עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפתוח תברכיים לצדדים? למה בדיוק?נראה אחלה סה״כ .
תפתח יותר תברכיים לצדדים בירידה כזה ...כי מהזווית הזאת זה לא נראה שאתה פותח
אני משער שהוא מפמפם כי זה משקל שקל לו,משער גם שמשקל שכבד לו גם אם הוא ירצה,"לפמפם" חזרות הוא לא יוכל.אל תפמפם את החזרות, קח אוויר ותהיה מכווץ לפני כל חזרה.
ותעלה יותר מהר.
אמרתי שלא רואים מהזווית הזאת אם הוא פותח או לא....אז אמרתי לו למקרה שהוא לא פותח (זה חלק מהטכניקה)לפתוח תברכיים לצדדים? למה בדיוק?
הטכניקה מצוינת,אין לי מה להוסיף.
חלק מהטכניקה לפתוח רגליים לצדדים? ממתי בדיוק?אמרתי שלא רואים מהזווית הזאת אם הוא פותח או לא....אז אמרתי לו למקרה שהוא לא פותח (זה חלק מהטכניקה)
מאז ומתמיד.חלק מהטכניקה לפתוח רגליים לצדדים? ממתי בדיוק?
לדעתי זה יותר עניין של נוחות לא בהכרח טכניקהחלק מהטכניקה לפתוח רגליים לצדדים? ממתי בדיוק?
מ
מאז ומתמיד.
בדיוק,חלק מנוחות לא חובה בתור טכניקה ..לדעתי זה יותר עניין של נוחות לא בהכרח טכניקה
לפי מה שאני יודע, פתיחת הברכיים לצדדים זה חלק מהטכניקה. ברור שיהיו כאלה שזה פחות מתאים להם אבל בגדול זה דגש טוב לכולםבדיוק,חלק מנוחות לא חובה בתור טכניקה ..
הברכיים שלך ילכו לאן שהכפות רגליים שלך מופנות,להטות אותם קצת לצד חלק מהטכניקה כן,אבל לא להגיד לפתוח ברכיים לצדדים ...לפי מה שאני יודע, פתיחת הברכיים לצדדים זה חלק מהטכניקה. ברור שיהיו כאלה שזה פחות מתאים להם אבל בגדול זה דגש טוב לכולם
לא תמיד, הרבה חברה לא שומרים על ברכיים בקו של האצבעותהברכיים שלך ילכו לאן שהכפות רגליים שלך מופנות,להטות אותם קצת לצד חלק מהטכניקה כן,אבל לא להגיד לפתוח ברכיים לצדדים ...
איך דוחפים ברכיים אחורה?דחוף ברכיים אחורה
תקן את ההיפ דרייב ..
כן. זה חלק מהטכניקה.חלק מהטכניקה לפתוח רגליים לצדדים? ממתי בדיוק?
לא.איך דוחפים ברכיים אחורה?
כן. זה חלק מהטכניקה.
לפתוח ברכיים זה חלק מהטכניקה של סקוואט LB למי שרוצה להסקביט בצורה יעילה.לא.
תקרא מה שרשמתי הודעה אחת למעלה,להטות אותם קצת לצד כן זה חלק מהטכניקה,אבל ממש לפתוח רגליים לצדדים זה לא
הנה הסיבות:לפתוח תברכיים לצדדים? למה בדיוק?
מאז שגוף האדם קיים בצורתו הנוכחית, זה מה שהכי יעיל ובטיחותי. ומאז ומתמיד היו אנשים שביצעו את זה.חלק מהטכניקה לפתוח רגליים לצדדים? ממתי בדיוק?
לא, הן לא. הברכיים ילכו לאן שאתה תוציא אותן. האידיאל הוא שזה יהיה בקו כפות הרגליים, שבאנתרופומטריה רגילה זה יהיה ב~30 מעלות כלפיי חוץ. כדי לקבל הסבר על כך אתה תצטרך לקרוא בספר Starting Strength: Basic Barbell Training, 3rd edition. בכללי, ממליץ לך להתחיל לקרוא על הנושא (ולהתחיל בספר הנ"ל).הברכיים שלך ילכו לאן שהכפות רגליים שלך מופנות,להטות אותם קצת לצד חלק מהטכניקה כן,אבל לא להגיד לפתוח ברכיים לצדדים ...