הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אימונים לבחורה מתחילה

• פותח/ת השרשור berdan
  • פורסם בתאריך
גם אני הייתי שוכח אם היה לי סקוואט 100 קילו.
tumblr_lvd7ad2Fm11r058cd.jpg

• פותח/ת השרשור
וואלה המצב קשה יותר ממה שחשבתי ,היא לא מצליחה להרים את עצמה בעזרת גרוויטון (לא יודע איך זה אפשרי בכלל) .
נראה לי כבר עדיף שתעשה פולי במכונה ואז עוד חודש ננסה מתח עוד הפעם .

וואלה המצב קשה יותר ממה שחשבתי ,היא לא מצליחה להרים את עצמה בעזרת גרוויטון (לא יודע איך זה אפשרי בכלל) .

אין דבר כזה, אני מקווה ששמת לה כמה שיותר משקל כדי שיתן לה קונטרה וירים אותה כי אנשים מתבלבלים בזה.

• פותח/ת השרשור
אין דבר כזה, אני מקווה ששמת לה כמה שיותר משקל כדי שיתן לה קונטרה וירים אותה כי אנשים מתבלבלים בזה.

כן ברור,אבל שמתי לה יותר מפעמיים משקל גוף והיא לא הצליחה לעלות,זה קצת מפחיד אותי שיש לה קפיץ מתחת עם משקל קונטרה כזה גדול ,היא יכולה עוד להחליק מהמדרגה וכל זה יעוף לה למקום שאין להזכיר אותו...בקיצור נראה לי בכל זאת מכשירים עדיפים בהתחלה .

נכתב ע"י berdan.post: 891919:
לא נשמע הגיוני, הרי הפלטה מתחת לברכיים יוצרת קונטרה ומרימה אותה לבד בין אם היא תרצה או לא, אולי זה פסיכולוגי? ודווקא כן הייתי מתעקשת על לנסות עד שתצליח. לא ללכת לפולי עליון.
קל נורא לוותר... אני גם התחלתי בגרבטיון הזה ועכשיו עושה סטים עם משקל גוף. צריך לדעת לנווט את הכישלון להצלחה

שמתי לה יותר מפעמיים משקל גוף והיא לא הצליחה לעלות
מוזר מאוד, יכול להיות שהמשקל על הגרביטון בפאונדים וחשבת שזה בקילו?
אגב אני לא אוהב את הגרביטון אצלנו, אני זוכר כשיכלתי לעשות כמה חזרות בודדות במתח ורציתי להשתפר עם הגרביטון הזה אז גם שהייתי שם הרבה משקל (20-30 קילו ממה שזכור לי) עדיין בקושי הייתי עושה יותר

• פותח/ת השרשור
מוזר מאוד, יכול להיות שהמשקל על הגרביטון בפאונדים וחשבת שזה בקילו?
אגב אני לא אוהב את הגרביטון אצלנו, אני זוכר כשיכלתי לעשות כמה חזרות בודדות במתח ורציתי להשתפר עם הגרביטון הזה אז גם שהייתי שם הרבה משקל (20-30 קילו ממה שזכור לי) עדיין בקושי הייתי עושה יותר

יכול להיות בפאונדים ,אבל בכל מקרה,כמו שאמרת,הגרוויטון שלנו לא נראה לי הכי בטוח לבנאדם שפעם ראשונה בחדר כשר,המדרגה שמה קטנה וקל להחליק ,התחלתי כבר לפחד עליה ...

יכול להיות בפאונדים ,אבל בכל מקרה,כמו שאמרת,הגרוויטון שלנו לא נראה לי הכי בטוח לבנאדם שפעם ראשונה בחדר כשר,המדרגה שמה קטנה וקל להחליק ,התחלתי כבר לפחד עליה ...
אז נראה לי באמת תן לה לעשות פולי עליון וזהו בתור התחלה, כי פחד זה קטבולי

אצלנו אין גרביטון ולפני שהתחלתי לעשות מתח הייתי עובדת בפולי עליון. לא יקרה שום דבר אם היא תעבוד בו בתור התחלה:)

לא נשמע הגיוני, הרי הפלטה מתחת לברכיים יוצרת קונטרה ומרימה אותה לבד בין אם היא תרצה או לא, אולי זה פסיכולוגי? ודווקא כן הייתי מתעקשת על לנסות עד שתצליח. לא ללכת לפולי עליון.
קל נורא לוותר... אני גם התחלתי בגרבטיון הזה ועכשיו עושה סטים עם משקל גוף. צריך לדעת לנווט את הכישלון להצלחה
לפעמים זה עניין של המכשיר עצמו לא נוח ומותאם למיתאמן
יצא לי לראות שניים כאלו בכללי זה דיי מכשיר חרא
היא יכולה לנסות חזרות שליליות במתח
(הכוונה שהיא עולה כיסא או משהו ומבצעת רק את החלק אקצטרי באיטיות)
אני אישית לא ממש מאמין בשיטה הזאת אבל ראיתי כמה מיתאמנים שאיתם זה עבד

היא יכולה לנסות חזרות שליליות במתח
אכן גם אני התחלתי כך. ירידה איטית ממתח (אקצנטרי) או פשוט להחזיק סטטית.

נשמע שצריך להתחיל איתה בזהירות והדרגתיות ובתרגילים נגישים יותר - שכיבות שמיכה, חתירה הפוכה.

שמתי לה יותר מפעמיים משקל גוף והיא לא הצליחה לעלות
אני מקוה שאתה צוחק. עם יותר מפעמיים משקל גוף היא לא צריכה לעשות כלום כדי לעלות, המכונה כבר תרים אותה לבד. הגרביטון הוא פשוט מאזניים עם ג̶ל̶ג̶ל̶י̶ מדרגות עזר.

upload_2015-5-6_17-29-57.png

• פותח/ת השרשור
אני מקוה שאתה צוחק. עם יותר מפעמיים משקל גוף היא לא צריכה לעשות כלום כדי לעלות, המכונה כבר תרים אותה לבד. הגרביטון הוא פשוט מאזניים עם ג̶ל̶ג̶ל̶י̶ מדרגות עזר.

צפה בקובץ המצורף 25982

צפה בקובץ המצורף 25982

כן,אני יודע מה זה גרביטון ,אתה צודק , פשוט המשקל אצלנו בפאונדים ולא בקילוגרם אז זה בילבל אותי ...

Back
למעלה תחתית