הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בכף יד שמאל

manuel19

משתמש מתחיל
164
44
נק' מוניטין:
88
164
44
שלום,

לפני בערך 4 שבועות החלו לי כאבים באחד מהשרירים של כף יד שמאל והכאבים מופיעים בתרגילים כגון דדליפט, פשיטה בחבל(ליד אחורית) ופולי עליון כשגם בהקלדה אני מרגיש כאבים חלשים.
זה המקום(בAdductoor pollicis, בערך באמצע כף יד שמאל עם נטייה קלה לצד ימין)-
an-11.jpg

אחרי אחד האימונים שהיו לי כאבים דיי חזקים שמתי מים חמים על האזור וזה דיי הרגיע לי אותו. נחתי למשך שבועיים ואתמול באימון זה שוב חזר לי אחרי הדדליפט, אבל הכאבים היו חלשים יותר. זה מעט החמיר יותר אחרי הקלדות במחשב מאתמול ועד עכשיו ומלחיצות שלי על המקום..
מה לדעתכם זה יכול להיות דלקת/חולשה? מה לעשות בנידון? תודה על העזרה!

שלום,

לפני בערך 4 שבועות החלו לי כאבים באחד מהשרירים של כף יד שמאל והכאבים מופיעים בתרגילים כגון דדליפט, פשיטה בחבל(ליד אחורית) ופולי עליון כשגם בהקלדה אני מרגיש כאבים חלשים.
זה המקום(בAdductoor pollicis, בערך באמצע כף יד שמאל עם נטייה קלה לצד ימין)-
an-11.jpg

אחרי אחד האימונים שהיו לי כאבים דיי חזקים שמתי מים חמים על האזור וזה דיי הרגיע לי אותו. נחתי למשך שבועיים ואתמול באימון זה שוב חזר לי אחרי הדדליפט, אבל הכאבים היו חלשים יותר. זה מעט החמיר יותר אחרי הקלדות במחשב מאתמול ועד עכשיו ומלחיצות שלי על המקום..
מה לדעתכם זה יכול להיות דלקת/חולשה? מה לעשות בנידון? תודה על העזרה!

מה לעשות?
להשתדל להימנע מתרגילים שדורשים גריפ ( אחיזה ) עם התנגדות גבוהה בשבועיים-שלוש הקרובים.
אם הכאבים לא עוברים , לגשת ולהיבדק ( רופא )

אני לא יודע אם מה שאתה מתאר זה הכאבים שיש לי גם ...
גם לי יש ביד ימין כאבים ממש באזור של כף היד קצת מעל איפה שנמצאת הגולה שבולטת ...
זה יכול להיות שני דברים או מתיחה או דלקת
מה שכן אני הלכתי לבדוק את זה ועשיתי אולטראסאונד , והאורטופד אמר שאין לי דלקת וכנראה זה מתיחה .

התחלתי פיזיותרפיה וקניתי תחבושת ליד , האמת שאני מרגיש שיפור אבל עדיין לוקח לזה זמן לעבור

• פותח/ת השרשור
מה לעשות?
להשתדל להימנע מתרגילים שדורשים גריפ ( אחיזה ) עם התנגדות גבוהה בשבועיים-שלוש הקרובים.
אם הכאבים לא עוברים , לגשת ולהיבדק ( רופא )
תודה על חוות דעתך המקצועית. לדעתך יכול להיות שמדובר במתיחה/דלקת מקומית או שאין כאן מספיק פרטים ורק בדיקה פיזיותרפיסטית תשפוך אור על המצב?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית