לעשות קייטרינג.למה שאני אחשוב בכלל על להתחרות?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לעשות קייטרינג.למה שאני אחשוב בכלל על להתחרות?
כי יש זמן להתחזק עד דצמבר.לפני מה הודעות רשמתי שלא התאמנתי כבר כמעט שלוש שבועות.
היו לי משקלי בדיחה גם לפני.
למה שאני אחשוב בכלל על להתחרות?
יש עוד זמן עד דצמברלפני מה הודעות רשמתי שלא התאמנתי כבר כמעט שלוש שבועות.
היו לי משקלי בדיחה גם לפני.
למה שאני אחשוב בכלל על להתחרות?
היו כמה בעיות מתחילת אוגוסט וכנראה שניטראלי/פלוס עדין יבואו בקרוב.רשום בסקירה כללים
ד"א אתה עדיין שמן תחזור כבר למסה
החלטתי סוף סוף ללכת למכון,
שכחתי אוכל, מגבת ואוזניות ועדיין התאמנתי כמו תותח.
לא ציפיתי למשקלי על, אבל יפה לראות שלא כל כך ירדו.
עשיתי כמה אילתורים, בינתיים אבנה איזו תוכנית בסיסית לבינתיים על ניטרלי במטרה לחזור כמה שיותר לסקוואט 100 ולבנץ׳ כמה שיותר גבוה, דדליפט יהיה בגדר התקדמות הכי איטית שאפשר כדי לא להתקרב אפילו לאפשרות פציעה (לא בא לי, קטע כזה).
סקוואט-
חימום 2 סטים, מוט ריק X כלשהו של חזרות.
5X50
5X65
5X70 מעייפות החזרה האחרונה עלתה טיפה לאט.
3X3X75 קל בטירוף, רציתי עצים וקצר אבל...
מזל שלא שכחת את עצמך אחיFatty עדכן/ה את הלוג ״הלוג של השמן שהפך לשמנמן״:
עדכון לוג: 10/08/15 סוף סוף.
קרא את שאר עדכון הלוג...
מה קשור אוכל למכון?Fatty עדכן/ה את הלוג ״הלוג של השמן שהפך לשמנמן״:
עדכון לוג: 10/08/15 סוף סוף.
קרא את שאר עדכון הלוג...
הבן אדם רעב. הוא מאלה שפותחים טונה ליד האסלה במקלחותמה קשור אוכל למכון?
הוא שמןמה קשור אוכל למכון?
אני עובד ומיד הולך למכון, המכון במרחק שמונה צעדים מהעבודה, ואחרי משמרת של 8 שעות, אנשים נהיים רעבים, ושכחתי את האוכל בבית ולא אכלתי כלום משבע בבוקר ועד שש וחצי-שבע בערב.מה קשור אוכל למכון?
חחחח קשרתי את האופניים מחוץ למכון וראיתי שם מכסה של טונה עם אבקהבן אדם רעב. הוא מאלה שפותחים טונה ליד האסלה במקלחות
בריא.משבע בבוקר ועד שש וחצי-שבע בערב.
אמרתי ששכחתי את האוכל.בריא.
אני מצטער שאני לא מעדכן פה שום אימון, אבל פשוט אין לי מה לעדכן, אני לא נמצא במכון כי תירוצים.
מסיים לעבוד אחרי שאכלתי בשש בבוקר והאמת, אין לי כוח לאימון, במיוחד לא עצים. בקיצור תירוצים.
תתכוננו זה ארוך.
לאחרונה התחלתי להתפרק, כאב בקרסול ברגל ימין, שטף דם מגעיל באצבע ברגל שמאל, כאבים במפרקי כף היד, כאבים ברוטטור קאף ביד שמאל (לחץ שנוצר בעקבות טעות שעשיתי כמעט חצי שנה בשכיבות שמיכה ועוד כמה תרגילים שרק עכשיו שיש עצירה מהמכון התחיל להשפיע), והיום קמתי בבוקר וכתף ימין התחילה לכאוב ברגע שעשיתי...
תשמע אני לארג בלייקים ולא רק בגלל שאני מזרחי@mor perez נתן לי לייק
אני סלב.