ייעוץ חלבון כמה שעות לפני אימון

• פותח/ת השרשור Zyzz
  • פורסם בתאריך

Zyzz

משתמש מתחיל
41
0
נק' מוניטין:
9
41
0
אני ביום צריך בערך 120 חלבון.
נגיד בבוקר אני אוכל כמה ביצים, בצהריים חזה עוף ואז איזה סקופ אחד של חלבון, נגיד אחרי זה אני הולך להיתאמן
החלבון שצרכתי נגיד מהשייק "יתבזבז" בגלל שאני יתאמן וישרוף אותו או שהוא ייספק כרגיל כמו בכל זמן אחר?

אתה צריך להתעסק בכמות החלבון היומית שאתה מכניס לגוף וזה מה שהכי חשוב, לא בתזמון שלו.

אתה צריך להתעסק בכמות החלבון היומית שאתה מכניס לגוף וזה מה שהכי חשוב, לא בתזמון שלו.
אז למה ממליצים על הרבה ארוחות במקום מספר קטן של ארוחות? אתה אומר שאין הבדל בין צריכת 120 גרם חלבון בארוחה אחת שהיא הארוחה היחידה ביום לבין צריכת 120 גרם חלבון ב6 ארוחות מאוזנות? לא חולק על הטענה שלך רק מצפה להסבר.

כנראה שיהיה עדיף לפרוס את זה אבל זה לא מה שימנע ממך לבנות שריר

אז למה ממליצים על הרבה ארוחות במקום מספר קטן של ארוחות?
למה תזונאיות ממליצות לאכול גרנולה ומעדני 0% שומן ופריכיות אורז? למה אנשים חושבים שחטיפי נייצ'ר ואלי בריאים?

אתה אומר שאין הבדל בין צריכת 120 גרם חלבון בארוחה אחת שהיא הארוחה היחידה ביום לבין צריכת 120 גרם חלבון ב6 ארוחות מאוזנות? לא חולק על הטענה שלך רק מצפה להסבר.
בגדול כן, תריץ חיפוש בגוגל על intermittent fasting בדגש על מאמרים מחקריים, אני לא אומר לאכול פעם ביום כי זה צד אחד של הקיצון, מצד שני גם לאכול 6-7 פעמים ביום לא צריך.

Back
למעלה תחתית