הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

היפסטר שרוצה לגדול

• פותח/ת השרשור
BiraMaccabi עדכן/ה את הלוג ״אין לי כותרת יצירתית״:

עדכון לוג: 27/05/17

אימון B
Squat 65X3 קל ומשעמם
Press 27.5X3 שמתי קצת משקל כי רק מוט פשוט שעממם אותי, הטכניקה מרגישה הרבה יותר טוב ואני מרגיש על עצמי שהמוט עולה ישר הפעם. סרטון יהיה באימון הבא כי שכחתי לצלם
Chinups 11.25X3 ניסיתי להוסיף עוד משקל אבל זה הרגיש כבד והחלטתי להישאר על אותו משקל מאימון שעבר, עלה הרבה יותר קל מפעם קודמת, אימון הבא 12.5

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 30/05/17

טוב אז השבוע הזה נדפק לגמרי, עבדתי היום בוקר מה שלא אפשר לי להתאמן לפני שהמכון נסגר, חושב שאעשה השבוע שני אימונים ובשבוע הבא אעשה ABA כמו שרציתי השבוע הזה
מתחיל לחשוב על מעבר למכון קרוספיט בעיר ולהגיע לשם בשעות הOpen Gym, המקום הקטן שאני מתאמן בו עכשיו לא מספיק טוב בשבילי ושמעתי המלצות טובות מאיזה קרוספיטר שמתאמן איתי. אבדוק את זה

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 01/06/17

אימון A
Squat 72X3 היה אמור להיות 70 עגול אבל דפקו לי את החמישיות במכון, עלה קל ברמות ואני רק מחכה להתחיל לחזור למשקלים של לפני הריסט הזה. מתלבט אם שבוע הבא לעשות 75 או לקפוץ כבר ל80
Bench Press 57.5X3 עבר בהצלחה
Deadlift 107.5X1 עלה קצת קשה, מה שכן אני לא בטוח לגביי הטכניקה בירידה כי הגב נראה קצת עגול. לא בטוח אם זה כי אני מוריד לאט ומתנגד או כי זה הצורה של הגב ואולי הקיפוזיס גורם לזה להיראות ככה (אני זוכר ש @Nemesis אמר שיש לו איזשהי בעיה עם הקיפוזיס וזה מכער את כל הדדליפט)
בכמ מצרף פה סרטון

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 03/06/17

אימון B
Squat 77.5X3 קליל, החלטתי לעלות ב5 קילו מאימון שעבר ולהמשיך עם הקפיצות של ה5 גם לאימון הבא, ככה שבאימון שאחרי אני אחזור לקפיצות של 2.5 (77.5>82.5>85)
Prees 30X3 קל
Chinups 12.5X3 F לא מתרגש מהכשל הזה, בחזרה האחרונה פשוט נגמר לי האוויר אבל עד אז עלה בלי בעיות

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 09/06/17

עובד כמו חמור, על 5 שעות שינה כל יום, עייף מהחיים
אימון B
Squat 85X3 בובה
Press 32.5X3
Chinups
13.75X2 החלטתי לוותר כבר על הסט השלישי כי השני עלה עם ציטינג

מרוצה מהסקוואט ברמות, זה המשקל שבו הטכניקה שלי נדפקה אז, והיום הרגיש מעולה, לא הרגשתי את הגב לשנייה אחת

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 12/06/17

אימון A
Squat 87.5X3 מאתגר אבל עלה, מה שכן שוב פעם הרגשתי לחץ בגב התחתון, כאילו דוחסים לי את כל מה שקיים שם, לא יותר מידי כואב וגם עבר אחרי ישיבה של חצי דקה, אבל כן מפריע, צילמתי סרטון של הסקוואט (שאגב נראה יותר קל ממה שהיה באמת), אעדכן.
Bench Press 60X3 פיינלי. עלה קשה ברמות וטיפ טיפה עזרה מהספוטר, לא משו רציני בכלל
Deadlift 112.5X1 F העייפות עשתה את שלה, אחרי מתכונת ולילה בלי יותר מידי שעות שינה. מה גם שברוב טיפשותי את כל החימום עשיתי סומו, בדאבל שהיה אמור להיות הסט האחרון הגב שלי התעגל אז בסט הכבד חזרתי לקלאסי. הסיבה לכל זה היא שבסומו הירידה שלי שלי הרבה יותר טובה מאשר בקלאסי

קרא את שאר עדכון הלוג...

הסקוואט

• פותח/ת השרשור
בסקוואט רשמת 3 חזרות אבל בסרטון יש 5 .. ?
הכוונה הייתה ל3 סטים חח, כתבתי בתחילת הלוג שאני בSS אז חשבתי שזה מובן מאליו שאני עובד לחמישיות
אתה בכלל מכווץ את הבטן ?
ותרד יותר לאט
כן הבטן מכווצת למרות שאני עדיין מתרגל נשימה לבטן ולא לחזה

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 18/06/17

אימון A
Squat 90X3 עלה בסדר סהכ אבל שוב הרגשתי עומס על הגב ואני לא יודע מה לעשות כבר, אעלה סרטון לפורום PL ואעדכן פה
Bench Press 62.5X2 F נתתי שני סטים מכוערים מאוד והבנתי שזה לא שלי
Deadlift 112.5X1 F עוד כשל מאוד מוזר בדדליפט, נתתי שלשה והרביעית לא זז מהרצפה, מאוכזב ברמות

קרא את שאר עדכון הלוג...
הסקוואט מהיום:

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 21/06/17

אימון B
Squat 92.5X3 הספוטר קצת נגע אבל היה עולה גם בלעדיו, לא יותר מידי קשה
@kotzer אני חושב שהעומס בגב כן נובע מחולשה של שרירי הבטן, עד הסט הכבד לא הרגשתי כלום, כשהגעתי לסט הכבד אפילו שהחזקתי את הבטן והפעלתי את כל השרירים הרגשתי עומס
Press 37.5 F לא הצלחתי לסיים אפילו את הסט הראשון, נתתי 4 חזרות ואיבדתי ריכוז אז אמרתי ננסה שוב וגם אז 4 חזרות, ככה שהבנתי שהבעיה היא לא בריכוז
חוץ מזה, קיבלתי כאבי גב אחרי הפרס, ויתרתי כבר על הצינאפס והלכתי הביתה

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 23/06/17

עדכון קצר:
שרפתי את עצמי השבוע, נטחנתי בעבודה ברמה מטורפת, איבדתי את הספירה של הימים (האימונים האחרונים שלי היו בהפרש של 3-4 ימים), התזונה והשינה ברצפה וכו' ... החלטתי לעשות לעצמי סוג של ריסט כזה ולהתחיל מחדש בשבוע הבא במתכונת הנורמלית של SS, מנצל את הסופש כדי לנוח ולהתאושש כמו שצריך, מאמין שאתה השבוע אני אפתח עם אותם משקלים או אוריד אפילו בקצת, נראה איך ירגיש

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 26/06/17

אימון A היה אמור להיות היום, החימום לסקוואט היה בסדר ואחרי הסט הראשון קיבלתי כאבים בגב, בפועל כמה שעות אחרי האימון זה עבר אבל העדפתי לא להסתכן והלכתי הביתה, חושב על לקחת מאמן אישי ולתקן את הדברים הקטנים (בעיקר בסקוואט) כי אני מפסיד המון מההיתרונות של SS בגלל הבעיות הקטנות האלו
אשמח להמלצות לגביי מאמנים בצפון

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 29/06/17

אימון B
Front Squat 40X3 לא יותר מידי קשה, אבל אני חושב לעשות לאנג'ים וזהו כי לא בזין שלי להתעסק גם בטכניקה של הפרונט סקוואט
Press 32.5X3
Pendlay
60X3 לא היו חגורות כרגיל, הזדמנות טובה להיזכר כמה אני שונא את התרגיל הזה

קצת ידיים והמון בטן, הולך לעבוד חזק על הבטן בזמן ההפסקה מלואו באר

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 02/07/17

אימון A
Leg Press 3X10 כל האימון הראק היה תפוס ובכללי המכון היה מפוצץ
Bench Press 60X3 קשה, כבר איזה שבועיים נראלי שלא עשיתי בנץ
Deadlift 1X4 האחיזה הייתה נוראית עוד מההתחלה, גם פה עבר זמן מאז שעשיתי את התרגיל

אני חושב שהיה מקום להוריד טיפה במשקלים אבל מקסימום אני אחזור על המשקלים האלה אימון הבא. כמה כיף שאין לי שום לחץ בגב שיפריע לי לקשת בבנץ או לדד

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 14/07/17

לא עדכנתי פה כמעט שבועיים, לא התאמנתי אפילו לא פעם אחת מאז האימון האחרון, הלחץ בעבודה + פציעה (אני משער) שנגרמה בגלל העבודה מנעו ממני להתאמן, אתמול היה השיא כשפשוט קרסתי בגלל עומס ולחץ על הגוף שלי, ארוחה אחת ביום, 4 שעות שינה בממוצע ועבודה פיזית זה לא מתכון טוב

בכמ, נוסע שבוע הבא ל8 ימים בספרד וזה יהיה יופי של התאוששות בשבילי, חוזר לכמה אימונים בACT לשיפור ותיקון טכניקה ומשם בחזרה לאימונים

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית