עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ביג מאה הגעיל אותי ברמות חחח ואני שואל על אלה ספציפית כי הם עולים 5 דולר ל6 חטיפיםלא טעמתי,אבל אם אתה מחפש טעם,לך כבר על של מטריקס הביג 100.
לדעתי? החטיף חלבון הכי טעים שקיים פשוט.
גם ענקי,גם כלכך טעים שלא תרצה שיגמר,ובעיקר במחיר נורמאלי ביחס לגודל שלו שמשווים לשאר החטיפים המובילים.
אבל לדעתי חטיף חלבון זה רק שיש לך כסף מיותר.
באיזה טעם יש לך?יש לו אותו עכשיו הוא סבבה אבל הבעיה היא שהוא כבד מאוד .... לא אוורירי בכלל ... לא מתאים לחיטוב(300 קלוריות לחטיף)
בצק עוגיותבאיזה טעם יש לך?
אני מפחד לרשום אתזה אבל נרשום משתווה לבצק עוגיות של קוואסט?בצק עוגיות
לא טעמתי קוואסט אבל שווה לך לנסות את הפרומקס כי הם ממש זוליםאני מפחד לרשום אתזה אבל נרשום משתווה לבצק עוגיות של קוואסט?
*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
טעמתי פעם את הביג 100 אצל חבר, אכן טעים בטירוף, וענק, ומפנק, אל הבעיה היחידה היא הערכים שלו, לא מתאים לחיטוב בכלל ( אלא אם כן הוא בתור ארוחה לבד ).לא טעמתי,אבל אם אתה מחפש טעם,לך כבר על של מטריקס הביג 100.
לדעתי? החטיף חלבון הכי טעים שקיים פשוט.
גם ענקי,גם כלכך טעים שלא תרצה שיגמר,ובעיקר במחיר נורמאלי ביחס לגודל שלו שמשווים לשאר החטיפים המובילים.
אבל לדעתי חטיף חלבון זה רק שיש לך כסף מיותר.
אני בקושי קונה בארץ לא תומך במה שהולך פה אם כולם לאר היו קונים בארץ כנראה המחירים ממזמן היו יורדיםטעמתי פעם את הביג 100 אצל חבר, אכן טעים בטירוף, וענק, ומפנק, אל הבעיה היחידה היא הערכים שלו, לא מתאים לחיטוב בכלל ( אלא אם כן הוא בתור ארוחה לבד ).
מבחינת הקווסט, יצא לי לתאום את הקרם עוגיות אצל חבר ( חבר אחר ), פשוט אלוהי, מטורף עד כמה שזה טעים, ומשביע.
הבעיה היחידה כמובן היא העלות, כל ביס מכרסם לך עוד חור בארנק.
חשבת על לקחת את נוגו של אמינושופ? למיטב זכרוני מחיר סבבה, וטעם אכן טוב מאוד, וגם מאוד משביע ( כשקניתי חלבון קיבלתי שוקולד מריר, מומלץ בחום, כמובן שיש עוד המון טעמים ).
לדעתי, תבדוק את הנוגו, טובים מאוד.
WUT?*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*