הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

היפסטר שרוצה לגדול

• פותח/ת השרשור
האמת שכן, אני כרגע בחיפושים אחרי מכון חדש, הייתי בACT באימון עם מאור שומינוב ואני מתחיל לאט לאט לחזור לעצמי
הולך היום כנראה לאימון נסיון באיזה מכון, אעדכן אחרי זה במפורט על החודש וחצי האחרון

• פותח/ת השרשור
BiraMaccabi עדכן/ה את הלוג ״אין לי כותרת יצירתית״:

עדכון לוג: 23/08/17

טוב אז אחרי כמעט חודשיים בלי אימונים, לפני שבוע הלכתי לאימון עם מאור שומינוב בACT, הגעתי אליו עם טכניקה לא 100% בכל תרגילי הבסיס, מה שהוא שם לב מיד זה העובדה שאני חזק יותר ברגליים מאשר בגב, זאת הסיבה העיקרית שלא הצלחתי לעשות היפ דרייב בסקוואט ודחפתי מהרגליים כל הזמן, כי הם אוטומטית היו יותר חזקות מהגב + הייתי נתקע למטה ולא היה לי את ההתפרצות, בהמלצתו של מאור אני מוסיף בוקס סקוואט לאימונים.
בדדליפט הייתה לי בעיקר בעיה עם ההורדה וכמה דברים קטנים בסטאפ שגם את זה מאור תיקן לי. כמו שכבר אמרתי בהתחלה הרגליים שלי חזקות משמעותית ומאור ראה בזה יתרון והציע לי להריץ סומו במקום קלאסי למשך חודש
בנץ ופרס מסתבר שהטכניקה שלי הייתה יותר טובה ממה שחשבתי, תיקונים באמת קטנים כמו צורת העלייה של המוט בבנץ (ששלחתי אותו יותר מידי באלכסון אחורה) ומרפקים בפרס, לא דברים רציניים ואני שמח שעבדנו על זה
כל בנאדם בצפון שחושב שיש לו איזשהי בעיה בטכניקה, לכו לACT באמת, לא רק שעפתי על המקום ואני עוד אחזור לשם, הרגשתי שמהרגע הראשון מאור ידע איפה הבעיות שלי והבין את הראש שלי גם כשזה היה קשור לתוכנית האימונים, מאמין שגם גיל וגם יוסי ככה

התוכנית תהיה SS עם עזרים, מה שנקרא פאוור בילדינג, קצב העלאת המשקלים לא תהיה מאימון לאימון אלא כל שני אימונים, אכתוב אותה באחד מהעדכונים הבאים כי חפרתי מספיק

בקשר למיני פציעה שלי בגב (לא משהו מאובחן אבל מאמין שהיה שם משהו),בגלל העבודה שלי הכאבים התגברו עד שהתחלתי לעבוד עם פואם רולר וכדור לקרוס ונתתי לגוף לנוח כמו שצריך, אחרי האימון בACT הכאבים הקטנים שנשארו פשוט עברו כאילו כלום, וגם בעבודה בעמידה ממושכת כבר לא מרגיש שום דבר. אני אבדוק את זה בכל זאת אבל שמח שהכאבים נעלמו

*עדיין בחיפושים אחר מכון חדש, מאמין שבשבוע הבא בעה כבר אחזור לאימונים בכל הכוח

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
BiraMaccabi עדכן/ה את הלוג ״היפסטר שרוצה לגדול״:

עדכון לוג: 03/09/17

מקום חדש, תוכנית חדשה, שם חדש ללוג (קרדיט למקריח @Ido.T )
ריסט קטן לכל המשקלים

A
בוקס סקוואט 3X5X60 זאת נקודת ההתחלה שלי, הבוקס סקוואט אמור לעזור לי עם ההיפ דרייב בסקוואט עצמו)
בנץ 3X5X50 היה קל סך הכל, הסתבכתי קצת עם המיקום של מה שמחזיק את המוט בראק
בנץ 1X12
סומו דדליפט 1X5X80
הרחקות כתפיים 3X15
חתירה 3X15
טרייספס 2X15

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 05/09/17

B
סקוואט 3X5X60 התכנון היה לעשות 70, הגעתי תפוס ברמות אז הלכתי על 65, סט ראשון עלה קשה ופחדתי לקבל פה איזה מתיחה רצינית, הורדתי ל60 שהיה יפה מאוד לדעתי, אעדכן פה עם סרטון
פרס 3X5X30
פרס 1X8
מתח 3X5Xbw
בנץ בשיפוע חיובי 3X15
פייספולס 3X15
בייספס 2X15
גב תחתון בכיסא רומי 2X20

יצא לי האוויר מכל העזר, לא רגיל לתרגילי בילדינג ועוד בכזה טווח חזרות 🤯

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 07/09/17

אין כמו הארדסטייל בעולם

A
בוקס סקוואט 3X5X62.5 קליל, הייתי יכול לתת 65 גם
בנץ' 3X5X52.5 התכנון היה ל55 שהיה אמור לעלות בלי בעיות אבל עשיתי את הבנץ בכלוב והסתבכתי עם כל ההוצאה, בזבזתי את כל הכוח שלי על זה
1X8 פאמפ
סומו דדליפט 1X5X85
הרחקות כתפיים 3X15
חתירה 3X15
טרייספס 2X15

סרטון של הסקוואט מיום שלישי והדדליפט היום, לדעתי שניהם נראים מצוין חוץ מהצוואר בדדליפט:

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית