הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

SS מתחילים לגדול

• פותח/ת השרשור
אני מתכוון משקל שיא ל3X5. תתחיל עם 70-75% מהמשקל הזה.
ואיך אתה עושה זרקר סקוואט? על מה אתה מניח את המוט?
דדליפט, על הברכיים, מחזיק עם המרפקים באמצע ויורד טוב, שובר מקביל.

איך אתה אמור לתקדם עם זה מאימון לאימון? זה ממש לא מתאים ל ss.
אתה חייב למצוא מכון אחר
או כמו שאמרו, תעשה מהמקבילים או מהבאנצ׳ עליון
אבל אני מתקדם כל אימון 5 קילו בלי בעיה, ואם היה לי הייתי מתקדם גם 7/6 במקום...
אני רוצה אחרת אבל באמת אין לי אפשרות
מ'זה זרקר סקוואט ?
סוג של סקוואט שלא צריך כח מיוחד כדי לעשות אותו, לא צריך ראק...
הוא גם מוסיף עבודה גוף עליון

כרית ארוכה וכבדה כזו ששמים על הגב ?
2:25
אבל אני מתקדם כל אימון 5 קילו בלי בעיה, ואם היה לי הייתי מתקדם גם 7/6 במקום...
אני רוצה אחרת אבל באמת אין לי אפשרות
בהמשך יהיה לך מאוד קשה להתקדם ככה. אתה חייב למצוא מכון אחר או שתעשה תוכנית אחרת.. הזרקר לא יכול להחליף את הסקוואט הרגיל

בהמשך יהיה לך מאוד קשה להתקדם ככה. אתה חייב למצוא מכון אחר או שתעשה תוכנית אחרת.. הזרקר לא יכול להחליף את הסקוואט הרגיל
אני רוצה לראות מישהו עוושה סקוואט כזה עם מוט של 100+ ק"ג

• פותח/ת השרשור

אניי חופר לבעל חד"כ על ראק, עד אז אני עושה מה שיש... זה מחליף לי לבנתיים כשאני אגיע למצב שאני
לא יכול יותר אני אשבור תראש

אניי חופר לבעל חד"כ על ראק, עד אז אני עושה מה שיש... זה מחליף לי לבנתיים כשאני אגיע למצב שאני
לא יכול יותר אני אשבור תראש
תעשה הכול בשביל שהוא יביא. תבסביר לו כמה זה חשוב למכון וכו׳..
איפה המכון?

• פותח/ת השרשור
זה תלוי בקצב שאתה רוצה להתקדם. אני חושב ש4 קילו בחודש זה סביר, יש כאלה שיגידו שזה יותר מדי.

לא חסרים אנשים כאלה.

זה אדם מבוגר, והוא נראה כאילו הוא עוד שנייה עומד להתרסק על הקרקע.
ילד בן 14 לא יצליח לתפוס ככה את המוט עם 100 קילו.

זה אדם מבוגר, והוא נראה כאילו הוא עוד שנייה עומד להתרסק על הקרקע.
ילד בן 14 לא יצליח לתפוס ככה את המוט עם 100 קילו.

גם בבאק סקוואט אנשים נראים כאילו הם עומדים להתרסק. עובדה שהוא הצליח.

שוב, כמו שאתה לא קופץ מ40 קילו ל100 בבאק סקוואט, אלא צריך להתחזק עד שאתה מגיע לזה, ככה גם פה. אני מאמין שגל יתחזק וגם יצליח.

גם בבאק סקוואט אנשים נראים כאילו הם עומדים להתרסק. עובדה שהוא הצליח.

שוב, כמו שאתה לא קופץ מ40 קילו ל100 בבאק סקוואט, אלא צריך להתחזק עד שאתה מגיע לזה, ככה גם פה. אני מאמין שגל יתחזק וגם יצליח.
נכון, הוא יתחזק, אבל בלי שום קשר זרקר סקוואט נראה פשוט מסוכן מדי, במיוחד לילד בגיל שלו שהוא לא מספיק אחראי על עצמו.
ואני די בטוח שהסיכון בזרקר יותר גבוה מהסיכון בבאק סקוואט, והוא לא יתקדם איתו כמו שצריך בתוכנית.

נכון, הוא יתחזק, אבל בלי שום קשר זרקר סקוואט נראה פשוט מסוכן מדי, במיוחד לילד בגיל שלו שהוא לא מספיק אחראי על עצמו.
ואני די בטוח שהסיכון בזרקר יותר גבוה מהסיכון בבאק סקוואט, והוא לא יתקדם איתו כמו שצריך בתוכנית.

אני לא מסכים עם רמת סיכון, אבל אני כן מסכים עם קצב התקדמות.
אבל מצד שני, הוא אמר שזאת האופציה היחידה, אז אני חושב שעדיף שיתקדם בזה לאט (עד שיעור מכון או שיהיה ראק) מאשר שלא יעשה בכלל...

• פותח/ת השרשור
אני לא מסכים עם רמת סיכון, אבל אני כן מסכים עם קצב התקדמות.
אבל מצד שני, הוא אמר שזאת האופציה היחידה, אז אני חושב שעדיף שיתקדם בזה לאט (עד שיעור מכון או שיהיה ראק) מאשר שלא יעשה בכלל...
דווקא הקצב התקדמות 5 קילו באימון זה טוב למשקל שלי

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית