תודה שהזכרת לי,לרגע התחלתי לשכוח.אחי, אתה כל כך הארדקור.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה שהזכרת לי,לרגע התחלתי לשכוח.אחי, אתה כל כך הארדקור.
תודה שהזכרת לי,לרגע התחלתי לשכוח.
לא כולם בריונים כמוךגם אני הייתי שוכח אם היה לי סקוואט 100 קילו.
גם אני הייתי שוכח אם היה לי סקוואט 100 קילו.
וואלה המצב קשה יותר ממה שחשבתי ,היא לא מצליחה להרים את עצמה בעזרת גרוויטון (לא יודע איך זה אפשרי בכלל) .
נראה לי כבר עדיף שתעשה פולי במכונה ואז עוד חודש ננסה מתח עוד הפעם .
אין דבר כזה, אני מקווה ששמת לה כמה שיותר משקל כדי שיתן לה קונטרה וירים אותה כי אנשים מתבלבלים בזה.
לא נשמע הגיוני, הרי הפלטה מתחת לברכיים יוצרת קונטרה ומרימה אותה לבד בין אם היא תרצה או לא, אולי זה פסיכולוגי? ודווקא כן הייתי מתעקשת על לנסות עד שתצליח. לא ללכת לפולי עליון.נכתב ע"י berdan.post: 891919:וואלה המצב קשה יותר ממה שחשבתי ,היא לא מצליחה להרים את עצמה בעזרת גרוויטון (לא יודע איך זה אפשרי בכלל) .
נראה לי כבר עדיף שתעשה פולי במכונה ואז עוד חודש ננסה מתח עוד הפעם .
מוזר מאוד, יכול להיות שהמשקל על הגרביטון בפאונדים וחשבת שזה בקילו?שמתי לה יותר מפעמיים משקל גוף והיא לא הצליחה לעלות
מוזר מאוד, יכול להיות שהמשקל על הגרביטון בפאונדים וחשבת שזה בקילו?
אגב אני לא אוהב את הגרביטון אצלנו, אני זוכר כשיכלתי לעשות כמה חזרות בודדות במתח ורציתי להשתפר עם הגרביטון הזה אז גם שהייתי שם הרבה משקל (20-30 קילו ממה שזכור לי) עדיין בקושי הייתי עושה יותר
אז נראה לי באמת תן לה לעשות פולי עליון וזהו בתור התחלה, כי פחד זה קטבולייכול להיות בפאונדים ,אבל בכל מקרה,כמו שאמרת,הגרוויטון שלנו לא נראה לי הכי בטוח לבנאדם שפעם ראשונה בחדר כשר,המדרגה שמה קטנה וקל להחליק ,התחלתי כבר לפחד עליה ...
לפעמים זה עניין של המכשיר עצמו לא נוח ומותאם למיתאמןלא נשמע הגיוני, הרי הפלטה מתחת לברכיים יוצרת קונטרה ומרימה אותה לבד בין אם היא תרצה או לא, אולי זה פסיכולוגי? ודווקא כן הייתי מתעקשת על לנסות עד שתצליח. לא ללכת לפולי עליון.
קל נורא לוותר... אני גם התחלתי בגרבטיון הזה ועכשיו עושה סטים עם משקל גוף. צריך לדעת לנווט את הכישלון להצלחה
אכן גם אני התחלתי כך. ירידה איטית ממתח (אקצנטרי) או פשוט להחזיק סטטית.היא יכולה לנסות חזרות שליליות במתח
אני מקוה שאתה צוחק. עם יותר מפעמיים משקל גוף היא לא צריכה לעשות כלום כדי לעלות, המכונה כבר תרים אותה לבד. הגרביטון הוא פשוט מאזניים עם ג̶ל̶ג̶ל̶י̶ מדרגות עזר.שמתי לה יותר מפעמיים משקל גוף והיא לא הצליחה לעלות
אני מקוה שאתה צוחק. עם יותר מפעמיים משקל גוף היא לא צריכה לעשות כלום כדי לעלות, המכונה כבר תרים אותה לבד. הגרביטון הוא פשוט מאזניים עם ג̶ל̶ג̶ל̶י̶ מדרגות עזר.
צפה בקובץ המצורף 25982
אני מקוה שאתה צוחק. עם יותר מפעמיים משקל גוף היא לא צריכה לעשות כלום כדי לעלות, המכונה כבר תרים אותה לבד. הגרביטון הוא פשוט מאזניים עם ג̶ל̶ג̶ל̶י̶ מדרגות עזר.
צפה בקובץ המצורף 25982