עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן, את מחטבת, אבל את עושה את זה בצורה לא בריאה. כשהגוף שלך בחסר קלורי, קלוריות ריקות הן הדבר האחרון שאת צריכה, כי גם בתזונה מאוזנת זה אתגר לא קטן לקבל את כל החומרים החיוניים מהמזון. אותם "ערכים" שהגעת אליהם מתייחסים רק לשלושת אבות המזון העיקריים, אבל מה עם שאר מאות המיקרו-נוטריאנטס הדרושים?אני עדיין בגירעון קלורי
פעם בכמה זמן אני לוקחת חטיף אחד של 100 קל', אני עדיין בגירעון קלורי, אני אוכלת חלבון ושומן לפי מה שצריך + החטיף הזה, האם אני עדייך אתחטב .? שוב בהתחשב שאני בגרעון קלורי ולפי הערכים שאני צריכה.כן, את מחטבת, אבל את עושה את זה בצורה לא בריאה. כשהגוף שלך בחסר קלורי, קלוריות ריקות הן הדבר האחרון שאת צריכה, כי גם בתזונה מאוזנת זה אתגר לא קטן לקבל את כל החומרים החיוניים מהמזון. אותם "ערכים" שהגעת אליהם מתייחסים רק לשלושת אבות המזון העיקריים, אבל מה עם שאר מאות המיקרו-נוטריאנטס הדרושים?
מאכילת כמה חטיפים באופן חד פעמי לא נגרם לך שום נזק, אבל אם כך נראית הדיאטה שלך בחיטוב את עלולה לגרום לעצמך נזק.
פעם בכמה זמן אני לוקחת חטיף אחד של 100 קל', אני עדיין בגירעון קלורי, אני אוכלת חלבון ושומן לפי מה שצריך + החטיף הזה, האם אני עדייך אתחטב .? שוב בהתחשב שאני בגרעון קלורי ולפי הערכים שאני צריכה.
כל עוד את בגרעון קלורי את תרדי במשקל. אם את אוכלת חטיף כזה "פעם בכמה זמן", תיהני! חשבתי שהחטיפים מהוים חלק קבוע מהדיאטה שלך.פעם בכמה זמן אני לוקחת חטיף אחד של 100 קל', אני עדיין בגירעון קלורי,
חס וחלילה !כל עוד את בגרעון קלורי את תרדי במשקל. אם את אוכלת חטיף כזה "פעם בכמה זמן", תיהני! חשבתי שהחטיפים מהוים חלק קבוע מהדיאטה שלך.
בשמחה. ובהצלחה.תודה