הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Poor mobility ankle בסקוואט

תומר65

מושעה
45
1
נק' מוניטין:
1
45
1
היי, אז יש לי בעיה בסקוואט שנקראת חוסר ניידות בעקב, אני לא מצליח לקדם את הברכיים שלי מעבר לאצבעות, ולכן איך שאני יורד למטה לסקוואט אני מאבד שיווי משקל ונופל קדימה/אחורה.
לכן כרגע באימונים שלי אני שם פלטות של 1.25 מתחת לעקבים שלי, ועושה סקוואט תוך כדי שאני מחזיק דאמבל ביד וזה עוזר לי לשמור על שיווי משקל.
התרגיל היחידי שאני מכיר ועושה לשיפור במצב הזה הוא פשוט מתיחה לתאומים ולסולאוס בעיקר.
אני עומד על מדריגה על חצי מכף הרגל ומותח את התאומים. והמתיחה השניה היא בעמידה שאני מנסה כל רגל בתורה לקדם את הברך שתעקוף את האצבעות ושם את כל המשקל גוף שלי עליה. אני כן מרגיש משהו קורה שם בזמן שאני עושה את זה אבל לא יודע אם זה מתיחה.
יש למישהו רעיונות מה אני יכול לעשות כדי לשפר את זה ולהצליח לעשות סקוואט נורמלי?? תודה!

במקביל תעבוד על מובליטי בעקב, עיסויים לגסטרו וסולאס, ומתיחות של דורסי ופלנטר פלקשן, אם תרצה אשלח לך סרטונים בנושא

• פותח/ת השרשור

במקביל תעבוד על מובליטי בעקב, עיסויים לגסטרו וסולאס, ומתיחות של דורסי ופלנטר פלקשן, אם תרצה אשלח לך סרטונים בנושא

אוקי ממש תודה!!
וכן אני ממשח אשמח שתשלח לי סרטונים:sweatingbullets:
אין לי ממש ידע על איך לעבוד על מוביליטי בעקב או מתיחות של מה שאמרת:confused001:
תודה!!

אוקי ממש תודה!!
וכן אני ממשח אשמח שתשלח לי סרטונים:sweatingbullets:
אין לי ממש ידע על איך לעבוד על מוביליטי בעקב או מתיחות של מה שאמרת:confused001:
תודה!!

לא הקשבתי להסברים שלא אבל בהסתכלות אנטומית התרגילים הוא נותן לשיפור מובליטי נראים לא רע בכלל, וגם השימוש ברולר לדעתי יכול להועיל

תבין את הסרטון הראשון של אלן, מה מקור הבעיה והפתרון, ובמקביל תעבוד על מובליטי בעקב, תעבוד בסטייגים ולא חייב את אותם התרגילים שאלן נתן בסרטון השני אם אתה מעט מתקדם יותר בטכניקה.

באופן אישי לדעתי עניין השמירת קו המוט במרכז כף הרגל הוא מרכיב שיכול להיות עיקרי לטעות, תעבור ללואו בר, ותראה איך אתה יורד תתקן בהתאם ותשלב עבודה על גמישות, שים אגו בצד ותתרכז רק בטכניקה.

אם תרצה הבחנה חדה יותר אתה מוזמן לעלות סרטון של הביצוע

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא הקשבתי להסברים שלא אבל בהסתכלות אנטומית התרגילים הוא נותן לשיפור מובליטי נראים לא רע בכלל, וגם השימוש ברולר לדעתי יכול להועיל

תבין את הסרטון הראשון של אלן, מה מקור הבעיה והפתרון, ובמקביל תעבוד על מובליטי בעקב, תעבוד בסטייגים ולא חייב את אותם התרגילים שאלן נתן בסרטון השני אם אתה מעט מתקדם יותר בטכניקה.

באופן אישי לדעתי עניין השמירת קו המוט במרכז כף הרגל הוא מרכיב שיכול להיות עיקרי לטעות, תעבור ללואו בר, ותראה איך אתה יורד תתקן בהתאם ותשלב עבודה על גמישות, שים אגו בצד ותתרכז רק בטכניקה.

אתה חושב אולי שהתרגילים בסרטון הזה גם סבבה?
סליחה על הטרחה
ומתי לעשות את התרגילים? לפני או אחרי אימון?
כאילו הכוונה שאם אני אעשה אותם לפני האימון זה יעזור לי לבצע את הסקוואט יותר טוב או להפך?
תודה רבה! ואם יש לך עוד סרטונים בסגנון/כל דבר אחר שעולה לך לראש שקשור לנושא אשמח ממש לשמוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית