הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גם אני נפלתי במלתעות SS

לדעתי תעבור לטקסס. אחרים יגידו לך לעשות עוד ריסט, אבל לדעתי זה מיותר.
יום שני תעשה 5X5, יום רביעי תעשה מה שאתה רוצה עם 20% בערך מהעצימות (10% זה גבוה מדי להתאוששות), יום שישי תעשה 1X5.

לעבור לטקסס התוכנית עצמה? גם במבנה של דדליפט ואלה?
חשבתי על זה, אבל זה ידרוש ממני להתחיל את התוכנית כמו שצריך, ולהתחיל לשבור שיאים רק כעבור כמה שבועות.. שאין לי כל כך חחח

ובקשר לרביעי התכוונתי לעושת 10% מהנפח (שאם הנפח הוא 10% לערך מהעצימות, יוצא קרוב ל20% מהעצימות ;) )

אל תתחיל את התוכנית כמו שצריך, הרי בלחיצות אתה על טקסס מתוד כבר, פשוט תעביר את הסקוואט.
ביום העצימות תתחיל עם המשקל שאתה תקוע עליו עכשיו (127.5?), ביום נפח תתחיל ממשקל שלא יהיה לך קל מדי, ואת הדדליפט תעשה כמובן ביום העצימות (בנפח אתה יכול לעשות לדוגמה פאוורקלין, בהתאוששות מתח).
טקסס היא תוכנית דיי מודולרית, אפשר לשחק איתה בהתאם למטרות (שזה כרגע להתחזק מבחינתך).

להעביר את הדדליפט ליום עצימות?
אוקיי סבבה, הבנתי פחות או יותר איך לסדר את זה.
בנפח אמרתי אני אתחיל עם 90% בערך זה יצא סביבות 117.5-120
טוב נראה איך זה יעבוד 😃 תודה רבה!

הסידור אמור להיראות פחות או יותר ככה:

אימון נפח:
סקוואט 5X5
בנץ' 5X5
פאוורקלין 5X3

התאוששות:
סקוואט 3X3/2X5...
פרס 3X5/3X3
מתח

עצימות:
סקוואט 1X5
בנץ' 1X5
דדליפט 1X5

אני הייתי מתחיל את הסקוואט נפח על 115, צריך קצת להתרגל לזה (בלי לרצות להקיא).

לאן אתה מתגייס ?
אם אתה הולך להיות ג'ובניק תן SS עד הגיוס בטירונות 02 לא יצא לך להתאמן ותוכל להתאושש
ואחר כך תחזור לתוכנית ליניארית

אם אתה הולך להיות קרבי אז תעשה מה שבא לך אבל שבוע-שבועיים לפני הגיוס תרגיע עם המשקלים

כן יש מצב חחחחח
סבבה נראה מעולה. נקווה שיצליח 😃 אם זה יעבוד משבוע לשבוע, עד הגיוס הסקוואט אמור להגיע ל135. not bad.

אני לא הולך להכנס לטירונות, אני נכנס לקורס קד"צ, כל היום לימודים וזה, אני אחזור חמשושים פחות או יותר, ג'ובניק מת 😃 השאיפה היא להביא את עצמי עד הקורס הכי רחוק שאני יכול (ואני מאמין שSS הפסיקה לעשות את שלה פחות או יותר), ובזמן הקורס להתאמן ולנסות לשמר את המשקלים, עד שאני אסיים ואוכל לחזור לאימונים כמו שצריך

בא לי למות PR
3.05
סקוואט 115 ק"ג 5X5 - אכלתי את הארוחת צהריים חצי שעה לפני האימון. ולא עשיתי סינגל 90% בחימום. 2 הטעויות הכי מפגרות שיכלתי לעשות. החל מהסט השני הרגשתי שבא לי להקיא.. הסט הרביעי והחמישי אני לא חושב שעצרתי למעלה בכלל מהפחד שאני אקח נשימה ואני אקיא, לא יודע איך אבל שרדתי את זה.
בנצ' 90 ק"ג 4X5 ו1X0 - קטע מצחיק כזה בחיים לא היה לי, סט אחרון לא הצלחתי להרים אפילו את החזרה הראשונה, הסקוואט גמר לי את החיים.
פאוואר קלין 60 ק"ג 2X3 - טכניקה מחורבנת. לא מצליח להתפוצץ על המוט.

שאלוהים יעזור לי אחרי היאמון הזה, הסקוואט היה מלחמה, אבל לא עם הרגליים, עד הסט החמישי לא הרגשתי אותן מדגדגות אפילו וזה היה ממש קל. הלב שלי הוא זה שלא יכל לעמוד בקצב, בסטים הראשונים נחתי 5 דקות, אבל בסטים האחרונים לקח לי 10 דקות בערך רק להסדיר את הדופק.
אני פדלאה והיום הוכיח את זה.

בכל מקרה היום ב12 נוסע לאילת, מה שאומר לצערי השבוע אין אימון עצימות, יהיה התאוששות בשישי, עצימות יצטרך לחכות לשישי הבא :(

7.05
התאוששות
סקוואט 105 ק"ג 3X3
פרס 62.5 ק"גPR 4F-4F-5F - כולם היו לכשל, אלוהים יודע מאיפה איך רק בסט האחרון הצלחתי 4
דדליפט 135 ק"ג 1X5 - יופי. זה המשקל האחרון שמשכתי מהרצפה, פעם הבאה 3 פלטות סוף סוף :}

משקל עדכני: 77.5 ק"ג

יופי, דאגתי שבאילת אני ארד במשקל אבל לא, אז הכל בסדר 😃
בכל אופן, ניסיתי היום לעשות טיפה shoulder dislocations כדי להכין את הכתפיים לסקוואט. לא יכול להגיד שזה עזר חח

סחטיין על ההתקדמות אחי!

איפה הימים שבסקוואט שלך נראה כמו הצרות שלי? עשית התקדמות מאוד מאוד גדולה! הרבה כבוד!

חחח כן, לקח הרבה זמן והשקעה, אבל עניינים מתחילים להסתדר ועובדים כמו שצריך 😃
תודה רבה!

10.05
כוסומו העולם. 3 לילות אחרונים = 5-6 שינה
סקוואט 117.5 ק"ג 5-3-2 - היה אמור להיות נפח, אבל הגב שלי פשוט לא החזיק. 2 חזרות אחרונות של הסט הראשון היו GM, בשאר הסטים רק הראשון היה טוב. אני מניח שהגב התחתון שלי לא התאושש מהדדליפט של שישי. אונס.
בנצ' 90 ק"ג 4X5 1X3 PR - נחמד. אימון הבא בדוק אני סוגר 5X5
בוקר טוב 40 ק"ג 2X8 - ויתרתי על הPC, לא מחזיק טכניקה יציבה במשקלים גבוהים, ולא מסוגל להתפוצץ על המוט כשאני כזה עייף, מעדיף לחזק את הגב התחתון.

סתם בשביל הספורט, רציתי לראות אם אוכל הייתה הבעיה, ונשקלתי 78 (PR)
השינה ניצחה את האוכל חחח

12.05
התאוששות
סקוואט 105 ק"ג 3X3 - הקפדתי על הטכניקה, היה מעולה.
פרס 62.5 ק"ג 1X3F - המוט נפל לי קדימה, דפקתי את הכתף. 50 ק"ג 1X0 - לא הצלחתי מהכאבים
מתח 20 ק"ג 1X5 - אחרי זה שוב כאבים. העדפתי לסגור.

גם כן התאוששות חחח רק עשה יותר גרוע. מתחילים בפרוטוקול לאכול את כל הבית בשביל להחלים XD

בפרס- אתה בטוח שלא שלחת את המוט יותר מדי קדימה?
נדיר שקורה לי שהמוט הולך קדימה, אם אני מגיע לכשל הוא נופל ישר ל-start point

כן, זה מה שהתכוונתי אליו, לא נכנסתי מתחתיו.. שלחתי אותו קדימה.
קיצור כל הטעויות האפשריות חחח (וזה בנוסף על זה שכל הכתפיים+חזה בדומס עצבני מהאימון נפח)

מה אתה מתכוון לעשות אימון הבא? נפח לא?
לדעתי לא תחזיק שלם בנפח עם מצב כמו שאתה עכשיו

לא.. אימון הבא עצימות.
סקוואט אני אעשה ככה או ככה (עדיין מתלבט אם 127.5 או 130)
כנ"ל על הדדליפט
אבל אם הכתפיים יעשו בעיות נשקול לוותר על הבנץ'

אל תתאבד בבנץ, אם באמת אתה לא מרגיש טוב עם הכתפיים אז תוותר, כן.

בהצלחה

כה, אני חושב שזה גם בגלל העובדה שנהיה לי קבוע 2 בנצ' ו1 פרס בניגוד לזה שהיה תחלופה ביניהם פעם, הכתפיים שלי לא אוהבות את זה חחחח 🤡
אבל בסדר, הרבה אוכל הרבה שינה, טיפה בנגיי טיפה קרח נהיה טיפ טופ 😃

אני חושב על האימון עצימות מחר..
אני אמור לעושת סקוואט 1X5
כבר הצלחתי לסגור את ה127.5 ל5 חזרות בעבר (עם טיפה עודף)
לפני שבועיים.. האם יש טעם לחזור על ה127.5 או לנסות 130? (מה שאומר אימון PRים חחחחחחח)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית