הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

גם אני נפלתי במלתעות SS

• פותח/ת השרשור
לא תתפוס אותי מתקרב לגועל נפש הזה.
באותו מחיר אני הולך לדפוק 330 של אגאדיר :]

• פותח/ת השרשור
טריפל לא מוכר לי חחחח
אבל בחופש הגדול בשדה התעופה אכלתי את המקרויאל ועוד איזה חצי דאבל מקרויאל ואת כל הצ'יפס. והייתי בסבבה
סתם מבאס אותי לאכול במקדונלדס הם יקרנים בטירוף וזה לא מצדיק את זה חחח

• פותח/ת השרשור
16.10
סקוואט 75 ק"ג 5-5 65 ק"ג 5 - אחרי שלא הייתי מרוצה מהטכניקה של האימון הקודם החלטתי להשאר על אותו משקל. והפעם הוצאתי יותר את החזה החוצה וזה פתר אחת ולתמיד את בעיית הבריחת גב\בטן. אבל ממש ממש ממש קשה לי להתיישב אחורה =/ כאילו אני מרגיש שאני כן מתיישב אבל עדיין הברכיים הולכות קדימה. - הורדתי ל65 לנסות לעשות סט פרופר.. הלך טיפה יותר טוב אבל עדיין אני לא מבסוט. שוקל לרדת ל60 ק"ג ולהשאר על כל משקל עד שאני עושה באותו משקל טכניקה 100%.
פרס 37.5 ק"ג 5-5-5 - מתחיל להיות טיפה קשה. באתי להתחיל את הסט השני ולא יודע המוט ישב לי איכשהוא על היד גמר לי אותה.. הקשה טיפה בסטים האחרים אבל בסדר חיים.
מתח +20 ק"ג 5-5-5 - מבסוט מעצמי 😃 הרגיש כמו ה17.5 בפעם הקודמת - גיהנום!!!!!!!

איי איי סקוואט.. מתי אני אצליח לעושת את זה כמו שצריך :(

• פותח/ת השרשור
19.10
אימון עייף במיוחד אחרי 7 שעות שינה בלחץ בלילה.
סקוואט 60 ק"ג 5-5-5 לא יודע.. הטכניקה עדיין מציקה לי אני מרגיש שאני מתכופף יותר מדי =/
בנץ 72.5 ק"ג 5-5-5PR היה יותר קל מה70 ק"ג. הרבה יותר קל.
דדליפט 100ק"ג 5 - היה יותר קל מה95 ק"ג.

מה אני אגיד.. אם זה אימון עייף זה טוב מאוד XD
אני חושב שהדדליפט הפעם הלך הרבה יותר טוב כי התחלתי להשתמש בריסט ממש כדי לסדר את עצמי מחדש - פעם זה היה נראה סתמי.. עכשיו זה מרגיש ממש נחוץ.
יאללה.. ממשיכים בכל הכח ✌️

• פותח/ת השרשור
אין לי דרך להסריט.. הפלאפון שלי לא מצלם.. וחבר שלי שכן היה מצלם במנוחה בגלל שברי מאמץ =/
כאילו הדברים שאני מנסה לוודא שאני עושה זה גב זקוף ולא עגול, להוציא חזה החוצה. מבט 2 מטר בערך קדימה ולהתיישב אחורה. לשבור מקביל כבר לא הבעיה כי התחלתי לעשות סימונים על הכלוב ככה שאני יודע מתי אני שובר מקביל אבל אני מרגיש נניח שהמרחק בין הבטן לרגליים ממש קטן.. וכאילו אני חושב שאני אמור להיות טיפה זקוף יותר לא?

אי אפשר לדעת אם יש לך בעיה בטכניקה ומהי אותה בעיה בלי שרואים אותך עושה את התרגיל.

• פותח/ת השרשור
אני יודע =/ ניסיתי לצלם היום עם הפלאפון שלי.. אי אפשר הוא נכה לגמרי זה ממש טמטום לצלם איתו. בכל מקרה האימון של היום:
סקוואט 60 ק"ג 5-5-5 הפעם הטכניקה הרגישה ממש חלקה והסטים הרגישו ממש טוב! אני חושב שאני יכול לזקוף את זה לזכות זה שממש הרמתי מרפקים הפעם וזה עזר לי לייצב את המוט.. ואת עצמי על הדרך XD
פרס 40 ק"ג 5-5-5 חביב.. מתחילים להרגיש טיפה'לה את הקושי 😃
מתח 22.5 ק"ג 5-5-5 אוך. כל פעם מחדש בא לי למות בגלל המתח הזה זה כל כך כבדדדדדדדד. חיים אבל 🤡

עד הפעם הבאה ✌️

• פותח/ת השרשור
25.10
כןכן עוד אימון עבר לו
סקוואט 65 ק"ג 5-5-5 - מרגיש שהטכניקה הייתה באמת טובה.. נראה לי שכל מה שהיה חסר לי זה להרים מרפקים.. באמת עשה המון השפעה.
בנץ' 75 ק"ג 5-5-5PR קרה לי קטע מצחיק בסט השני בחזרה הרביעית הכתף שלי עשתה סוג של טיק והספוטר עזר לי לסיים את החזרה.. ואת החמישית הצלחתי באיזה כוחות על לסיים חחחח
דדליפט 105 ק"ג 5 ✌️

שקילה עדכנית: 68 ק"ג
In Rip we trust!
החלום שלי להחליף קידומת יתגשם בקרוב אני מרגיש את זה 🤪

• פותח/ת השרשור
28.10
סקוואט 70 ק"ג 5-5-5 - היה ממש קל 😲
פרס 42.5 ק"ג 5-5-5 - חביב למדי.
מתח עם תוספת 25 ק"ג 5-4F-4F גיהנום גיהנום גיהנום גיהנום גיהנוםםםםםםם. מקווה אימון הבא להצליח את זה אבל :] היה קרוב...

עד האימון הבא ;)

• פותח/ת השרשור
כה מאז שהתחלתי להתאמן תמיד הייתי נותן יותר דגש לגב.. היה כיף 😛 אני חושב שגם בגלל הקיפוזיס שלי זה מאפשר לי למשוך יותר.. אבל זה סתם השערה מוזרה O:

• פותח/ת השרשור
30.10
מכירים את זה כשחורף? ואז אתם מרימים טלפון לכל מיני חברים שאתם מתאמנים איתם וכולם נותנים לכם את אותה תשובה: "ראית את הגשם שבחוץ?! אין מצב שאני הולך".
אז יצאתי להתאמן לבד (והתבאסתי.. כי אני אצטרך לחפש מישו נורמלי שישמור עליי בבנץ' - ואחרי שראיתי היום מישהו עושה לחיצת מצח עם 85 ק"ג ואנשים עושים ארנולד פרס כל כך מעוות שלא יודע מה הלך שם - הבנתי למה אני באמת שונא את זה)
אז בלי הרבה זיוני שכל.
סקוואט 75 ק"ג 5-5-5PR 😃 הלך טוב מאוד.. היה קליל ואני חושב שהטכניקה גם הייתה לא רעה בכלל!
בנצ' 77.5 ק"ג 5-5-5PR הייתי בטוח שנאי לא אצליח אפילו 3 חזרות אחרי שהכתפיים שלי בחימום עם ה60 קילו אמרו לי ביי ביי.. אבל הלך טוב מאוד.
דדליפט 110 ק"ג 5 - יכול להשבע שאחרי זה התנשפתי כמו חמור אבל העיקר שעבר בשלום!

המספרים מתחילים להיות יפים ;)

• פותח/ת השרשור
ה2 ריסטים לצורך שיפור טכניקה בסקוואט (ואחד מהם היה ריסט שהיה שווה ערך ל2 ריסטים לפחות חחח) יסבירו את הפער שנוצר =)

• פותח/ת השרשור
2.10
:D
סקוואט 80 ק"ג 5-5-5 - פצצה.. הרגשתי חלקים ברגליים שלי שלא ידעתי שקיימים.. היה מהנה מאוד 😃
פרס 45 ק"ג 5-5-5 - סבבה לגמרי. יותר קל מה42.5
מתח תוספת 25 ק"ג 5-5 גיהנום עלי אדמות גיהנום גיהנום גיהנום גיהנום גיהנוםםםםםםם הרגשתי כאילו אני הולך להקיא לקראת הסט השלישי. העדפתי לשמור על הנשמה שלי ולא לעשות.

באמצע האימון יוסי יד 50 החליט להודיע לי שאני עושה את הסקוואט לא טוב ואני אמור לעשות את זה עם כפות רגליים ישרות ולא ב30 מעלות. אחרי דיון מעמיק הוא החליט להודיע לי גם שסקוואט עושים עד המקביל.
היה דיון מתורבת שבסופו של דבר יוסי השתכנע טיפה.. וסיכם את זה שסקוואט זה אחלה תרגיל. חחחחח
קיצור.. יצאתי עם מסקנה אחת מהאימון. מחר אני קורא מההתחלה עד הסוף את הפרק של PC + מוסיף פלייליסטים ביוטוב.. כי אני חייב להפטר מהמתח המקולל הזה כמה שיותר מהר XD שיהיה בהצלחה.

שקילה עדכנית:
69.5 ק"ג (וזה שבאתי לאימון אחרי שהייתי בשירותים) - החלום להחליף קידומת ממשמש ובא :D:D:D

4.10
מאכזב עד מאוד =/ אתמול והיום הייתי על אוכל לא רציני במיוחד.. והרגשתי את התופעות לוואי בטירוף:
סקואט 85 ק"ג 5-5-5 היה אחלה אבל אני עדיין מרגיש שהטכניקה צריכה עוד כיוון קטן, אימון הבא אותו משקל. כמו שאמרתי - עד שזה לא מספק לא ממשיכים.
בנצ' 82.5 ק"ג 4 , 80 ק"ג 4-3 - לא נורמלי. ה82.5 הרגיש כמו טוןןןן אני הוצאתי את הנשמה בשביל להוציא את הרביעי.. כנ"ל על ה80. לא חושב שזה זמן לריסט.. פשוט לאכול נורמלי ולאימון הבא אני אגיע מוכן.
דדליפט 115 ק"ג 5 - בסדר לא רע.. 😃

אוכל... קדימה אוכל...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית