הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון חטיף חלבון

• פותח/ת השרשור aski30
  • פורסם בתאריך

aski30

מושעה
124
1
נק' מוניטין:
1
124
1
מישהו ניסה תחטיף חלבון של promex בטעם בצק עוגיות יש איזה ביקורת אחת אבל באלי לשמוע עוד חחח

לא טעמתי,אבל אם אתה מחפש טעם,לך כבר על של מטריקס הביג 100.
לדעתי? החטיף חלבון הכי טעים שקיים פשוט.
גם ענקי,גם כלכך טעים שלא תרצה שיגמר,ובעיקר במחיר נורמאלי ביחס לגודל שלו שמשווים לשאר החטיפים המובילים.
אבל לדעתי חטיף חלבון זה רק שיש לך כסף מיותר.

• פותח/ת השרשור
גם ענקי,גם כלכך טעים שלא תרצה שיגמר,ובעיקר במחיר נורמאלי ביחס לגודל שלו שמשווים לשאר החטיפים המובילים.
ביג מאה הגעיל אותי ברמות חחח ואני שואל על אלה ספציפית כי הם עולים 5 דולר ל6 חטיפים

יש לו אותו עכשיו הוא סבבה אבל הבעיה היא שהוא כבד מאוד .... לא אוורירי בכלל ... לא מתאים לחיטוב(300 קלוריות לחטיף). אבל בסה''כ הוא טעים

טעמתי פעם את הביג 100 אצל חבר, אכן טעים בטירוף, וענק, ומפנק, אל הבעיה היחידה היא הערכים שלו, לא מתאים לחיטוב בכלל ( אלא אם כן הוא בתור ארוחה לבד ).
מבחינת הקווסט, יצא לי לתאום את הקרם עוגיות אצל חבר ( חבר אחר ), פשוט אלוהי, מטורף עד כמה שזה טעים, ומשביע.
הבעיה היחידה כמובן היא העלות, כל ביס מכרסם לך עוד חור בארנק.

חשבת על לקחת את נוגו של אמינושופ? למיטב זכרוני מחיר סבבה, וטעם אכן טוב מאוד, וגם מאוד משביע ( כשקניתי חלבון קיבלתי שוקולד מריר, מומלץ בחום, כמובן שיש עוד המון טעמים ).
לדעתי, תבדוק את הנוגו, טובים מאוד.

• פותח/ת השרשור
טעמתי פעם את הביג 100 אצל חבר, אכן טעים בטירוף, וענק, ומפנק, אל הבעיה היחידה היא הערכים שלו, לא מתאים לחיטוב בכלל ( אלא אם כן הוא בתור ארוחה לבד ).
מבחינת הקווסט, יצא לי לתאום את הקרם עוגיות אצל חבר ( חבר אחר ), פשוט אלוהי, מטורף עד כמה שזה טעים, ומשביע.
הבעיה היחידה כמובן היא העלות, כל ביס מכרסם לך עוד חור בארנק.

חשבת על לקחת את נוגו של אמינושופ? למיטב זכרוני מחיר סבבה, וטעם אכן טוב מאוד, וגם מאוד משביע ( כשקניתי חלבון קיבלתי שוקולד מריר, מומלץ בחום, כמובן שיש עוד המון טעמים ).
לדעתי, תבדוק את הנוגו, טובים מאוד.
אני בקושי קונה בארץ לא תומך במה שהולך פה אם כולם לאר היו קונים בארץ כנראה המחירים ממזמן היו יורדים

למה כל פעם שרושמים ח הרבה פעמים זה מוחק הכל לעזזל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית