הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון בתנאים לא אידיאליים

• פותח/ת השרשור bekoser
  • פורסם בתאריך

bekoser

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום,
אני בן 21, התחלתי להתאמן לא מזמן ואין לי אפשרות ללכת בזמן הקרוב לחדר כושר אז אני מתאמן בבית
מה שאני עושה זה:
15X3 שכיבות סמיכה
15X3 כפיפות בטן
10X2X3 אלכסונים בטן (10 לכל צד בכל סט)
10X3 סקוואטים

כל זה בלי משקולות. אני יודע שזה לא ממש טוב ובטח לא יקדם אותי יותר מדי
אבל בכל זאת, איך אני יכול כן להמשיך עם זה בזמן הקרוב ושיהיה יעיל עד כמה שאפשר?
כשמתחיל להיות קל לי להוסיף עוד חזרות? סטים?

תודה.

נערך לאחרונה:
כשמתחיל להיות קל לי להוסיף עוד חזרות? סטים?
בהנחה שאתה רוצה לצבור מסת שריר, אתה תצטרך להגביר את הקושי כשתגיע למצב בו משקל גוף שלך כבר לא מהווה אתגר רציני, ויתכן שבשכיבות סמיכה כבר הגעת לנקודה הזאת או שאתה מאד קרוב אליה - 3X15 זה ממש שם.

אפשר להקשות ביצוע של שכיבות סמיכה ע"י נשיאת תרמיל עם משקל או ע"י שכיבות סמיכה בשיפוע שלילי (כלומר כשכפות הרגליים על משטח גבוה יותר מכפות הידיים).

כפיפות בטן - תוכל להוסיף משקל או לעבור לתרגילים אחרים כמו פלאנק ובהשקעה מינימלית גלגלון.
סקוואטים - תחליף במכרעים או תוסיף להם מכרעים, או שתלך לכיוון של פיסטול סקוואט.

וכמובן, עוד לא אמרתי השבוע TRX אז הנה אני אומר.

תילך לפארק לאיפה שיש מתח ומקבילים ותתאמן על planche front lever hspu ועוד (כמובן בהנחה שאתה שןלט במתח ומקבילים) אנשים בפורום לא מבינים כמה התרגילים האלה יעילים בפיתוח מסת שריר וכוח (חוויתי זאת על בשרי כי אני בצבא ומתאמן ככה) ה front lever קידם אותי משמעותית במתח ברמה שהתחזקתי בצורה פסיכית והכל תחת מעט שעןת שינה ומעט חלבון

Back
למעלה תחתית