-4 - פעם ראשונה שהיה לי כשל אמיתי בסט הראשון.
סט שני ניסיתי לסגור, ויש לי הרגל כלשהוא לעלות על אצבעות הרגליים כדי לסגור את הסקוואט כדי לא לפספס את המתלה (למרות שזה בגובה מתאים), נתפסו לי התאומים (ברגל שמאל) שכבתי דקה וחצי על הרצפה בלי יכולת להזיז אותם.
אני איזה 10 דקות כבר עם בנגיי, ביינתים מסוגל לכווץ את התאומים ולמתוח לחלוטין, עוד לא מסוגל ללכת כמו בנאדם. מקווה שלא קרעתי\מתחתי רציני משהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית