הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התחלתי לעלות הרבה באחוז שומן

kobikoba

משתמש מתחיל
207
3
נק' מוניטין:
101
207
3
אנרג'י קלאב
אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה או לתזונה ותוספים או לאן בדיוק...
אבל יש לי בעיה... התחלתי מסה מבערך 13 אחוז שומן במשקל 69-70 בערך ועליתי עד ל88-89 בערך על כ17 אחוז שומן
אחרי שהגעתי בערך ל88-89 קילו התחלתי לעלות הרבה מאוד בשומן ואני לא יודע למה... אני לא שיניתי בשום צורה את התפריט שלי
או את האימונים אני כרגע בסביבות ה93 קילו על 20 אחוז שומן כנראה, אני לא יכול להסביר את זה... עליתי ב5 קילו האחרונים כמעט
אותו דבר באחוזי שומן כמו ב18-19 קילו הראשונים... יש למישהו הסבר?

יתנו לך באן עוד פעם אם תתחיל לפזר שמועות שפחמימה נמוכה = עליה נקיה יותר במסה. זה לא נכון!!!
פותח הפוסט אל תקשיב לעצה שלו היא ממש ממש לא נכונה
ל @FitnessDor זה עבד, בוא נשמע מה לו יש להגיד ( רוצה לציין רק שהבחור היה על 100-150 גר׳ פחמימה ביום ולא 50, אכן הגזמתי עם המספר אבל העיקר הכוונה ).
נ.ב. אם דור ירצה הוא יראה לך את התוצאות של המסה עם הפחמימה נמוכה (יחסית) שלו, אכן תוצאות הרבה יותר נקיות ויפות.

ל @FitnessDor זה עבד, בוא נשמע מה לו יש להגיד ( רוצה לציין רק שהבחור היה על 100-150 גר׳ פחמימה ביום ולא 50, אכן הגזמתי עם המספר אבל העיקר הכוונה ).
נ.ב. אם דור ירצה הוא יראה לך את התוצאות של המסה עם הפחמימה נמוכה (יחסית) שלו, אכן תוצאות הרבה יותר נקיות ויפות.
אני לא יודע מי זה, אבל מאיפה אתה בטוח שהוא עלה נקי בגלל פחמימה נמוכה ולא בגלל פלוס קלורי מתון/גנטיקה טובה/שניהם?

הביצה השמאלית שלי גדלה מזה שהורדתי פחמימה מהתפריט שלי (רוצה לציין רק שהייתי על 100-150 גרם פחמימה ולא 50, אכן הגזמתי עם המספר אבל העיקר הכוונה).
נ.ב. אם אתה רוצה אני אראה לך תמונות של הביצה השמאלית לפני ואחרי, אכן התוצאות הרבה יותר גדולות ויפות!

אסטרוגן גורם לעלייה בשומן בתחת ובירכיים בעיקר (זה למה נשים משמינות בעיקר שם). בשביל להגיע למצב שבאמת כמות השומן תשפיע באופן רציני על ההורמונים אתה צריך להיות בעל עודף משקל חולני (obese) אז אל תחשוב על הורמונים. אתה המשכת לאכול כל הזמן את אותם הדברים או שהתחלת לאכול דברים שונים (ועדיין שמרת על אותו מספר קלוריות)?
דווקא מדיונים שראיתי בפורום הקטע עם ההורמונים עלול להתחיל כבר מ 20% (לא טרחתי לבדוק את זה לעומק) שזה לא "עודף משקל חולני"

אני לא יודע מי זה, אבל מאיפה אתה בטוח שהוא עלה נקי בגלל פחמימה נמוכה ולא בגלל פלוס קלורי מתון/גנטיקה טובה/שניהם?
פשוט וקל כי הוא הסביר לי.
הוא היה על אותו פלוס, אותה גנטיקה, ובמסה עם הפחמימה גבוהה הוא עלה המון בשומן ובמסה השנייה עם הפחמימה נמוכה יחסית הוא עלה הרבה יותר נקי לאותו משקל ואף יותר.
כמובן שיש עוד משתנים, אבל היי, זה עבד לו.

לדעתי עדיף שנחכה להסבר שלו. זה יעזור הרבה יותר.
אם אתה רוצה אני אראה לך תמונות של הביצה שלי
אז זה מה שאתה עושה בזמן הפנוי שלך? אונס אינטרנטית ילדים שמנים ( חלשים ) ולבנים ?
נ.ב. אם רק הביצה השמאלית שלך גדלה, כדאי שתבדוק את זה, זה כנראה לא עובד טוב.

פשוט וקל כי הוא הסביר לי.
הוא היה על אותו פלוס, אותה גנטיקה, ובמסה עם הפחמימה גבוהה הוא עלה המון בשומן ובמסה השנייה עם הפחמימה נמוכה יחסית הוא עלה הרבה יותר נקי לאותו משקל ואף יותר.
כמובן שיש עוד משתנים, אבל היי, זה עבד לו.

לדעתי עדיף שנחכה להסבר שלו. זה יעזור הרבה יותר.

אז זה מה שאתה עושה בזמן הפנוי שלך? אונס אינטרנטית ילדים שמנים ( חלשים ) ולבנים ?
אם כבר פתחת משתמש חדש למרות שאתה בבאן פה אז לפחות אל תזיין את המוח... לא מדברים פה בסגנון של "זה עבד על X אז זה עובד" זאת רמה של FXP

אם כבר פתחת משתמש חדש למרות שאתה בבאן פה אז לפחות אל תזיין את המוח... לא מדברים פה בסגנון של "זה עבד על X אז זה עובד" זאת רמה של FXP
לא הייתי אומר סתם ככה, הבחור אכן הבדל משמעותי בתוצאות, לדעתי הכי עדיף שהוא יגיב פה ויסביר את המצב אצלו, אבל עדיין, זה עבד לו מצויין.

• פותח/ת השרשור
כה. העצה שלי היא להמשיך מסה עד שהשומן יתחיל להפריע לך ואז להתחיל חיטוב.
אבל אם אני ימשיך לעלות ככה בשומן זה לא יגרום לחיטוב להיות סתם יותר ארוך בשביל כמה קילוגמרים בודדים?

כן כ4 אחוז שומן ב18-20 קילו הראשונים (למרות שזה לקח לי נראלי קצת מעל לשנה) אבל בבערך 5 קילו האחרונים עליתי בעיקר שומן...
בהנחה שהניתוח גרף עליה שלך מדוייק , ההסבר שיכול להסתדר עם פרופיל עליה זו הוא כך:
1. עודף קלורי מייצר מצב אנאבולי כללי בגוף
2. עודף הקלוריות בשלב א. התיישב על פוטנציאל בניית השריר , על פי חוק התמורה הפוחתת - ככל שתנצל את עליית מסת השריר בעודף קלורי נתון , עליית מסת השריר תתמתן ביחס ציר הזמן .
3. תוספת מסת השריר שציינת לא יכלה לנצל את כל עודף הקלוריות הנתונה (שלא שיניתה - על פי טענתך)
4. עודף הקלוריות בשלב ב. הפכה לשומן כי פוטנצייל עליית מסת השריר היגיעה לאיזור set point

הביצה השמאלית שלי גדלה מזה שהורדתי פחמימה מהתפריט שלי (רוצה לציין רק שהייתי על 100-150 גרם פחמימה ולא 50, אכן הגזמתי עם המספר אבל העיקר הכוונה).
נ.ב. אם אתה רוצה אני אראה לך תמונות של הביצה השמאלית לפני ואחרי, אכן התוצאות הרבה יותר גדולות ויפות!
רמה של fxp? כי באים להוכיח לך משו,שידוע שפחמימה היא גורם להשמנה,ופשוט נותנים לך הוכחה חיה על בנאדם שזה עבד לו?
לא יודע על מה כל המהומה,באמת שלא.
אני באתי למסה בגישה של,פחמימה זה אויב,צמצמתי כמה שיותר בפחמימה והתוצאות דיברו בעד עצמם.
כמובן שהיו כמה דברים שונים,התחלתי לתסף מולטי ואומגה 3,כמובן שזה אפילו לא קשור.
הפלוס קלורי במסה מלוכלכת הייתה על סביבות ה500 ליום עם 400 גרם פחמימה.
הפלוס קלורי במסה נקייה (שאני עד עכשיו נמצא בה)עומד על 300 וגם 150 גרם פחמימה,מאמין שגם הפלוס קלורי הנמוך משחק פה תפקיד חשוב,אבל הפחמימה? לא פחות.
אלו תמונות שאני שוקל אותו הדבר.
אחת שהגעתי אל המשקל במסה מלוכלכת,והשניה כמה שניסיתי שיותר נקיה,הבדלים תראו בעצמכם.
מסה מלוכלכת-
http://up413.siz.co.il/up3/zmudmcz0wjdy.jpg
מסה נקייה-
http://up413.siz.co.il/up1/n4oyeintgq0w.jpg

רמה של fxp? כי באים להוכיח לך משו,שידוע שפחמימה היא גורם להשמנה,ופשוט נותנים לך הוכחה חיה על בנאדם שזה עבד לו?
לא יודע על מה כל המהומה,באמת שלא.
אני באתי למסה בגישה של,פחמימה זה אויב,צמצמתי כמה שיותר בפחמימה והתוצאות דיברו בעד עצמם.
כמובן שהיו כמה דברים שונים,התחלתי לתסף מולטי ואומגה 3,כמובן שזה אפילו לא קשור.
הפלוס קלורי במסה מלוכלכת הייתה על סביבות ה500 ליום עם 400 גרם פחמימה.
הפלוס קלורי במסה נקייה (שאני עד עכשיו נמצא בה)עומד על 300 וגם 150 גרם פחמימה,מאמין שגם הפלוס קלורי הנמוך משחק פה תפקיד חשוב,אבל הפחמימה? לא פחות.
אלו תמונות שאני שוקל אותו הדבר.
אחת שהגעתי אל המשקל במסה מלוכלכת,והשניה כמה שניסיתי שיותר נקיה,הבדלים תראו בעצמכם.
מסה מלוכלכת-
http://up413.siz.co.il/up3/zmudmcz0wjdy.jpg
מסה נקייה-
http://up413.siz.co.il/up1/n4oyeintgq0w.jpg

מצטער דור אבל אני לא מתכוון להתווכח עם בנאדם שמנמק את הטענה שלו בדוגמא אישית.כל הכבוד שזה עבד עליך תמשיך לעשות את זה ותמשיך להתקדם 😃

מצטער דור אבל אני לא מתכוון להתווכח עם בנאדם שמנמק את הטענה שלו בדוגמא אישית.כל הכבוד שזה עבד עליך תמשיך לעשות את זה ותמשיך להתקדם 😃
אני מאמין שמגיע לי סליחה?
אה לא, רגע, באתי מ fxp ואני מתאמן מתחיל, מגיע לי באן.

סליחה?? אני לא מתווכח כי זה חסר טעם כי אני לא לוקח ברצינות מישהו שלא מביא לי נימוק נורמאלי אז אין לי בכלל מה לבזבז עליך זמן.

סליחה?? אני לא מתווכח כי זה חסר טעם כי אני לא לוקח ברצינות מישהו שלא מביא לי נימוק נורמאלי אז אין לי בכלל מה לבזבז עליך זמן.
אני לא אמרתי את זה בתור משהו מוכח, ציינתי שלדור זה עבד מצויין ושאכן ראו הבדלים משמעותיים והצעתי לו שינסה גם.
תראה לי איפה רשמתי שזה מוכח ושזה עבד, אה כן, זה לא מוכח, אבל, זה כן עבד למישהו מסויים ואני לא רואה הרבה חברה שניסו את זה.
בנוסף לזה, בתכלס, אין לו בדיוק יותר מדי מה להפסיד אם הוא ינסה את זה, בתפריט שלו עכשיו הוא עלה בשומן, ועלה הרבה בתקופת זמן די קצרה (לטענתו), ואם הוא ינסה, לא יקרה כלום, שיקח חודש ניסיון עם תפריט כזה, שיצלם תמונת לפני ואחרי, אין לו הרבה מה להפסיד במצב הזה.

בוא נסכם את הדיון הזה בזה שאין קשר בין כמות פחמימה בתפריט לעד כמה נקי תעלה במסה. אם אתה טוען אחרת תביא מחקר שבדק את זה. אני ממש שונא קביעות שנאמרות על סמך נסיון אישי בלבד.

בשמחה 😃
אישית אני קצת משוחד בקטע הזה בגלל שאני מכיר את דור כבר די הרבה זמן וכשראיתי את התוצאות שלו אכן התרשמתי, אבל עד שלא נמצא מידע מספק על הנושא, נסכים שלא להסכים.

אגב, מתחיל היום את הליניארית.🤯

הפוך,הבאתי לך נימוק יותר מנורמאלי.
מה שמדברים ולא בהוכחה,הכל בגדר "תאוריה".
פה,הבאתי לך מקרה מוכח,שלהתווכח עם עובדות אי אפשר ...
אגב,ממתי מה שאמרתי לא נכון? ממתי פחמימה היא לא גורם להשמנה? אתה יודע שכן.
לדעתי,אין טענה יותר טובה מדוגמא אישית.
גם ממתי זה לא נכון,שפחמימה היא גורם להשמנה?
בכל מקרה,מעריך את ההודעה שלך והתשובה שלך,תודה ומקווה בשבילי גם שיילך לי כמו שצריך.
אחי שתוק,זה טנק !
הוא גם כספיק לשעבר,מבין אותנו !

בוא נסכם את הדיון הזה בזה שאין קשר בין כמות פחמימה בתפריט לעד כמה נקי תעלה במסה. אם אתה טוען אחרת תביא מחקר שבדק את זה. אני ממש שונא קביעות שנאמרות על סמך נסיון אישי בלבד.
יש קשר ברור בין כמות הפחמימה לעד כמה נקי תעלה במסה.
אם אתה טוען שלא תביא מחקר שמצדיק את זה,אחרת ההוכחה החייה עליי הצודקת.

אחרי קריאה מעמיקה על AD אני מעוניין להתנצל כי הגעתי למסקנה שמסה דלת פחמימה אכן תעלה אותך פחות באחוז השומן בגלל אגירת שומן מצומצמת כתוצאה משימוש בשומן כבמקור אנרגיה והימנעות משימוש בגלוקוז.
מדובר אבל במסה שהיא באמת דלת פחמימות שזה אומר פחות מ30 פחמימה ביום ולא 100-150. אין שום סיבה שתעלה נקי יותר ב100-150 לאומת 200+ כי אין לגוף סיבה לא להשתמש בגלוקוז לאנרגיה בכמויות הפחמימה האלו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית