גם אני נפלתי במלתעות SS

PR FRIDAY!
סקוואט 130 ק"ג 1X5F PR - כוסומו העולם. הגעתי בחזרה הרביעית לATG (לא הייתי מסוגל לעצור את עצמי) נתקעתי במוטות בטחון. הייתי במצב של רבע סקוואט בערך 3 שניות והצלחתי לנעול. החמישית לא עלתה
בצנ' 97.5 ק"ג 1X5F PR - אין תירוצים סתם חלש 😃
דדליפט 140 ק"ג 1X5 PR - תודה לאל 3 פלטות. חזרה אחרונה אני חושב גיבנת רצינית. יש סרטון בקרוב

משקל עדכני: 78.5 ק"ג PR

🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪

דדליפט:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?p=166961#post166961

נערך לאחרונה:
PR FRIDAY!
סקוואט 130 ק"ג 1X5F PR - כוסומו העולם. הגעתי בחזרה הרביעית לATG (לא הייתי מסוגל לעצור את עצמי) נתקעתי במוטות בטחון. הייתי במצב של רבע סקוואט בערך 3 שניות והצלחתי לנעול. החמישית לא עלתה
בצנ' 97.5 ק"ג 1X5F PR - אין תירוצים סתם חלש 😃
דדליפט 140 ק"ג 1X5 PR - תודה לאל 3 פלטות. חזרה אחרונה אני חושב גיבנת רצינית. יש סרטון בקרוב

משקל עדכני: 78.5 ק"ג PR

🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪

דדליפט:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?p=166961#post166961

כשאתה אומר "החמישית לא עלתה", אתה מוותר ומוריד את המוט על המוטות בטחון או שמישהו עוזר לך? אני ממש מפחד להתקע למטה..

התקדמות מטורפת 😃

יורד על המוטות בטחון. אין מה לפחד מזה.
במקרה הכי גרוע שים ספוטר מאחורייך שידאג שאם אתה נופל תיפול קדימה ולא אחורה (למרות שאני לא רואה סיבה שתפול אחורה) וזהו. כלום לא יקרה חח

כשאתה אומר "החמישית לא עלתה", אתה מוותר ומוריד את המוט על המוטות בטחון או שמישהו עוזר לך? אני ממש מפחד להתקע למטה..

התקדמות מטורפת 😃
אם לא נמעכת על המוטות לפחות פעמיים, אתה לא עושה את התוכנית.

17.05
יום "נפח"
בנצ' 90 ק"ג 5X5 - קליל יחסית. לא הייתי במאת קרוב לכשל.. חושב שהיו לי איזה סט או עוד שתיים..
דדליפט 100X5, 80X5

טיפה הסברים:
מדי פעם אחרי שהייתי עושה סקוואט היו לי טיפה כאבים מתחת לברך.
סיבות? נפלתי קדימה עם המוט.. לא הצלחתי להחזיק גב.. לפעמים הייתי יורד מתחת למה שהייתי צריך (ומרפה את הגב כמובן תוך כדי). ועוד הרבה אסונות שאנסו לי את הברכיים.
יום שישי היה השיא, ב130 ק"ג החזרה הרביעית הייתה אסון, היא ממש אנסה אותי, כתוצאה ביליתי יומיים עם כאבי ברכיים (בהתחלה היה לי טיפה כואב להרים את עצמי מכיסא וכו')
בכל אופן, הגיע הזמן להפסיק להיות ליצן. לא מוותר לעצמי אם אני מפשל בחזרה אחד מבחינה טכנית או משהו כזה. היום עדיין הסקוואט היה לא נעים במיוחד. עשיתי טיפה תרגולי טכניקה עם משקלים מאוד קלים. הברך עדיין רגישה טיפה אבל לא נורא. טיפה קומפרסים מקווה בקרוב לחזור כמו חדש ולעבוד הפעם הרבה יותר בזהירות.

כחלק משיפור הטכניקה עשיתי היום גם את הדדליפט, אחרי שישבתי לקריאה מחודשת של הפרק בSS, יחד עם טיפה סרטונים וכו'. הדדליפט ממ.. נראה הרבה יותר אנושי עכשיו חח
ומפה אני אנסה להמשיך. אין יותר GM ובריחות מגעילות. מעדיף לסגור סטים ולפספס חזרות מאשר שוב להתעסק עם כאבים.

על טיפשות משלמים 😃

19.05
אימון יום הולדת חחחחח (19.. PR?)
סקוואט 100X3 80X3 90X3 - ה100 כאב לי בברכיים. 80 היה אחלה.. ו90 הציק טיפה. אני חושב שאני מפקשש עם ההיפ דרייב כי אני מרים את הראש. צריך לתקן את זה..
פרס 62.5 ק"ג 3-2-3 - לא נחתי מספיק בשני
מתח +15 ק"ג 2XMAX

21.05
סקוואט 100X3 110X3 120X3 - כולם טכניקה סבבה לגמרי, הברכיים לא כאבו אפילו טיפה. יום שני חוזרים לווליום, הפעם אני אעשה כנראה לשלשות כדי שלא יהיה מצב שאני מתפרע עם הטכניקה.
בנצ' 100 ק"ג 1X5 PR - סוף סוף 2 פלטות 😃
דדליפט 140 ק"ג 1X5 - שוב צילמתי, הפעם נראה יותר טוב אני חושב. בקרוב נעלה.

משקל עדכני: 78 ק"ג. =/

24.05
פשוט וואו
סקוואט 117.5 ק"ג 7X3 - בסט הראשון חזרה אחרונה גלשתי עם הברכיים, כאב טיפה. התעצבנתי על עצמי. כל השאר היו עמוקות ובלי גלישות. לא מרגיש את הברכיים יותר 😛 לא כואב לא כלום. התכנון היה לעשות 8X3 במקום ה5X5.. יוצא אותו סכום, אבל הגב שלי לא התאושש כל כך מהדדליפט. החלטתי שהשביעי היה מספיק.
בנץ' 92.5 ק"ג 5-2-5-4-4 - סט שני לא נחתי מספיק.
בוקר טוב 30 ק"ג 2X8 - משקל קל, לא רציתי להעמיס על הגב יותר מדי.

אימון לא נורמלי. אהבתי 🤡

החמישיות קשות לי מבחינה טכנית. לא כל כך הקפדתי על זה בעבר אז הגעתי למצב שהברכיים שלי טיפה כאבו כי תמיד ב1-2 הייתה איזה פאשלה, זה החזרות שאני מתחיל להתנשם מאוד כבד ולאבד ריכוז.
זה גם בעיה כי לא התחלתי את הטקסס מ80% ככה ממחסור זמן, אני ישר מ100%. אז אין לי זמן להתרגל לנפח. בכל אופן השלשות זה פתרון זמני וטוב. (מה גם שזה מעייף הרבה פחות ונותן לי ללחוץ כמו בן אדם ולא זומבי)

26.05
אוי הדומס.
סקוואט 100 ק"ג 3X3 - עשה נפלאות, שיחרר בערך כל מה שכאב חח
פרס 65 ק"ג 2-2-3 PR - אלוהים יודע מאיפה האחרון בא.. אבל הפרס שלי כל כך חלש זה לא נורמלי.
מתח + 15 ק"ג 3X5

28.05
גיי.
סקוואט 132.5 1X3 PR - ההתלבטות היה לעשות 132 או 135 כי עברתי לשלשות. השתפנתי ועשיתי 132 (היה קל)
בנץ' 102.5 1X4F PR - הספוטר אמר שהוא לא עזר. אני הרגשתי שהוא עזר יותר מדי (אם לא הייתי מגיע לכשל בדוק) אז סגרתי.
דדליפט 145 1X4F PR - כבד.. לפחות פה לא יצאתי כוסית והגעתי לכשל אמיתי

שקילה: 78.5
קורה.

31.05
על הפנים.. 4 שעות שינה בלילה וכמעט לא אכלתי אתמול.
סקוואט 120 ק"ג 5X3 - לא יכלתי יותר.. הטכניקה כבר התחילה להראות רע מאוד כי זה היה כבד.
בנץ' 92.5 ק"ג 5X5 PR - רק בסט הרביעי הגישו לי כמו שצריך.. כל הזמן ניתקו לי את השכמות מהספסל.
בוקר טוב 40 ק"ג 2X8

><

2.06
סקוואט 100 ק"ג 3-3-1 - היה קל מאוד, אבל ה1X1 נבע כי פשוט הברכיים הציקו לי יותר מדי. אני לא יודע מה נסגר כבר, מהחימום עם המוט הריק הברכיים הציקו =/ ייתכן ואני לא אעשה עצימות ביום שישי אם זה עדיין יכאב בחימום.
פרס 57.5 ק"ג 3X3
מתח +15 ק"ג 2XMAX

4.06
אימון "עצימות" אחרון.
סקוואט 135 ק"ג 1X3 - זיינתי לעצמי את הברכיים.
בנץ' 102.5 ק"ג 1X3F - בשלישי נכשלתי, ידעתי ששבוע שעבר הספוטר עזר יותר מדי.
דדליפט 145 ק"ג 1X4F - כמו שבוע שעבר.

נכשלתי להשיג את המטרות שלי.
רציתי סקוואט 3 פלטות, בנץ' 105, ודדליפט ל150.
כולם לא השגתי חח.. טוב נו מילא. עוד 3 חודשים נחזור לרדוף אחרי המטרות. יהיה טוב.
*סרטונים בקרוב*

4.06
נכשלתי להשיג את המטרות שלי.
רציתי סקוואט 3 פלטות, בנץ' 105, ודדליפט ל150.
כולם לא השגתי חח.. טוב נו מילא. עוד 3 חודשים נחזור לרדוף אחרי המטרות. יהיה טוב.
*סרטונים בקרוב*

אתה מסתלבט נכון??

הגעת למשקלים מעולים! במיוחד לאור ההתקדמות שעשית מתחילת הלוג (ועוד לפניו). אני יכול לאחל לכל אחד התקדמות כזאת...

לך תנשוך ממרמניקים 🖕

11.06
היישר מבסמ"ח.. גמור מעייפות אבל בכל זאת מתאמן 😃
סקוואט 120 ק"ג 4-5-5 - מעולה. בסט הראשון לא הייתי כ"כ מחומם, אבל הטכניקה הייתה מעולה, ההיפ דרייב סוף סוף נראה טוב והברכיים לא כאבו בכלל.
בנץ' 92.5 ק"ג 3X5F
דדליפט 145 ק"ג 1X5 PR - לא האמנתי שזה יקרה חחח

שקילה עדכנית: 76.5 ק"ג
ירדתי 2 ק"ג. כנראה נוזלים (רואים את זה.. יש קוביות לא צריך לחטב LOL)

עד השבוע הבא ^^

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית