הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שאלה לגביי חיטוב.

מוריה12

משתמש מתחיל
20
1
נק' מוניטין:
1
20
1
היי,

אם נגיד אכלתי חלבון כפי שצריך, אך השלמתי ערכים עם נגיד 3 חטיפי אנרגיה של 120 קל' ל-1 משוקולד ... האם אני עדיין מחטבת ? אני עדיין בגירעון קלורי ...

חיטוב קשור במאזן הקלורי שאת נמצאת בו.
במידה וגם אחרי 3 החטיפים האלו הקלוריות שהכנסת ביום נמוכות מאלו שהוצאת,הגוף שורך אנרגיה ואפשרי להתחטב כך.

כן,אם זה מתאים לך לערכים,שאפו הרווחת.
אם תתחטבי או לא,זה כבר תלוי בקלוריות שאת מכניסה,שאחראיים על וויסות ההורמונים בגוף.

אני עדיין בגירעון קלורי
כן, את מחטבת, אבל את עושה את זה בצורה לא בריאה. כשהגוף שלך בחסר קלורי, קלוריות ריקות הן הדבר האחרון שאת צריכה, כי גם בתזונה מאוזנת זה אתגר לא קטן לקבל את כל החומרים החיוניים מהמזון. אותם "ערכים" שהגעת אליהם מתייחסים רק לשלושת אבות המזון העיקריים, אבל מה עם שאר מאות המיקרו-נוטריאנטס הדרושים?

מאכילת כמה חטיפים באופן חד פעמי לא נגרם לך שום נזק, אבל אם כך נראית הדיאטה שלך בחיטוב את עלולה לגרום לעצמך נזק.

• פותח/ת השרשור
כן, את מחטבת, אבל את עושה את זה בצורה לא בריאה. כשהגוף שלך בחסר קלורי, קלוריות ריקות הן הדבר האחרון שאת צריכה, כי גם בתזונה מאוזנת זה אתגר לא קטן לקבל את כל החומרים החיוניים מהמזון. אותם "ערכים" שהגעת אליהם מתייחסים רק לשלושת אבות המזון העיקריים, אבל מה עם שאר מאות המיקרו-נוטריאנטס הדרושים?

מאכילת כמה חטיפים באופן חד פעמי לא נגרם לך שום נזק, אבל אם כך נראית הדיאטה שלך בחיטוב את עלולה לגרום לעצמך נזק.
פעם בכמה זמן אני לוקחת חטיף אחד של 100 קל', אני עדיין בגירעון קלורי, אני אוכלת חלבון ושומן לפי מה שצריך + החטיף הזה, האם אני עדייך אתחטב .? שוב בהתחשב שאני בגרעון קלורי ולפי הערכים שאני צריכה.

פעם בכמה זמן אני לוקחת חטיף אחד של 100 קל', אני עדיין בגירעון קלורי, אני אוכלת חלבון ושומן לפי מה שצריך + החטיף הזה, האם אני עדייך אתחטב .? שוב בהתחשב שאני בגרעון קלורי ולפי הערכים שאני צריכה.

בהתחשב בכך שאת עדיין בגירעון קלורי, עם הערכים הנכונים לך, את עדיין תתחטבי

פעם בכמה זמן אני לוקחת חטיף אחד של 100 קל', אני עדיין בגירעון קלורי,
כל עוד את בגרעון קלורי את תרדי במשקל. אם את אוכלת חטיף כזה "פעם בכמה זמן", תיהני! חשבתי שהחטיפים מהוים חלק קבוע מהדיאטה שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית