הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קליקים בגב תחתון

• פותח/ת השרשור 100KG
  • פורסם בתאריך

100KG

משתמש פעיל
642
179
נק' מוניטין:
656
642
179
כשאני משחק עם הגב התחתון ימינה שמאלה אני שומע קליקים מוזרים (לא כואבים) בגב תחתון, חשוב לציין שזה כבר כמה חודשים ככה.
בעבר (לפני שנתיים) היה לי בגב תחתון כאב יותר רציני בגב שהשבית אותי ליום אחד בבית (מרוב הכאבים) ואחר כך עבר.
גם בתקופות שלא התאמנתי היה סוג של לחץ בגב תחתון וגם בשמירות שעשיתי בצבא עם קרמי עליי. (ועזבו את זה שאני שוטף כלים בבית 5 דקות ומתחיל לחץ מציק)
בקיצור נמאס לי מכל הלחץ הזה בגב תחתון ואני רוצה לסיים עם זה, למי כדאי לפנות ? אשמח לעזרתכם.

קליקים זה דבר נורמלי, אבל לפי המצב האחר שאתה מתאר הייתי ממליץ ללכת לייעוץ רפואי.

לגבי הכאב בזמן שטיפת הכלים - אתה במקרה גבוה וצריך להתכופף לא מעט בזמן שאתה שוטף אותם?

אני שואל כי גם לי היה את הכאב הזה, באופן מפתיע (או שלא) ככל שהדדליפט שלי התחזק הוא הלך ונעלם (אני 1.96).

• פותח/ת השרשור
לגבי הכאב בזמן שטיפת הכלים - אתה במקרה גבוה וצריך להתכופף לא מעט בזמן שאתה שוטף אותם?

אני שואל כי גם לי היה את הכאב הזה, באופן מפתיע (או שלא) ככל שהדדליפט שלי התחזק הוא הלך ונעלם (אני 1.96).

אני בערך 1.82, ולא יוצא לי להתכופף הרבה אבל גם בעמידה רגילה שלא צריך להתכופף כואב לי.
חוץ מזה שמעתי מעוד אנשים שרצוי לחזק את הגב תחתון כדי להעביר את הכאב, השאלה האם זה נכון לעשות ככה (לך ספציפי זה עבד)
הטכניקה שלי בדדליפט טובה אז זה אפשרי לנסות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית