גם אני נפלתי במלתעות SS

11.04
סקוואט 115 ק"ג (ריסט) 3X5 - קשה טיפה..
בנצ' 82.5 ק"ג 5X5
PC 62.5 ק"ג 3X3

מחר מחליפים את הרצפה לחדר כושר, סוף סוף אפשר להניח את המוט איפה שרוצים בלי שהוא יתגלגל :D

13.04
סקוואט 90 ק"ג (80%) 2X5
פרס 60 ק"ג 5-3-3 PR - פאשלה שלי, הייתי אמור לסגור יותר בסט השני אבל הייתה תקלה טכנית, אימון הבא המשקל הזה נסגר!
דדליפט 120 ק"ג 1X5 - עוד מתרגל טכניקה =/ חרבנה

יש למישהו הסתייגות מזה שאני אחליף את הGM (תרגיל עזר באימון האחרון של השבוע) לDL קל? (לשפר טכניקה)

15.04
סקוואט 120 ק"ג 4-5-5 - סט ראשון ירדתי נמוך מדי ובום במעקה בטיחות, איבדתי את הבאונס והיה קשה לחזור, איבדתי הרבה אנרגיה מזה.
בנצ' 92.5 ק"ג 1X5PR - סוף סוף 😃 שברתי את ה90
מתח 25 ק"ג 3X4

המשקל מראה שהוא טיפה זז, אבל עדיין לא בצורה מספקת, התחלתי לעשות כל מיני שייקים עם הרבה קלוריות, נמשיך בגישה הזאת 😃

18.04
סקוואט 125 ק"ג 5-4-2 - אולי היית טיפה מפגר עם ההתקדמות של ה5 (בהתחשב בזה שה125 פעם קודמת שסיימתי אותו ל3X5 היה לא קשה מדי) אבל לא נורא, שישי זה סגור!
בנצ' 85 ק"ג 5X5 - מפחיד כמה שהיה קל..
פאוואר קלין 65 ק"ג 2-1PR - לא היה זמן, התאמנתי עם מוט מעפן בלי מנוחות =/ ולא הספקתי סט שלישי - נסגר החדר כושר.

הסקוואט היה טיפה מוזר, אחרי שעשיתי את החמישיה הראשונה לקח לי רבע שעה אולי יותר להתאושש לסט השני, וגם אז לא הייתי מאושש מלא. ואז עשיתי את הסט השני והרגשתי מוכן לסט הבא תוך 10 דקות.. אולי פחות אפילו, אני חושב שהחימום שלי לקוי, אני אחזור להוסיף סט של סינגל לחימום, פעם קודמת זה הביא תוצאות יפות, נראה מה הפעם יהיה.

עדכון משקל: 76.5 בסדר בסדר, עד סוף השבוע מקווה ל77 😃

21.04
סקוואט 100 ק"ג 2X5
פרס 60 ק"ג 4-4-3PR - סעמקקק, המוט בסט הראשון עף! זה היה ממש קל. ואז עצרתי לנוח בחזרה החמישית, אבל הפעם למעלה במקום למטה איפה שאני רגיל (כדי להשתמש בבאונס..), זה גמר אותי הרגשתי כאילו מישהו נתן לי אגרוף למפתח הלב.
דדליפט 125 ק"ג 1X5 - קליל ממש..

23.04
זין עומד. 4 שעות שינה בלילה...
סקוואט 125 ק"ג 3X5 - זהו. יום ראשון מנסים לעשות PR.
בנצ' 95 ק"ג 1X4PR - יצאתי נקניק. החזרה הרביעית הייתה טיפה איטית, נבהלתי וסגרתי אחרי זה. לא היה כשל =/
מתח+25 ק"ג 4-4-3

שקילה עדכנית: 77 ק"ג PR (🤩🤩🤩🤩)

26.04
סקוואט 127.5 ק"ג 5-2PR - יצורף סרטון של הסט הראשון בהמשך, בסט השני לא התיישבתי אחורה, ירדתי על עצמי, והופ פאשלה רצינית חח
בנצ' 87.5 ק"ג 5X5 - מישהו גנב לי פלטה של 2.5 קילו בסט האחרון.. גרר לי טיפה כאבים בכתפיים אחרי זה =/
פאוואר קלין לא הצלחתי לעשות.. הכתפיים כאבו.. אז עשיתי טיפה ראק פולס עם שראגס.. לתרגל את המשיכה השניה טיפה יותר...

אימון צולע.. אבל זה מה יש חח

בשישי נשקלתי 77.
מקווה מאוד כל שישי להשקל חצי קילו יותר. נשמע לי קצב סביר עכשיו שחזרתי לאכול כמו בן אדם חחחחח

כל עוד אתה מתקדם במשקלי עבודה אז למה לא להיתקדם במשקל גוף 😃
בהצלחה בהמשך, היסתכלתי קצת בלוג ורואים שאתה מתקדם לא רע בכלל.

אני מעודד עליה במשקל גוף 😃 לא מפחד מזה חח
מקווה להגיע ל80 עד הגיוס (3.6) בערך...

ותודה 😃

תודה 😃 הסקוואט יש בפורום POWERLIFTING, זה סקוואט מהיום.
פרס אני אנסה לצלם אימון הבא, נקווה שהפעם נסגור את המשקלים 😛

8 חודשים 16 ק"ג, 2 ק"ג לחודש עלייה מזערית בשומן, אחרי זה ליצנים צוחקים על SS.

נגיד בשושו שהעליה בשומן לא כזאת מזערית 🥷
יש לי כרס חביבה כזאת.. למרות שאחרי אימון... או בבוקר.. אני יכול לראות קוביות לא רע LOL בשאר היום אני סתם בלון נפוח D:

יש אנשים שלא ראו את הקוביות כמעט כל חייהם, כל עוד אתה רואה קצת את הקוביות זה מספק ^^

😆
28.04
סקוואט 100 ק"ג 2X5
פרס 60 ק"ג 3X5PR - תודה לאל!!!!! הפעם הצלחתי להשתמש בבאונס 😃
דדליפט 130 ק"ג 1X5

סרטונים בקרוב 😛

---------- התגובה התווספה ב 20:49 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:33 ----------

סרטונים למרבה במחיר

http://www.lbs.co.il/showthread.php?p=159080

תודה אנשים

30.4
bad day
סקוואט 127.5X3F,120X5 - לא יכלתי אחרי ה120. הרגליים פשוט לא היו מסוגלות לתת יותר
בנצ' 95 ק"ג 1X5PR - לא קשה מדי..
מתח +25 ק"ג 4-3 - ושוב, לא יכלתי יותר.

שקילה עדכנית: 77.5 ק"ג.

אובד עצות באמת. עליתי חצי קילו מאז שבוע שעבר, שזה העליה הסבירה שהגדרתי לעצמי (אני חושב שזה די סביר בשלב הזה לא?) ישנתי כל לילה בין 8 ל10 שעות. ובכל זאת הסקוואט יצא יותר נמוך מיום ראשון.
עושה לי רושם שגם הסקוואט שלי מתחנן לעוד נפח, כי אני לא מצליח להתקדם ככה.
חשבתי להעביר את הסקוואט למתכונת של טקסס (בדומה טיפה ללחיצות)
כאילו יום שני 5X5
יום רביעי 3X3 עם 10% מיום שני
יום שישי 1X5 נסיון לשבור שיאים.

בכל אופן אין לי זמן להתחיל תוכנית חדשה, כי נשאר לי עוד חודש בערך עד הגיוס. עד כמה הרעיון בסדר? או שעדיף למשוך את SS עם כל הבעיות כמה שאני יכול?

---------- התגובה התווספה 01-05-2010 ב 15:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה 30-04-2010 ב 18:04 ----------

מישהו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית