הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה בסקוואט

נראה אחלה סה״כ .
תפתח יותר תברכיים לצדדים בירידה כזה ...כי מהזווית הזאת זה לא נראה שאתה פותח

נראה אחלה סה״כ .
תפתח יותר תברכיים לצדדים בירידה כזה ...כי מהזווית הזאת זה לא נראה שאתה פותח
לפתוח תברכיים לצדדים? למה בדיוק?
הטכניקה מצוינת,אין לי מה להוסיף.

אל תפמפם את החזרות, קח אוויר ותהיה מכווץ לפני כל חזרה.
ותעלה יותר מהר.
אני משער שהוא מפמפם כי זה משקל שקל לו,משער גם שמשקל שכבד לו גם אם הוא ירצה,"לפמפם" חזרות הוא לא יוכל.
לפני כל חזרה יסתכל לעמוד כמה שניה,לסדר את הנשימה והכל.

שמע אתה אחד הרגועים בסקוואט 🤣
חוץ מזה אין יותר מידי מה לתקן.. אני הייתי יורד עוד טיפה בעומק אבל חוץ מזה נראה די טוב

לפי מה שאני יודע, פתיחת הברכיים לצדדים זה חלק מהטכניקה. ברור שיהיו כאלה שזה פחות מתאים להם אבל בגדול זה דגש טוב לכולם
הברכיים שלך ילכו לאן שהכפות רגליים שלך מופנות,להטות אותם קצת לצד חלק מהטכניקה כן,אבל לא להגיד לפתוח ברכיים לצדדים ...

לא.
תקרא מה שרשמתי הודעה אחת למעלה,להטות אותם קצת לצד כן זה חלק מהטכניקה,אבל ממש לפתוח רגליים לצדדים זה לא
לפתוח ברכיים זה חלק מהטכניקה של סקוואט LB למי שרוצה להסקביט בצורה יעילה.

לפתוח תברכיים לצדדים? למה בדיוק?
הנה הסיבות:
https://www.lbs.co.il/threads/56065/#post-711659

חלק מהטכניקה לפתוח רגליים לצדדים? ממתי בדיוק?
מאז שגוף האדם קיים בצורתו הנוכחית, זה מה שהכי יעיל ובטיחותי. ומאז ומתמיד היו אנשים שביצעו את זה.

הברכיים שלך ילכו לאן שהכפות רגליים שלך מופנות,להטות אותם קצת לצד חלק מהטכניקה כן,אבל לא להגיד לפתוח ברכיים לצדדים ...
לא, הן לא. הברכיים ילכו לאן שאתה תוציא אותן. האידיאל הוא שזה יהיה בקו כפות הרגליים, שבאנתרופומטריה רגילה זה יהיה ב~30 מעלות כלפיי חוץ. כדי לקבל הסבר על כך אתה תצטרך לקרוא בספר Starting Strength: Basic Barbell Training, 3rd edition. בכללי, ממליץ לך להתחיל לקרוא על הנושא (ולהתחיל בספר הנ"ל).

פותח האשכול:
1. לעמוד עם כפות רגליים ב-30 מעלות החוצה
2. להוציא את הברכיים בקו כפות הרגליים
3. לקחת הרבה אוויר לפני כל חזרה, להשאיר בפנים ולהוציא רק כשסיימת את החזרה
4. לסיים כל חזרה
5. לגביי אחיזה:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית