הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חישוב קלוריות באבוקדו בשביל התפריט

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
במחשבוני קלוריות באתרים שבדקתי בכולם כתוב מספר קלוריות ל100 גרם של אבוקדו מספר שווה אבל הכוונה שלהם אבוקדו עם גרעין וקליפה או אבוקדו בלי גרעין וקליפה ?
כי בדר"כ כתוב לדוגמא בבטה עם או בלי קליפה ואני רוצה להיות בטוח ובלי הפתעות יש למשהו מושג ?

כי בדר"כ כתוב לדוגמא בבטה עם או בלי קליפה ואני רוצה להיות בטוח ובלי הפתעות יש למשהו מושג ?
בטטה אוכלים לפעמים עם הקליפה, לכן הם טורחים ציין על מה מדובר. אבוקדו נאכל ע"י רוב האנשים בלי גרעין ובלי קליפה (חוץ מאלה שיש להם גורילות בקירבה ראשונית) כך שהנתונים הם נטו.

• פותח/ת השרשור
חח תודה.
ושאלה על הדרך בחילוק הארוחות בתפריט כמות החלבון חשובה שתיצא באותה ארוחה שווה ? או שזה בסדר באחת 20 גרם חלבון ובאחת 30

חח תודה.
ושאלה על הדרך בחילוק הארוחות בתפריט כמות החלבון חשובה שתיצא באותה ארוחה שווה ? או שזה בסדר באחת 20 גרם חלבון ובאחת 30
לא קריטי כל עוד יש מספיק חלבון ברוב הארוחות והערכים הסופיים מתאימים.

• פותח/ת השרשור
פשוט קלטתי שיש לי יותר מידי חלבון בתפריט אז הייתי צריך לסדר את התפריט להוריד חלבון ולהוסיף תקלוריות במקום זה לפחמימה
אני חישבתי מישקל גוף 75 כפול 2 שזה יוצא לי 150 אז הוספתי אקסטרה ל160 בגלל החיטוב וחלקתי 160 ב6 ארוחות ממוצע 26 גרם חלבון לארוחה .תקן אותי אם אני טועה פשוט חסך לי פה 150 שקל לחודש

זה לא חייב להיות בדיוק 26 גרם חלבון. כמו שכתבתי, העיקר שיש חלבון ברוב הארוחות והערכים הסופיים מתאימים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית